Много кефи следната обосновка за цената на фейсбук страницата "[FONT="]Не смятам, че цената на нещо се определя от текущото му състояния, а от труда вложен в него и от потенциала му.[/FONT]" тоя кърти мивки направо Ще взема да му подаря станалия вече култов домейн goliam-potencial.info
Сега, гласувах с втория вариант, обаче съм на мнение, че страницата е трябвало да бъде включена в цената. Тук имаше наскоро един случай, един човек си купи къща и после се оказа, че адвоката, който е правил документите е забравил да впише двора. Е, бившият собственик започна да изнудва купувача за още пари и човека от стрес получи удар и умря. Това е, като правиш сделки с некоректни хора, може да очакваш всичко. Затова вече преди да подпиша какъвто и да е договор го чета открай докрай. Теб една страница едва ли ти е проблем, ще си направиш друга, много по-хубава.
Значи е точно както аз предположих. Продавачът е имал спешна нужда от пари и купувачът се е възползвал от това като го е изнудил да си продаде сайта за сума, която е много по-ниска от реалната себестойност. Продавачът очевидно е останал недоволен от сделката и си го е върнал като е поискал допълнително пари за Facebook страницата, която вече разбрахме, че не е била част от сделката и дори не е споменавано за нея. Действията и на двете страни са били еднакво неетични, но напълно законни и според мен се балансират нещата.
Значи е точно както аз предположих. Продавачът е имал спешна нужда от пари и купувачът се е възползвал от това като го е изнудил да си продаде сайта за сума, която е много по-ниска от реалната себестойност. Продавачът очевидно е останал недоволен от сделката и си го е върнал като е поискал допълнително пари за Facebook страницата, която вече разбрахме, че не е била част от сделката и дори не е споменавано за нея. Действията и на двете страни са били еднакво неетични, но напълно законни и според мен се балансират нещата.
- Ето това е достатъчен отговор на твоя некомпетентен коментар...Чакай малко бре.... нали е капитализъм?
- Ето това е достатъчен отговор на твоя некомпетентен коментар...
При все, че съм се съгласил да продам сайта на купувача за сума, двойно по-малка от първоначално обявената и по-малка от годишния приход на сайта и съм му оказал пълно съдействие при прехвърляне и администриране на сайта в първите няколко седмици - смятам, че това е достатъчен бонус...