Монев, си иде у БГ. Българските емигранти без достъп до обществени услуги на Острова!

uni-web

Well-Known Member
Българските емигранти без достъп до обществени услуги на Острова?

Великобритания може да забрани на имигрантите от Румъния и България, пристигащи в Обединеното кралство без работа, да ползват услугите на болниците от обществената система за здравеопазване, съобщава в. “Дейли мейл”, позовавайки се на министъра на вътрешните работи Тереза Мей.

Монев, сега баце кой ша хейтиш сега? Назе дето пак ша си та приемем или тея дето възхваляваш толкова време! :twisted:

Източник!

От: Монев, си иде у БГ. Българските емигранти без достъп до обществени услуги на Остр

Айдееееееее, новите му братя е време да го нахакат хубаво ама не към БГ, да си го държат, не ни трябват такива като него.

От: Монев, си иде у БГ. Българските емигранти без достъп до обществени услуги на Остр

:) Благодаря за популяризацията тиквеници :)

Тиквеници не за друго :) че това засяга Вас - оплакващите се от "дереджето си" , защото кораба Ви като потъне тотално, и като видите на живо какво значи нямане (което скоро идва) спасителните лодки ще ви оставят да се давите.

Аз съм в Англия и разширявам бизнеса си, докато получавам най-доброто възможно учение, наслаждавайки се на свободен живот независещ от никой, докато пощипвам момичета от всякакви нации. Статута ми е Европейски гражданин с Български произход, без рестрикции за целия свят. Само на 25 години, къде е тя още :) Живи здрави - сабя ще покаже.

Хайде приятен ви Хейт - дупенца белични. :D :lol:

И пак, Благодаря.

Има ли пост, където да не говориш за тебе и Англия? От много време не бях виждал подобен комплексар, комплекса за малоценност определено не е в липса при тебе. Колко ли гаври си понесъл в България и колко са те здухвали, че да говориш така сега, боже опази.

Аз съм в Англия и разширявам бизнеса си

Ей начи, най - обичам псевдо предприемачите, какъв бизнес разширяваш бе - събмит в директории, facebook странички, фенчета, менчета и т.н, писна ми да чета мнения от "предприемачи", когато започнеш бизнес за над 15 000 - 20 000 лева тогава ми кажи " Аз разширявам бизнеса си" а не да ми събмитваш статии...

Монев, вече почваш да дразниш. Бизнесмен бил, учил бил и щипал моми, смешко:

Аз мога да се похваля със малко състояние което наброява около 250 тукашна валута, която започнах точно от 0.99 стотинки, което не пипам и във фантазиите си по друг начин, освен идея за умножение с възможно най-малко усилия, докато работя за да се издържам и оцелявам без лишения сравнени с мизерия. (същевременно с това събирам, вместо да се раздавам за благинките на извратения свят) Скоро започвам и едно учение, което съм сметнал до стотинка във времето като разходи и финансови бенефити и дискаунти + документи за малко по заплатена работа от моментната.

Големия бизнес мен Монев с 250 паунда в джоба и работел за да оцелява. Щял да да ни оправял той. хахаха:mrgreen: Ти себеси не можеш да оправиш.

Рядко пиша подобни мнения, но ме издразни до край.

От: От: Монев, си иде у БГ. Българските емигранти без достъп до обществени услуги на

Монев, вече почваш да дразниш. Бизнесмен бил, учил бил и щипал моми, смешко:

Големия бизнес мен Монев с 250 паунда в джоба и работел за да оцелява. Щял да да ни оправял той. хахаха:mrgreen: Ти себеси не можеш да оправиш.

Рядко пиша подобни мнения, но ме издразни до край.

Аз май нещо съм изпуснал преди да си промени мнението, ама явно вие сте го засекли. :)

От: От: Монев, си иде у БГ. Българските емигранти без достъп до обществени услуги на

Аз май нещо съм изпуснал преди да си промени мнението, ама явно вие сте го засекли. :)

Не си го е променял, това е то предишните мнения на гоуемия бизнисмйен.:)

Пичове, по-кротко с Монев. Момчето е изискано, умно, възпитано и случайно е попаднало тук, трябва да сме либерални и да го опътим към по-извисени интелектуални форуми като този. Изглежда е попаднало на грешното място и сега се чувства некомфортно сред масата:)

Пичове, по-кротко с Монев. Момчето е изискано, умно, възпитано и случайно е попаднало тук, трябва да сме либерални и да го опътим към по-извисени интелектуални форуми като този. Изглежда е попаднало на грешното място и сега се чувства некомфортно сред масата:)

защо не и bg-damma.com от същото семейство е :lol: ( смисъл и двата са с еднакви собственици - мама и дама :D)

Bg-Krava e все още свободно!, няма ли предприемачи? :lol:

Стига бе, gangster, той ми предлагаше да ми прати някой лев да преживявам? Пък като гледам изкарвам на месец 5 пъти по толкова колкото той има в английска валута като спестявания, ебаси... Тоя предприемач че ни завладей скоро време хахахаха, чакайте да си дойде и да ви оправи....

Последно редактирано:

Момичета от всякакви нации да пощипваш...добре звучи,доста добре даже :).Само гледай да не попаднеш на някое момиче дето в последният момент да ти каже "Брато,само да ти кажа аз съм мъж" :).Това е много възможно в Англия и на повечето места по света де.

Монката е огън мъж да ни го тровим повече, че ша го отнесем!

Тежък ден, оцелях - Жив съм левове. Доволен сядам да погубя малко време пред компа.
Как беше при Вас ? :)

Тоя сеир някаква предистория ли има че тъй сте го налазили юзъра? :)

Тоя сеир някаква предистория ли има че тъй сте го налазили юзъра? :)

Не бе, просто си говорихме за изцепките на нарцистични полуфабрикати, нищо интересно:)

Грешиш Валдес :)

Има предистория

И нали знаеш, трябва да се обичаш - друг няма да те, ако сам не ;)

А до пураджията - много е материята, но най-вече от Балканския синдром. Загатваш леко и четеш бисери - Бай Ганьо е Виртуален! :)

http://www.predpriemach.com/showthread.php?t=37679

Ето тук мисля започна, но една ли е темата.
Незнам дали имаш време да губене, но доста хора явно да. (после оплаквания, виновни, хейт и спам... +++)

Пс:
Парахода си върви - пуф-паф... пуф...
Радвам се на небивало внимание - хубаво е, признава.

Грешиш Валдес :)

Има предистория
Първо, достатъчно ли съм интелигентен, за да мога да проява някакви признаци на диалог с Ваша милост?
Второ, дали съм мулти-полиглот като Вас, за да се осмеля да плодължа какъвто и да е диалог с Вас?
Трето, всъщност как се осмелявам да Ви дубликирам:)

И нали знаеш, трябва да се обичаш - друг няма да те, ако сам не ;)

Радвам се на небивало внимание - хубаво е, признава.

Хехехе, тупа се в гърдите и се радва, че има пусната тема СПЕЦИАЛНО ЗА НЕГО, като същински Ганьо Балкански
И всички да го освиркват, той пак ще излезе на Бис.
:lol:

Горе