Предлагам: Магистър по конспирации и NWO въпроси :)

Да кажеш за това, че е "поредната конспирация" е глупаво. Вече ти казах, че нещата са взаимносвързани, а това, че ти не се интересуваш от тях е твоя загуба.
Ахъм, да беше ми дошло повече от всичките тези лайна. Най-важното съм го научил. Ти като знаеш нещо, което според теб е важно - ами сподели го.
...
Аз години съм бил потопен в тая смръдня, писнало ми е да се занимавам с глупости, отдавна съм надрастнал такива неща, като тези които са писани в xnet.

Тези тъпотии за 9/11 отдавна са debunked с факти и доказателства, как може в такъв форум, където трябва да са интелигентни хора, да се намират още хора вярващи в рептили и 9/11 inside job...

Тези тъпотии за 9/11 отдавна са debunked с факти и доказателства, как може в такъв форум, където трябва да са интелигентни хора, да се намират още хора вярващи в рептили и 9/11 inside job...
:)
Как може, изобщо, където и да е да се намират интелигентни хора, които да не са разбрали, че е вътрешна работа... :)

С вашите духовни течения, накъдето сте се запътили, някои от там са се върнали.

Няма нищо лошо в това да тръгваме на пътешествие в различни времеви интервали. Кой, когато узрее - тогава. :)

Горе