Монев, си иде у БГ. Българските емигранти без достъп до обществени услуги на Острова!

От: Монев, си иде у БГ. Българските емигранти без достъп до обществени услуги на Остр

За съжаление, не мога да ти дам репутация...

От: Монев, си иде у БГ. Българските емигранти без достъп до обществени услуги на Остр

Странно, и Аз не мога да му дам реп, защо ли :)

Има и друго, също познавам доста хора из света с Български произход, малка цифра от тях бягат точно заради манталитета, а и бягане не може да се нарече мисля, всички си вървят, бягаха на олимпиядата.

Едно ме успях да разбера, защо всеки консултирал се със себе сив темата, приема за реалност нападките си, дп Валдес е най вече, тък като е явно доста сигурен че мия чинии.
А и да го правя лое му е лошото ми идва катп втори въпрос, срамна работа казват че няма, по срамно е да не работиш мисля... подробности. Подкрепям колегата, нерви мямам.

И още, това че вие четете със затворено, или несъществуващо атрофирало трето око, разбирайки думите първосигнално и сиво, не значи че реалноя контекст е такъв.

Харесвам за говоря за себе си, какво го боли някой от това, да ме би случайно да е по готино да говорим за другите само?

И мисля последно по темата, тъй като хората които обичам да чета в този форум не са тук, или напускат ...
Пичове, никога не ми е дремело от политика, или нещо подобно що ще ми казва какво и как.
Не е от медоимък емиграцията ми, напротив. Имам образование и след същото започнах, и практикувах няколко години, доста добро възнаграждение и авоари си ми бяха наоколо.
Идеята, да прекарам живота на едмо мсто, отхвърляйки всичко друго освен Велика България не ми се нравеше...
Нямам мечти за дом в града от който съм, или да остарявам с хора които познавам от детство...
в клуба на който бях член се научих на уважение, и до ден днешен името ми се знае откъдето съм минал.
да владееш благодарността към човек който ти е дал от времето си е сложно понятие.

Кеф си ми е целия живот, и никога няма да ми е зле, ама където и да съм, ако това би настървило някой, разбирам...
Нямам пастир, е това е разликата драги, затова не мелим брашно с някои хора, манталитета е разликата.

Засега съм жив, здрав и усмихнат. Пада по някой лев, уча се, преписвам от културата и гледам нещата които ме интересуват, рано или късно ще успея с начинанията си.

Кеф ми е да говоря за себе си, какво можеш да ми сториш освен да анализораш втрвнчен в монитора, охъртял катп пес, оплаквайли се от всичко, завиждайки на всички.

Не сме стока всички, но това ме ни прави по различни, защото всеки според разбиранията на друг е нещо ;)

Бих желал темата да бъде изтрита, тък катп името мо не искам да виси до това на глупците, или по заглавия на теми създадени от пияни хора.

Респект,
за ранимите игнор сте, за да не си пречим из темите занапред

Съжалявам за правописа, пиша от телефон в бързина, поради липса на време.

срамна работа казват че няма, по срамно е да не работиш мисля... подробности. Подкрепям колегата, нерви мямам.

Не сме стока всички, но това ме ни прави по различни, защото всеки според разбиранията на друг е нещо ;)

В днешно време срамна работа няма - има срамно заплащане!

Никой не е идеален - всеки има трески за дялане. Няма съвършенни хора. И аз не съм идеален, и аз имам трески за дялане, половинката ми също, но всичко се крепи на компромиси. Въпроса е като всеки има трески за дялане, да не са прекалено много гъсти и бодливи, а да са по разредени и гладки и да не бучат. :) Останалото е компромис и разбирателство.

Това за репутацията не се притеснявай, просто явно наскоро си давал и системата не ти позволява. И аз в много теми искам да дам на няколко приятели които уважавам положителна репутация но гледам че и на мен системата не ми дава. Между другото от както съм регистриран тук до сега на никой не съм дал червено, аз избягвам да влизам в конфликти и да се заяждам, не е в стила ми. Е виж ако някой хулиган на улицата ми се направи на мъж тогава действам както си знам, но по форуми да тръгна да се карам... не мерси. :) Дори в следващия живот, че даже и в по следващото си прераждане няма да го направя :) А всъщност само веднъж дадох червено на един психично-болен, те постоянно го бамват от тука, ( всички си го знаят ) няма да споменавам име сега да не разлайвам кучетата. :)

От: От: Монев, си иде у БГ. Българските емигранти без достъп до обществени услуги на

И спрете да се карате, трябва да се уважаваме, защото виждате какво става - от горе ни мачкат и по всякакъв начин налагат и измислят нови рестрикции, и мисля че в този форум като тесен кръг хора от онлайн-предприемачи трябва да сме единни и да си помагаме един на друг, защото нещата в тази държава се влошават. Системата е против нас, а не с нас. Правителството ни мачка, държавния репресивен апарат все повече набира обороти. Е ако ние не се обединим да си помагаме - обречени сме на гибел.

Поздрави и не се карайте :)

Напълно съм съгласен. Тука няколко човека го обърнаха тоя форум на политическа говорилня. Вместо да са полезни за форумното общество, се държат като някакви капацитети и размахват червени репутации на всеки, който не е съгласен с тяхното мнение.

То е ясно, че в момента е трудно да се прави бизнес в БГ, ама поне трябва тук да сме сплотени и наистина да си помагаме и да се развиваме. Нали уж умни хора са се събрали в този форум наречен "Предприемач".

И още, това че вие четете със затворено, или несъществуващо атрофирало трето око, разбирайки думите първосигнално и сиво, не значи че реалноя контекст е такъв.

Харесвам за говоря за себе си, какво го боли някой от това, да ме би случайно да е по готино да говорим за другите само?
как.
Не е от медоимък емиграцията ми, напротив. Имам образование и след същото започнах, и практикувах няколко години, доста добро възнаграждение и авоари си ми бяха наоколо.
Идеята, да прекарам живота на едмо мсто, отхвърляйки всичко друго освен Велика България не ми се нравеше...
в клуба на който бях член се научих на уважение, и до ден днешен името ми се знае откъдето съм минал.

Кеф ми е да говоря за себе си, какво можеш да ми сториш освен да анализораш втрвнчен в монитора, охъртял катп пес, оплаквайли се от всичко, завиждайки на всички.

Респект,
за ранимите игнор сте, за да не си пречим из темите занапред

Монев, раним си само ти, с твоята глупост и байганьовска същност
Сам казваш, че обичаш да говориш за себе си
Ама нас твоята особа не ни интересува
Много си плосък, даже и за английски ахмак
В кой клуб си бил член даже не ме интересува, а мисля, че и въпросния клуб ще го е срам да се наречеш негов член

Намери си една мома англичанка и хич не се връщай тука
:rolleyes:

Дами и Господа,
с небивала радост искам да ви споделя че вчера белезязох троен празник по случай Името, годишнина, и първи ден в Университета.

За хубаво или лошо, следващите няколко години съм тук на острова и ще се развивам според нужди и интереси.
Не беше никак лесно досега, но за година пистигнах повече в личен план отколкото бях предполагал.
списъкът за идната е в процес на оформление.

Дерзайте, успех на всички.

Пс:
Детайли и пидробности ще спестя, но името на темата ми изигра ключова тема в успеха, хората също. :)

Тъкмо се чудех кой повдига тази тема пак.

Късмет и успех! :|

И никакви руси!

Горе