Stacy_sto
New Member
Ок. Мерси.Долу във футъра, както и във секцията пазар - дискусия за пазара - условия за ползване на пазара.
Ок. Мерси.Долу във футъра, както и във секцията пазар - дискусия за пазара - условия за ползване на пазара.
Какво става тука сега? Банери на сърченджинс и уебтуриста в предприемач? Админа нещо се активизирал и той там...
сърченджинс се дублира с предприемач, странна идея да ги развиват и двата паралелно.
Аз бих го ползвал за редирект тоя домейн
Те така казаха и за 10те социални мрежи, в които всеки има вече по 3-4 акаунта.Няма толкова юзъри и за 3-те форума, ще следя как ще се развива този експеримент.
те са големи в други ниши, уеб "историите" там никога не са били добре развити, предимно хардуер, софуер и ощи приказки са там.по-големите в ИТ - калдатата и хардуер.бг
До някъде и ти си прав.. Но реално да погледнем каква е истинската тематика на този форум ?Единственото полезно - един перма редирект към предприемача и на двата, иначе не виждам смисъл.
Ще видим дали ще може, но най-вероятно не. Може да се обърнат всички. Още не съм много сигурен, но така няма ли да е объркващо?Има ли начин новите постове да идат най-горе при мобайл версията?
Сега видях, че има бутонче нови постове, щото общо взето аз като влезна винаги скролвам най-долу..Ще видим дали ще може, но най-вероятно не. Може да се обърнат всички. Още не съм много сигурен, но така няма ли да е объркващо?
Я дай малко повече инфо. То някой търси ли имотки? Аз никога не съм ползвал от менюто. Помня кода на всяка, която ми трябва.Емоджитата от телефона не ги записва