От: От: От 1 юни няма да се пуши в заведения, нощни барове, работни места и офиси
netsurfer заради теб снощи съм ровил из папките ми с документи, да ти сканирам най вече последното ми пътуване до Дания, и да ти го постна като доказателство, но ти повтаряш едно и също нещо като развален грамофон. Защо ме караш пак да ровя из документите, и да сканирам билетите ми, още доказателства да ти поствам ? Мисля че от тук нататък нещата са ясни. Ти твърдиш че си пътувал повече от мен, ок докажи го както аз! В предния ми пост ти бях казал да сложиш поне един билет от някоя твоя дестинация! Ти обаче нищо, и твърдиш своето. Смятам че темата за пътуване е приключена след като съм сложил документирано доказателство и то прясно, мога и още но не ми се занимава! А пък не е мястото тука!
И сега аз да те подкарам тука тебе, мислех да си замълча, но макар че съм непушач тук не си прав:
Успех, Това пушача е по-зле и от наркомана ... поне добре, че има кой да мисли за собствениците на заведения ...
Пич ти с какво си по добър от пушачите ? Би ли отговорил тука на всички ? Ти перфектен ли си ? И ако си с какво си по перфектен ? Хайде отговори!
Аз не виждам логиката в тази тема ... забранено е това е факт ... колко и да не им се иска на пушачите ... то хората са си казали, че интелегентните хора не пушат ... и много добре си пролича ...
Значи приятелите ми които са пушачи, братовчед ми, са простаци така ли ? Включително тука всички съфорумци които пушат са простаци така ли ? И са и по зле от наркоманите ? А ти с какво си по интелигентен ? Много се извинявам, ама и пушачите са хора, да вярно признавам си че не обичам дима на цигари, но това не пречи да си уважавам приятелите и роднините. И пушачите са хора като теб и мен, това е просто някакъв навик. Ами по тая логика излиза, че ако ти имаш в родата си пушачи - то значи ти ги слагаш под общия знаменател - простаците, и че е по зле от наркоман.
Не искам да споря, нямам нито излишна енергия за спорове и караници, нито излишно време и ресурс, но просто искам ти да обясниш, с какво си по добър като си непушач! Но тук не мога да се съглася с теб! Нищо лично към теб, опитвам се да запазя добрия тон,
но просто по твоята логика излиза че 70 % от населението на Земята са простаци, ниско образовани хора и по зле от наркоманите, понеже действително повечето хора на тази Земя са пушачи.