blackout8
Well-Known Member
От: Нов заем от 8 милиарда евро!!!
Абе вие дядо Сорос го демонизирахте - човека едвам диша, не знам как стана Решольо. А иначе за армията съм да е малка и ефективна, но нали трябва да е и оборудвана? То и затова съм за малка и ефективна защото може да я изхраним - при този си щат всичко е ок. За АЕЦ-а ще се изумиш като видиш отчета Козлодуй за 2005-7 година производство и печалби. Да никакви дългосрочни договори от държавата за изкупуване и още по-малко гарантирани цени и квоти - всичко да си е по пазарен принцип. Тока е стока като домата - има си пазар шиткаш или не. В УК-ско колко ЕРП-та имаш да избираш, там където живееш?
Блеки не е мания за оръжие - Боко ако го питаш сигурно една стотинка не би дал щото от там не може да се открадне нищо.
Проблема е че когато си кукла на конци и когато оцеляването ти в политиката зависи от Сорос и компания ти се налага да правиш разни неща които противоречат на интересите на родината ти - Да купуваш оръжие за милиарди от които нямаш нужда - Да се откажеш от атомни централи за да те точат със скъпи ТЕЦ-ове - Да се откажеш от южен поток и след това същият този газ да го купуваш по скъпо от Турция и тн.
Не е лесен живота на предателя - Но пустата мания за власт какво ли не прави
Абе вие дядо Сорос го демонизирахте - човека едвам диша, не знам как стана Решольо. А иначе за армията съм да е малка и ефективна, но нали трябва да е и оборудвана? То и затова съм за малка и ефективна защото може да я изхраним - при този си щат всичко е ок. За АЕЦ-а ще се изумиш като видиш отчета Козлодуй за 2005-7 година производство и печалби. Да никакви дългосрочни договори от държавата за изкупуване и още по-малко гарантирани цени и квоти - всичко да си е по пазарен принцип. Тока е стока като домата - има си пазар шиткаш или не. В УК-ско колко ЕРП-та имаш да избираш, там където живееш?