Защото човек го хваща в един момента параноята???
Именно. И вече става не здравословно това. Няма развитие. Няма нищо. Само едни и същи мисли. Потъване в егрегорите...
Защото човек го хваща в един момента параноята???
Да, бе писал съм там, знам го още когато беше в началото. Типичното лъжа+истина, каша миксове.Отвори https://forum.xnetbg.net/ попрочети там, ако не си. Един от първите и активни участници съм бил аз и съм изчел, изгледал много. Сега си отговори на въпроса - защо съм спрял да се занимавам с това
Не само. искам и да ми плати за това :\Не изчетох цялата тема, ама ти какво по-точно искаш ?
Някой да ти направи сайт и да го промотира ли?
Кой ли който се е интересувал от задкулисието, конспирациите и странностите не е минал по тоя път? Отначало всеки влиза в капана на глупостите, но в последствие някои започват да виждат сериозните неща да претеглят детайлите, и да си изграждат картинката.Отвори https://forum.xnetbg.net/ попрочети там, ако не си. Един от първите и активни участници съм бил аз и съм изчел, изгледал много. Сега си отговори на въпроса - защо съм спрял да се занимавам с това
Абе ти гледа ли ми клипа, драги? Обзалагам се, че не си.
Toва ли >
Трудно е заради:
1. граматическите грешки в текста и въобще лошия английски (да вярвам на човек за каквото и дабило, след като пише/се изразява така????)
2. припокриването на цвета на текста с картинките
3. липсата на всякаква логика в структурата
4. досадната музика, която грам не се връзва с видеото
5. 0% представени факти, не просто твърдения
6. от 3:50 мин. до края музика и кадър с текст "End of part 1"
С една дума: слабо
С две думи: много слабо!
Май, че ти беше споменал за Кенеди, ако нещо не бъркам... възможно и да бъркам сега не ми се проверява.Защото човек го хваща в един момента параноята???
Поне за това не можеш ли да се досетиш?Toва ли >
6. от 3:50 мин. до края музика и кадър с текст "End of part 1"
!
Години съм се интересувал, но от години не съм. Нищо не знам за това, което ме питаш. И не се занимавам с популярно "конспирации" на тази тема.kpetrov - Ти остави тези стандартни измислици за конспирациите, които се дъвчат в темата, не каза нищо ново и интересно. Кажи ми повече подробности за случващото се в Света гора, за статуята с драконите в морската градина във Варна, за отрокът Вячеслав.
На мен ми е интересно да кажеш нещо за експедицията на Адмирал Бърд.
Ами, вместо да изпитваш, вземи пък осветли невежите маси - себе си визирам.Еми ще ти каже.... или по-точно ще ти разкаже, като попрочете това-онова, а съм сигурен, че ти знаеш повече от него. Мен ме изненада, че не знае основни неща от случващото се в момента. Сигурно ако го попитам за пророчеството за папите или за Нострадамус, пак нищо няма да може да ми каже.
Ами, вместо да изпитваш, вземи пък осветли невежите маси - себе си визирам.
То на чаша бира още по-добре, ама давай и на лични.Ами на теб ще ти обясня на ЛС, а другите, които се правят на "специалисти" - нека си намерят сами отговорите.
Еми ще ти каже.... или по-точно ще ти разкаже, като попрочете това-онова, а съм сигурен, че ти знаеш повече от него. Мен ме изненада, че не знае основни неща от случващото се в момента. Сигурно ако го попитам за пророчеството за папите или за Нострадамус, пак нищо няма да може да ми каже.
На мен ми е интересно да кажеш нещо за експедицията на Адмирал Бърд.
С вашите духовни течения, накъдето сте се запътили, някои от там са се върнали.То на чаша бира още по-добре, ама давай и на лични.
Warning: Нали знаеш, че сме на противоположни мнения, относно някои духовни течения?
Било важно, какво ставало с някакви статуи на дракони, ами може. Нали написах че от години не се интересувам от поредната конспирация.
За мен важното, което се случва в момента е свързано с конфликта саудити-Катар, там са навързани много неща.