От: Монев, си иде у БГ. Българските емигранти без достъп до обществени услуги на Остр
Черпя, се Уважавам родината и Братята си, и по гъс да са посурнеш няма да ми промениш мнението, нито за
клоуна който защитаваш нито за отношението ми към хората които уважавам.
То освен "ти мене уважааш ли ма" друго има ли ?
Окей, гледай си кефа. Ама спри да насаждаш негативизъм. Всички си обичаме Родината - недай да облъчваш хората че някой който не е "там" я мрази.
Идея си нямаш за какво говориш нали ? Кой съм защититавал, мисля че цитирах, не ти хареса и се заяде, но като не ти млъкнах - Изяде...
Гледай си братята, недай си боже да останеш в нужда (ала не забравяй че имаш и такива някъде.). Мисля че не си наясно и ммного по тоя въпрос. Тъй като си имаш добро обкръжение от сънародници мислиш ли че всеки би се държал така мило с теб както те, приятели и познати ? както и да е, дано не ти се налага, че доста гадове си имаме - не са само чужденците. Което ме кара да ти кажа също от личен опит че не всички нации са гадове, Англичаните също. Има и испанци, и Индийци, Поляци Словаци... не са само Българи и тяхната култура - факт е обаче че всички са много топли хора, подобно отношение не съм видял наяве... (винаги има мърша!)
Гъз мъз, много културно, Българско за пример...
Хайде да спираме като бели хора, вече не е интересно за никой мисля.
Няма
да ти се извиня по проста причина една - позволи си да нападнеш с доста груби изрази, без да си получил такива в нито един от моите коментари като атака или заащита.
Успя даже да си събереш мака орда, обслужваща глупава идея, породена от едно голямо - Нищо, което самия ти направи Огромно НЕЩО...
Не ме цитирай вече, изморих се от теб.
Наистина мисля че нямам какво да науча, не искам също... от теб.
Със здраве.
Успехи