Поиграх си да екстрактна кратък вариант на 6-то страници тема. Трейлър да го кажем, че стана цял филм , а за още по-мързеливите или заети има шорткът с болднат текст .
Историята накратко:
п.с. И аз не мога да заема страна, но въпреки това смятам, че дизайнерите са леко ощетени.
Историята накратко:
Тема на конкурсът: Дизайн за печат на чаша "The Best Mom"
Край на конкурса: 22:00ч. на 23.09.2022г.
Дата за обявяване на победител: до 22:00 часа на 24.09.2022г. Победителите ще бъдат обявени тук в темата!
Гарантиран награден фонд 300лв.
• 1-во място - 100 лв.
• 2-ро място - 80 лв.
• 3-то място - 70 лв.
• 4-то място - 50 лв.
Запознат съм с правилата и условията.
ЕДИТ:
Дизайните ще бъдат използвани за онлайн магазин! Моля, включилите се в конкурса да не ползват графики забранени за комерсиално ползване, или ако са такива ще трябва да предоставят и лиценз за ползване! Благодаря!
Приключи ли този конкурс?
Да още вчера май, виж датата в началото.
нещо и тука май се закучи работата
Най-вероятно говори с юристи дали може да използва някое от предложенията без последствия, след което ще имат заседание на управилния съвет, който ще насрочи нова дата за преразглеждане.
Допитахме се и до счетоводителят ни, както и до адвокат, като доста често се е случвало да има недоразумения с права и доста хора са плащали огромни суми, като глоби!
Въпреки всичко, малко се получава едно такова - счетоводители, адвокати, фирми, чаши, мърчове, дизайни и т.н.
Ако имаше добрата воля можеше и да кажеш просто - не си харесах нито един от дизайните, ако модераторите са съгласни да дам награда за участие на 2-3 дизайна, които все пак са ми допаднали.
Жалко, че така и не се намери консенсус...
Консенсус никой не е търсил.
Ако админите сметнат, че съм за банване - нека го направят няма да се сърдя!
Ако някой сметне, че съм за хейт - действайте и това не е за спорене и няма да се сърдя и за това!
В случая не коментирам изобщо сумата, реално говорихме ако изкочат повече добри предложения да скочим с още награди за ползваме възможно повече дизайни!
п.с. И аз не мога да заема страна, но въпреки това смятам, че дизайнерите са леко ощетени.
Последно редактирано: