Нов заем от 8 милиарда евро!!!

От: Нов заем от 8 милиарда евро!!!

Блеки не е мания за оръжие - Боко ако го питаш сигурно една стотинка не би дал щото от там не може да се открадне нищо.

Проблема е че когато си кукла на конци и когато оцеляването ти в политиката зависи от Сорос и компания ти се налага да правиш разни неща които противоречат на интересите на родината ти - Да купуваш оръжие за милиарди от които нямаш нужда - Да се откажеш от атомни централи за да те точат със скъпи ТЕЦ-ове - Да се откажеш от южен поток и след това същият този газ да го купуваш по скъпо от Турция и тн.

Не е лесен живота на предателя - Но пустата мания за власт какво ли не прави

Абе вие дядо Сорос го демонизирахте - човека едвам диша, не знам как стана Решольо. А иначе за армията съм да е малка и ефективна, но нали трябва да е и оборудвана? То и затова съм за малка и ефективна защото може да я изхраним - при този си щат всичко е ок. За АЕЦ-а ще се изумиш като видиш отчета Козлодуй за 2005-7 година производство и печалби. Да никакви дългосрочни договори от държавата за изкупуване и още по-малко гарантирани цени и квоти - всичко да си е по пазарен принцип. Тока е стока като домата - има си пазар шиткаш или не. В УК-ско колко ЕРП-та имаш да избираш, там където живееш?

От: От: Нов заем от 8 милиарда евро!!!

Държавния дълг към края на 2013г. е 6.8 млрд. евро (т.е. под 14 млрд.лева) или 16.8% от БВП източник:
http://www.minfin.bg/bg/pubs/1/8177
http://www.mediapool.bg/darzhavniyat-dalg-e-blizo-68-mlrd-evro-ili-168-ot-bvp-news215183.html
Към края на 2014г. е 11,3 млрд. евро или 22 млрд. лева.
http://bnr.bg/post/100517382/solide...-v-kraa-na-2014-a-godina-s-blizo-17-mlrd-evro
НАД 8 МЛРД. ЛЕВА ЗА 1 ГОДИНА!!!Сега искат още 16 млрд. да теглят...
Да допълня,от тези 8 млрд. единия го е изтеглил Орешарски,другите 7 ги изтеглиха гробофарматорите.

Владко ти за спорта ли пишеш, защото не четеш нищо.

Към Май 2013 вътрешен дълг 6.05 милиарда лева, външен 3.74 милиарда евра тотал 6.937 милиарда евра или 17% от БВП
Към Юли 2014 вътрешен 7.65 милиарда лева вънешен 5.49 милиарда евра тотал 9.424 милиарда евра или 22.8% от БВП
Към Декември 2014 тотал дълг е 11.3 милиарда евра или 27.1% от БВП

Ей ти чисто увеличение, сега щото не съм популист ще ти кажа, че около 1.8 милиарда лв бяха за рефинансиране(по дълга на брейдитата) + още 1.2 милиарда за ПИБ, така че трябва се гледа зад цифрите та горе долу сваляме дълга на нетно увеличение 7.9 милиарда евра

И любимото ти БСП увеличава дълга - за напред се опитай да провериш какво пише именно в официалните източници на данни и колкото и да ти е трудно почни да анализираш и интерпретираш(на прима виста щеше да се сетиш, че около 5.5 милиарда са по линия банките+буфер за банките), недей пуска гръмки неща, защото и ние може четем и търсим инфо.

Ами значи си против, което реално ни обединява в това.

Че кой иска да плаща дългове, които не са предназначени за него?

Когато има скимтене от БСП по някакъв въпрос , това означава , че Герб са на прав път. Колкото по скимтят толкова е по вярно решението.

Когато има скимтене от БСП по някакъв въпрос , това означава , че Герб са на прав път. Колкото по скимтят толкова е по вярно решението.

Така е,Бърни,вижда се светлината в тунела,влака приближава...

Така е,Бърни,вижда се светлината в тунела,влака приближава...

