Предлагам: Магистър по конспирации и NWO въпроси :)

Човече, видеата ти са страхотни, но на моменти движещият се текст е малко труден за хващане. Налага се да паузирам, за прочета текста. Имай го предвид за следващите. Така и така чета темата - викам да се абонирам. :) Обещавам да не се включвам много неуместно..

• Like
Реакции: CTAH
Дай примери тогава.
Просто ми гледай първото видео, ако чаткаш английски може да разбереш... Примери много, пълно е с такива глупости като този линк който си пуснал.
Къв пример - ами може би най популярният - 9/11. Там толкова се осраха, то не беше паспорта на терориста който тупнал от взривеният самолет в краката на някой си полицай, то не бяха верижни взривове по етажите, от долу на горе, то не беше взривяването на сграда отстояща на 100-на метра.
Аз какво да ти обяснявам, специалисти по различни сфери са го обяснили достатъчно добре.

Човече, видеата ти са страхотни, но на моменти движещият се текст е малко труден за хващане. Налага се да паузирам, за прочета текста. Имай го предвид за следващите. Така и така чета темата - викам да се абонирам. :) Обещавам да не се включвам много неуместно..
Благодаря, като ми дойде музата мога да комбинирам добре музика текст видео или картинки. Да абсолютно е така както казваш за паузирането, има и правописни грешки, тези ги правих за лично ползване и за приятели, на някаква тъпа програма, сега съм по добре и с английския и с видеообработката:)
Днес всъщност понеже взехме да си говорим им сложих описание заглави и тагове, всъщност до днес бяха качени с някакви имена от сорта на, примерно каквито буквено-цифрени имена им слага програмата на която съм ги правил.

Като сме тръгнали да говорим за конспирации, та да говорим:)
Тези изтъркани техники за промивка на мозъци са още от пропагандната машина на нацистка Германия, нищо ново под слънцето. Като цяло Джоунс е палячо, който обслужва правителствени интереси и си дъвче едно и също с цел отвличане на общественото внимание от както ти се изрази - ''истинската истина''. Ако не ме лъже паметта, първият беше Ал Гор с дезинформиращите ''факти'' в безкрайните си семинари из УСА. Препоръчвам ти да се запознаеш с работата на Георгий Сидоров, там вече е тежката артилерия по тази тема, а не клоуни като Алекс Джоунс:)
Между другото, като споменахме за задкадърните хитринки на подсъзнателно ниво, в книгата ''Сияние Вышних Богов и крамешники'' са споменати доста такива.
Той и Дейвид Айк плямпа за илюминатите, но гледам последно време е кротнал нещо:)
Също може да се метне едно око и върху работата на тъй наречените ''канали'' като Сал Ракели, Кейси и подобни.
Ще се запозная и с проучванията на тези господа, блатото е много голямо. Наистина от няколко години бегло се интересувам, гадостите са прекалено много и натоварват.
Аз засега имам доверие на новата УСА администрация, поне в лицето на Тръмп, случват се други неща. Масите са лесно манипулируеми и поддатливи, малко хора примерно се досещат, че ХК всъщност е лицето което управлява УСА в продължение на 16 години, и за тези 16 години, под предтекст на диктатура, разсипа всичко арабски държави в които религиите успяваха да съжителстват мирно, и на тяхно място инсталираха ИДИЛ.

Истинският конспиратор тръгва хилядолетия назад във времето и гради теорията си до съвремемението. При теб нещата се разпростират едва от началото на века. Има бая хлеб да ядеш по тази тема.

А относно доверието и тръмп, отново като истински конспиратор би трябвало да знаеш, ме последния ус президент е бил Кенеди Джон:)

Истинският конспиратор тръгва хилядолетия назад във времето и гради теорията си до съвремемението. При теб нещата се разпростират едва от началото на века. Има бая хлеб да ядеш по тази тема.

А относно доверието и тръмп, отново като истински конспиратор би трябвало да знаеш, ме последния ус президент е бил Кенеди Джон:)
Подценяваш ме. Емблемата на тази агенда е окото на Хор, нещо можеш ли да кажеш по въпроса? Щото аз мога да ти кажа нещо, което съм на 99% сигурен, че не си го забелязал. Давам ти жокер - цитат от Библията.
Колкото до Кенеди, това всеки по запознат го знае, знае и за речта му.

Че то има ли някой да не знае за това прословуто око? А относно библията - отдавна е пренаписана.

Че то има ли някой да не знае за това прословуто око? А относно библията - отдавна е пренаписана.
Абе ти ми кажи можеш ли да вържеш това око с нещо конкретно от Библията?

Абе ти ми кажи можеш ли да вържеш това око с нещо конкретно от Библията?
Не си държа библията под възглавницата, подскажи.

Не си държа библията под възглавницата, подскажи.
Подсказвам - какво е окото на Хор, ляво или дясно? Това е нещо което не съм чел, това си е моя теория.
Вече би трябвало да се сетиш за какво говоря :p

Ни лево, ни десно, а всевиждащо.

Ни лево, ни десно, а всевиждащо.
29 Ако дясното ти око те съблазнява, извади го и хвърли го; защото по-добре е за тебе да погине една от телесните ти части, а не цялото ти тяло да бъде хвърлено в пъкъла.
Матей 26:64
"Исус му каза: Ти рече. Но казвам ви, от сега нататък ще видите Човешкия Син седящ отдясно на силата и идещ на небесните облаци."

