Монев, си иде у БГ. Българските емигранти без достъп до обществени услуги на Острова!

От: Монев, си иде у БГ. Българските емигранти без достъп до обществени услуги на Остр

Ти и на други хора се възхищаваш, даже понякога се опитваш да говориш като тях имитирайки тона и жаргона. ;)
Лошото е че понякога се отвращаваш също така без причина... не за друго, "щото" така правят те. :)

Заповядай плувецо, чакам ответния удар в хейт рими и цинизъм. (никой не може да каже какво мисли за теб - Грешно е за същия)
Ти си идиот, който има психични отклонения. Казах ти на лично, сега ще го повторя, не комуникирай повече с моя лилост.
Поздрави

От: Монев, си иде у БГ. Българските емигранти без достъп до обществени услуги на Остр

Стига хейт не, че не си го заслужи де, ама това не е важно.
Мен ми писна да се борим тука няколко човека да отворим очите на другите, ама явно не става.

Моля от тук-натам, ако има коментари да са по главното в темата, не по закачката с "Монев".

Мен ми писна да се борим тука няколко човека да отворим очите на другите, ама явно не става.

АХахахахах :lol:

Моля от тук-натам, ако има коментари да са по главното в темата, не по закачката с "Монев".

Ахахахах на втора степен.

Име на тема:
Монев, си иде у БГ. Българските емигранти без достъп до обществени услуги на Остр

Автор:
uni-web

Наздраве "наборе", нали знаЙш че много те уважаАм... :beer:

АХахахахах :lol:

Ахахахах на втора степен.

Име на тема:
Монев, си иде у БГ. Българските емигранти без достъп до обществени услуги на Остр

Автор:
uni-web

Наздраве "наборе", нали знаЙш че много те уважаАм... :beer:

Абе я си бий една чикия да се успокоиш малко бе лондонско капутче.

Взе да дразниш много не усещаш ли?

С теб, май трябва хората да се държат кофти за да ти е хубаво, ама нали знаеш как се наричат такива хора?

Ти си идиот, който има психични отклонения. Казах ти на лично, сега ще го повторя, не комуникирай повече с моя лилост.
Поздрави

Доноси:

Монев: (откъс от лично, няма значение писаното - отговора е в друга посока.
Нарциса го има всеки - неоспоримо. Всеки е велик според мислите си. (понякога прав, понякога не чак толкова, което не оказва влияние благодарение на нарциса - Парадокс в хипербола)

Успех и на теб.
Ако мога да бъда полезен - потърси ме.
(потърси ме бе чисто приятелски и позитивна настройка, предвид различията във физичната локация, но:)

Валдес:
Ти или си пиян или търсиш някой да ти начеше помярското его. Ако си мислиш, че аз имам каквато и да е нужда от помощ си в груба грешка. Аз управлявам хора в тукащната среда и от моите надници зависи какво ще сложат на масата на тяхното семейство споменатите личности.
Съжалявям те пич. Повече не ми пиши, ок?
(По долу ще се види как се появява ненадейно, напада и говори напълно несвързани глупости само и само да привлече внимание, привлече го с лично и отговора на което се вижда по горе.)
...
Довод тежащ на място: (Същата тема)
Първоначално написано от waldes
Първо, достатъчно ли съм интелигентен, за да мога да проява някакви признаци на диалог с Ваша милост?
Второ, дали съм мулти-полиглот като Вас, за да се осмеля да плодължа какъвто и да е диалог с Вас?
Трето, всъщност как се осмелявам да Ви дубликирам

Монев - ответен отговор
1) Си (инт.), Заповядай
2) Заповядай
3) Никак не се тревожи

Валдес:
Първоначално написано от waldes :
Поздравления, спечелихте ми уважението. Изглежда сте прекомерно начетена личност и аз съм просто запленен от вашата интелигентност и житейски опит. Искрено се надявам да ми приемете официалните извиненения и се надявам да попия в близко бъдеще от вашия богат житейски опит и високо образование.
Надявам се да се появят във форума още начетени личности от вашия калъбър. Това наистина ще е много полезно на простите бачкатори в локалната онлайн общност

Монев:
Сарказъм се счита за форма на Лъжлива гордост.

-----
Монев: Коментара е насочен към друг, но Валдес се намесва отново:
(Автора на темата, в който бе посято семето на простотията преди доста години, разцъфващо удивително красиво и бодливо в днешни дни - също може да се види в темата)

Първоначално написано от myselfmonev
Успех в начинанията, беше ми приятно да си губя времето с политчески гении, настоящи милионери, менталисти, юристи, статисти, автори и ред след ред - до безчет.

Валдес:
Искаш да кажеш, че повече няма да пишеш в този форум? Трудно ми е да го повярвам, въпреки че сме полуфабрикати. Представи си сутринта (като изтрезнееш, след като са ти пробутали менте вино от пернишка вана като 20-годишно шардоне).
Честно казано, половината потребители в този форум ще заборяват сайтовете си, поради вашето отсъствие. Не, не вярвам, че бихте постъпили толкова коравосърдечно

Първоначално написано от mantaman
Чел съм му доста от постовете и не съм останал с впечатление да се възхищава на ББ и компания, възможно е и да съм пропуснал някой.

А иначе от всички дето фалат правителството най ги мразим тия дето го фалат от чужбина - Имам тук едно приятелче дето по цел ден псува англичаните и възнася картофа какви чудеса бил направил в БГ - И му викам събирай багажа и бегай към БГ щото ще пропуснеш финалната права на любимеца ти и ако не успее да купи следващите избори няма да си имал честа да си живял под мъдрото му ръководство - Ама нещо не иска дърпа се.
(става дума за мен... Интересното е че е единствения човек защитил ме с преден пост в темата - Интересно е също че е в Англия.)

Валдес:
Ей за това Мантаман ми е любимец от целия форум от край време. Шапка му свалям

( поредният човек на който се мазни, само където не изявява публично желание да се срещне с него както с друг, който имитира яко в по горните доводи - опитва се да прилича на един съфорумец, но не мисля да споделя името - не е за цел да намесвам други. )

Което е забелязано от Безделника в мое лице обикалящ из темите. Реших да "базикна" и Аз радиото, тъй като човека си позволи да се меси къде не му е работа, да обижда също... както се вижда.
А си е и стара вражда, даже имаше и заплахи (не ми се рови повече). Спомням си че се описа като як, висок плувец - голям побойник - Интернет Уориър :)
Но някак не мина номера да си му кажа - извинявай, голям си пич - Аз съм прост. "Идеалисти на този свят не му трябват", пак негови думи.

Монев:
Ти и на други хора се възхищаваш, даже понякога се опитваш да говориш като тях имитирайки тона и жаргона.
Лошото е че понякога се отвращаваш също така без причина... не за друго, "щото" така правят те.

Заповядай плувецо, чакам ответния удар в хейт рими и цинизъм. (никой не може да каже какво мисли за теб - Грешно е за същия)

Валдес отговаря на секундата:
Поздрави

С което се доказва що за полезен идиот е, отделя време за да се занимава с потенциални... "Идиоти"... :) а уж е в пъти над тях.
А уж е човек контролиращ хора, които се прехранват благодарение на него всяка вечер... Както и да е.

Слагам точка с комуникацията и вниманието върху такива божи подобия.
Опитвайки се да налагат думите си на хора които не ги забелязват.

КРАЙ!
Не ми се отделя и внимание и време да подреждам един след друг постовете на други войни от темата. Цирка си е голям - Бай Ганьо е Виртуален - модерен вариант.

Благодаря за отделеното внимание,
лека и спокойна желая.

Ако имам правото да си позволя, бих искал да посоча и стената с посетителските съобщения на въпросната личност Валдес.

Благодаря за червената и 7-те зелени репи откакто съществува темата. :!:
Хората преобладаващи с коментари тук си показаха наяве Ганевизма, непоклатими са в същото.

Монев, ти си керпеден
настрои всички срещу тебе
ако в чужбина си сломен
не обвинявай нас, не ме е*е

Писах ти скоро на лично
неподготвен да не се изказваш
но стана още по-трагично
никаква етика взе да не спазваш

С такова отношение към братята си, ти какво искаш? Златен медал ли?

Монев, лично към теб се обръщам, в никакъв случай не трябва да взимаш под общ взнаменател повърхностния хейт, който се наложи да понесеш. В крайна сметка, ние с теб сме колеги и трябва да преглътнем тази тяхна омраза и да си отстояваме мнението. Точно сега не можеш да се откажеш, просто трябва да продължиш. Стискаме ти палци, колега, винаги би могъл да разчиташ на моята дублика и поддръжка, спрямо моята гледна точка.
Ти си на ход, прояви своята бунтарска натура.

Добре, че тоя глупец се покри.

:) Благодаря за популяризацията тиквеници :)

Тиквеници не за друго :) че това засяга Вас - оплакващите се от "дереджето си" , защото кораба Ви като потъне тотално, и като видите на живо какво значи нямане (което скоро идва) спасителните лодки ще ви оставят да се давите.

Аз съм в Англия и разширявам бизнеса си, докато получавам най-доброто възможно учение, наслаждавайки се на свободен живот независещ от никой, докато пощипвам момичета от всякакви нации. Статута ми е Европейски гражданин с Български произход, без рестрикции за целия свят. Само на 25 години, къде е тя още :) Живи здрави - сабя ще покаже.

Хайде приятен ви Хейт - дупенца белични. :D :lol:

И пак, Благодаря.

Не те познавам, не съм имал контакти с тебе, но след този ти пост просто не можах да не ти сложа червената точица... :) И аз съм във Великобритания и виждам какво е. Това да хвалиш една държава, която е богата САМО И ЕДИНСТВЕНО, защото 500 години са крали като невидели от колониите си, а ние 500 години сме били на другата крайност - не е окей.

По-голям си от мене на години, но разсъждаваш като по-малък. България си е България и нищо не може да замени това, сега може да сме зле, но в историята има повтаряемост! Ще дойде време, когато ще се оправим и не съм 100% сигурен, а 10000%. На фона на човешката история това, че сме 20 години в криза е една нищожна част. Вярно, че това е голяма част от човешкия живот, но все пак 20 години са нищо.