Влака ни удари Владко. КТБ беше ограбена , виновни няма. Пеевски чист като момина сълза. Та сега наистина е време да дойде светлината от края на тунела.

Предполагам никой :)
Че кой иска да плаща дългове, които не са предназначени за него?

Нали за нея теглихте 8 бре :lol: Тея за какъв хуй са им на и без това изтормозения народ.
Чакай да та питам, в четвъртък оди ли да палиш свещ в църквата, да не би да падне самолета и да отиде на кино тиквата :lol:
Влака ни удари Владко. КТБ беше ограбена , виновни няма. Пеевски чист като момина сълза. Та сега наистина е време да дойде светлината от края на тунела.

Нали за нея теглихте 8 бре :lol: Тея за какъв хуй са им на и без това изтормозения народ.
Чакай да та питам, в четвъртък оди ли да палиш свещ в църквата, да не би да падне самолета и да отиде на кино тиквата :lol:

Днес четох,че Баце инструктирал оня от филма "Син сити" какво да прави,ако се случи "най-лошото"... :lol:

Няма църква близо до мен в момента, пък и летя малко по често от Бойко , та ако ходя ще си запаля за мен :D

Подобни марионетни правителства има и в Полша,Литва,Латвия,Естония,до скоро и в Гърция,донякъде в Румъния и т.н... За разлика от останалите марионетни правителства обаче,българското не води никаква социална и икономическа политика.И докато техните овце са с пълни стомаси и достатъчно еврост'инки в джоба,за да си живеят нормално живота,то нашите са гладни,с празни джобове и зомбирани с вярата,че бащицата ще им напълни стомасите и джобчетата.Както ми беше казал един възрастен човек преди време,че : "Единственото чувство по-силно от страха,е глада",така и нашите овчици,като им причернее от глад и немотия,ще излязат и ще ги изгонят веднъж завинаги. Герб върви по стъпките на НДСВ.Трети мандат няма да имат

ти си обикновен циганин дето чака държавата да го нахрани, не разбра ли че комунизма умира като свършат чуждите пари?

Запали, че народния съд наближава. В неделя има протести в много градове, шефа ти да не оцапа гащите или както снощи в Славито казаха да пренапише книгата вместо четири нюанса на сивото, четири нюанса на кафявото. :lol:
Няма църква близо до мен в момента, пък и летя малко по често от Бойко , та ако ходя ще си запаля за мен :D

ти си обикновен циганин дето чака държавата да го нахрани, не разбра ли че комунизма умира като свършат чуждите пари?

Аз работя от 16 годишен,и сигурно съм доста по-бял от теб.Като не можеш да измислиш да кажеш нещо смислено,не обиждай,смешен си и жалък.!Няколко пъти ме обиждаш вече.Държиш се като нискоинтелигентен герберски трол.Ама то защо като,след като...

Запали, че народния съд наближава. В неделя има протести в много градове, шефа ти да не оцапа гащите или както снощи в Славито казаха да пренапише книгата вместо четири нюанса на сивото, четири нюанса на кафявото. :lol:

хааахха Орешарски всички знаем , че ходеше с кафеви панталони :D Ти ще ходиш ли да протестираш :D

Агентите на ДПС Хасково да мълчат, че си издавате истинската коалиция. :lol:

Яд те е , че му взеха кафеварката за турско кайве ли? :lol:
Хаххахах тайната коалиция срещу явните целувки по мостовете :D

:-o Колко правилно изказване, направо днес ме изумяват всички в форума :-o
Той им взе държавата , те кафеварката. Честна размяна :D

Аз работя от 16 годишен,и сигурно съм доста по-бял от теб.Като не можеш да измислиш да кажеш нещо смислено,не обиждай,смешен си и жалък.!Няколко пъти ме обиждаш вече.Държиш се като нискоинтелигентен герберски трол.Ама то защо като,след като...

то само циганите и тея по селата работят от 16 годишни, сигурно си нискоинтелигентен фатмак или зомбирано от пенсионери недоносче

Горе