"защото, ето, аз ще въздигна пастир на земята, който няма да се сеща за изгубените, нито да търси разпръснатите, който няма да цели ранената, нито да пасе здравата но ще яде месото на тлъстата, и ще разсича копитата им. горко на безполезния пастир, който оставя стадото! меч ще удари върху мишцата му и върху дясното му око, мишцата му съвсем ще изсъхне, и дясното му око съвсем ще се помрачи."
http://files.abovetopsecret.com/files/img/fe4ee7cd56.jpg

Да оставим библията настрана засега. Има едно приятно книжле "Истинската История на Земята". Запознат ли си с такъв тип "информация"#&:)

Вмъквам се лекинко, надявам се, не неуместно. Стана ми любопитно - какво е отношението ви към библията? Намирате ли в нея някаква стойност - информативна, не сантиментална?

Да оставим библията настрана засега. Има едно приятно книжле "Истинската История на Земята". Запознат ли си с такъв тип "информация"#&:)
Ами мисля, че преди години съм чел част от тези глупости. За Истинската история на Земята. Може и да бъркам заглавието с някое друго, аз споменах, че от няколко години съвсем бегло се интересувам.
Библията не съм я чел цялата, но си мисля, че съм прочел някой от най-важните неща.

Аз, обаче ще продължа по предишната тема за окото, предполагам се забелязва, че на пирамидата окото очевидно е ЛЯВО, на "честването на 9/11" също изобразяват ЛЯВО око
че и отгоре на всичкото са го нарекли Ground Zero.
Почти всички знаменитости, особено от шоубизнеса имат снимка на която едното око им е закрито, ляво или дясно. Е, добре, ами дали пък това не се прави за заблуда? Сега няма да си пускам трейлъра на ДВЕТЕ КУЛИ от Толкин, но съм направо сигурен, че и там окото е ЛЯВО.

Вмъквам се лекинко, надявам се, не неуместно. Стана ми любопитно - какво е отношението ви към библията? Намирате ли в нея някаква стойност - информативна, не сантиментална?
Библията е много сложна книга, аз не съм я чел цялата, когато съм се занимавал, има какви ли не теории относно дори един цитат. Обаче едно знам - от Библията са произлезли много цитати, които и до днес се използват като вид мъдрости.

Библията е много сложна книга, аз не съм я чел цялата, когато съм се занимавал, има какви ли не теории относно дори един цитат. Обаче едно знам - от Библията са произлезли много цитати, които и до днес се използват като вид мъдрости.

Това с клишетата, дръпнати от библията ясно, ама ми е интересно дали изобщо има някаква интелектуална стойност това четиво? Аз не съм и опитвала да я чета, но от малките откъси (включително твоя цитат), оставам с впечатлението, че е писана от умопобъркан садист на ChrystalMeth.
Това, че е сложна, може пък всъщност да означава, че в нея няма никакъв смисъл. Според мен това е по-вероятно.
Връщайки се към конспирациите - кажи за пустото око, стига недомлъвки, че ми стана интересно. :)

Последно редактирано:
На мен ми е интересно кога ще разсекретят истината около 9/11 и най-вече с кaква технология 450 000 тона (приблизително тегло на едната кула) се превръщат в прах за броени секунди.

Where Did The Towers GO?o_O

Последно редактирано:
Това с клишетата, дръпнати от библията ясно, ама ми е интересно дали изобщо има някаква интелектуална стойност това четиво? Аз не съм и опитвала да я чета, но от малките откъси (включително твоя цитат) оставам с впечатлението, че е писана от умопобъркан садист на ChrystalMeth.
Това, че е сложна, може пък всъщност да означава, че в нея няма никакъв смисъл. Според мен това е по-вероятно.
Връщайки се към конспирациите - кажи за пустото око, стига недомлъвки, че ми стана интересно. :)
По мое мнение, в библията е закодирано миналото и бъдещето на човечеството като цяло, но сме още кухи лейки да зацепим за какво става на въпрос. Не случайно е ''редактирана'' няколко пъти през вековете, с цел манипулация.

Това с клишетата, дръпнати от библията ясно, ама ми е интересно дали изобщо има някаква интелектуална стойност това четиво? Аз не съм и опитвала да я чета, но от малките откъси (включително твоя цитат) оставам с впечатлението, че е писана от умопобъркан садист на ChrystalMeth.
Тези клишета не са просто дръпнати от Библията, те просто са се доказали в живота. Затова се използват и са станали мъдрости. Никой не може да разгадае Библията.
Какво значи конспирация? Може пък да значи кон /с/ капаци, който зоба и дотам.
Дали има интелектуална стойност Библията? Не се наемам да ти кажа. Но има общочовешка стойност.

Развиват се какви ли не теории, говоря ти на прима виста, както подчертах - директно не съм се занимавал няколко години, но наученото си остава научено. Освен, ако не го забравиш :)

Ти вземи попрочети нещо от Библията, и тогава си изгради възглед, така на сляпо да имаш мнение.... Не че не може да го имаш, но все пак прочети нещо и тогава си го изгради.

Окото те интересува, ами след като си чела по нагоре, си прочела някои неща.
Това е само теорийка.... добре ще ти обясня. много звезди имат фотоси където по различен начин едното им око е закрито. Waldes, казва, че няма значение дали е ляво или дясно, и това е символ на всевиждащото око.
Може и да е прав, но аз имам малко по различна теория. В ключовите "неща" символа на хората които поне досега управляват, познати под общото наименование Илюминати е ляво око. В доларовата банкнота, в това видео от 9/11 което пуснах.
Тъй, Илюминати - озарени от светлината. Те поне така се наричат. В Библията кой е Княза на Зората? Под какво популярно име е познат и кой е Сет, който вади лявото око на Хор?

Горе