Вискяр Градинаров
Well-Known Member
От: Монев, си иде у БГ. Българските емигранти без достъп до обществени услуги на Остр
За съжаление, не мога да ти дам репутация...
За съжаление, не мога да ти дам репутация...
срамна работа казват че няма, по срамно е да не работиш мисля... подробности. Подкрепям колегата, нерви мямам.
Не сме стока всички, но това ме ни прави по различни, защото всеки според разбиранията на друг е нещо
И спрете да се карате, трябва да се уважаваме, защото виждате какво става - от горе ни мачкат и по всякакъв начин налагат и измислят нови рестрикции, и мисля че в този форум като тесен кръг хора от онлайн-предприемачи трябва да сме единни и да си помагаме един на друг, защото нещата в тази държава се влошават. Системата е против нас, а не с нас. Правителството ни мачка, държавния репресивен апарат все повече набира обороти. Е ако ние не се обединим да си помагаме - обречени сме на гибел.
Поздрави и не се карайте
И още, това че вие четете със затворено, или несъществуващо атрофирало трето око, разбирайки думите първосигнално и сиво, не значи че реалноя контекст е такъв.
Харесвам за говоря за себе си, какво го боли някой от това, да ме би случайно да е по готино да говорим за другите само?
как.
Не е от медоимък емиграцията ми, напротив. Имам образование и след същото започнах, и практикувах няколко години, доста добро възнаграждение и авоари си ми бяха наоколо.
Идеята, да прекарам живота на едмо мсто, отхвърляйки всичко друго освен Велика България не ми се нравеше...
в клуба на който бях член се научих на уважение, и до ден днешен името ми се знае откъдето съм минал.
Кеф ми е да говоря за себе си, какво можеш да ми сториш освен да анализораш втрвнчен в монитора, охъртял катп пес, оплаквайли се от всичко, завиждайки на всички.
Респект,
за ранимите игнор сте, за да не си пречим из темите занапред