А до това, че живееш в Англия - не е геройство, поне по мое виждане. Цялата система на западния свят е една голяма пародия, надут балон, който съвсем скоро ще се спука и точно такива къде се правите на велики, че сте ИЗБЯГАЛИ от България ще ядете дедовия. Тук всички са материалисти, имат пари да си купят всичко, но нямат приятели, нали ги виждам. От работа - вкъщи, от вкъщи - на работа. Купува си новия iPhone5 и се води "щастлив".

Смотаните англичани не са с нищо повече от нас. Далеч не са толкова интелигентни, нито толкова оправни, а за физическата им структура въобще не искам да говоря. Получават всичко на готово, а ако се наложи да се оправят по някакъв начин сами - повярвай ми ще затънат до кръста във фекалии.

... Не знам, дори не мога да си структурирам правилно отговора към теб... Само стоя и си мисля как е възможно българин да храни така България и да се кефи, че се е махнал....... :)

Дано ти дойде акъла.

Понякога имам чувството, че има хора, които се чудят каква глупост да измислят ... :cry:

България, Англия, Турция, Китай - все тая. Навсякъде има проблеми.

П.С. - живял съм 2 години в UК и планирам да се върна там 2014, но не зареди пари, а защото ми харесва и си пасвам с хората, до като в България никой не ме разбира (за сега).

quit being a bunch of assholes and enjoy the life... :beer:

Зеалот, англичаните може да са мързеливи и некадърни но за сметка на това са си направили законите така че който иска да работи да може да го направи и не е виновна кризата нито фаталното разположение на планетите че в БГ вече е почти невъзможно да стартираш нов бизнес. Просто на управляващите си им е толкова акъла - Погледни само управленският им състав и ще ти стане ясно защо е така
Министър председател - Бивш пожарникар - впоследствие мутра и трафикант на цигари
Зам мин председател - Бивш учител по физкултура
Финансов министър - човек без нито един ден трудов стаж във фирма

От цялото правителство май няма нито едни дето да се е занимавал някога в живота си с нормален частен бизнес - ефекта е на лице.

Аз не отричам, че в България е зле положението в момента, но пак ти казвам, 20 години криза на фона на човешката история е практически нищо. Дай като е тежко и всеки да си плюе на петите. Да си оставим страната на циганите.... :) И не само ние сме си виновни, че в момента положението е такова - от отвън ни натискат да сме зле и колко по-рано го осъзнаем толкова по-добре. На нито една западна държава не и е угодно да има силна държава на Балканите.

И аз преди да дойда във Великобритания изгарях от желание да се махна от България... Дойдох, видях какво е и осъзнах, че тук работа нямам.

Както и да е, всеки си има право на мнение, на желания и т.н., но според мен никой няма право да плюе собствената си страна.

ПС - Доста наивно е в момент, когато цялата западна система се разпада ние, които по принцип сме били едни от най-бедните да очаквате да станем по-богати след като самите ние сме част от тая система. Вижте какво става из Испания, Гърция, Италия, Белгия.. :)

[video=youtube;CDcRpCHfRgs]http://www.youtube.com/watch?v=CDcRpCHfRgs[/video]

[video=youtube;rAfhOSNp16g]http://www.youtube.com/watch?v=rAfhOSNp16g[/video]

Умни хора сте уж... отворете си очите

Последно редактирано:

@zealot designs Пич ти си избягал от България и проповядваш, как не трябва да я напускаме и да се борим за нея .. Май е лесно да се говори от далеч!

Не знам за него обаче видеата къртят. Така се протестира не като нас тука с домати. :)

@zealot designs Пич ти си избягал от България и проповядваш, как не трябва да я напускаме и да се борим за нея .. Май е лесно да се говори от далеч!

Искам да ти кажа, че съжалявам, че съм във Великобритания. Студент съм тук, не с постоянно местожителство, но дори обмислям да прекъсвам с университета и да се прибирам в България, защото това, което правя тук не ми е никак изгодно. Друга тема е това, де. Въпроса е, че съм осъзнал, че България си е България.

А клиповете.. верно са много добри : ) Къртят, лепят и извозват.

Зеалот ако си забелязал не плюя по държавата а по управлението, което с безхаберието си в последните три години закопа страната и ни върна с години назад и икономически и духовно - виждаме реставрация на култа към личността каквато имам чувството че нямаше и по времето на учителят му Т.Живков. Аз поне не си спомням едно време Тато да го даваха толкова по телевизията и вестниците.

Осъзнал си че тук работа нямаш но не се прибираш в БГ. Върни се в БГ стой два три месеца и ще се сетиш защото толкова много ти се искало да се махнеш. Защото иначе думите ти звучат както е отбелязал Стъклен в стил - Ситият на гладният не вярва

Лошото е, че тук Ви чека Бойко:

baby-lying-on-money-boiko.jpg

Прикачени файлове

• boyko-borisov-27-11-2012-05-08-36.jpg
    boyko-borisov-27-11-2012-05-08-36.jpg
    47.4 KB · Преглеждания: 8

Горе