Предприемачеко разпускане!

От: Re: От: Предприемачеко разпускане!

Не съм правил тройка от 6-7 години поне, защо не пратиш някоя снимка, може да обмислим нещо по въпроса?

Сори, Бластера ни покани пръв, ще трябва да почакаш малко, мисля че бързо ще свърши, като му пипнем ушенцата.

От: Re: От: Re: От: Re: От: Re: От: Re: От: Предприемачеко разпускане!

Абе веднъж се изложи, като се уплаши, ама само ние с Гого сме свидетели, а той вече не помни. Аз, обаче съм злопаметна и много натяквам, ако не си разбрал до сега. Идваме натокани, ама лилето я оставих при Муни на морето, че и там големи мераци изникнаха за тва Лиле, да му се не види...

Емчи пазар ко да са прай нороденшпек vs монализа , ши остане матриял за още ена салата ама ти идвай че шампанското ней гръмнало ама ягодите ши увяхнат

Re: От: Re: От: Re: От: Re: От: Re: От: Re: От: Предприемачеко разпускане!

Аз съм чел книгите
шпетарта я хвърлих накрая и псувах няколко минуитои мамицата му и автор скапан, а сериала има сцени които не ги гледам, тия са луфи, автора е за съд в иран, а режисьора и сценариста направо са си за изчекване в индийско метро.

Re: От: Re: От: Re: От: Re: От: Re: От: Re: От: Предприемачеко разпускане!

И се каня от няколко седмици да си купя шевна машина за да си ушия пердета.
има ли някой с опит в сферата?

Re: От: Re: От: Предприемачеко разпускане!

Сори, Бластера ни покани пръв, ще трябва да почакаш малко, мисля че бързо ще свърши, като му пипнем ушенцата.

Не се притеснявай, аз се каня от сутринта да намеря някой клип в хамстера, а ам чакам крокодила да заспи.
Ако е подходящ клипа, после 3 дни не ме вълнуват половете.

От: Re: От: Re: От: Re: От: Re: От: Re: От: Re: От: Предприемачеко разпускане!

И се каня от няколко седмици да си купя шевна машина за да си ушия пердета.
има ли някой с опит в сферата?

Е, ти сега ни залъгваш - уж със сексуални намерения ни каниш на морето, а накрая ще се окаже, че пердета трябва да ти шием. Затова искаш и тройка - да имаш 2 шивачки.

Емчи пазар ко да са прай нороденшпек vs монализа , ши остане матриял за още ена салата ама ти идвай че шампанското ней гръмнало ама ягодите ши увяхнат
Щом има ягоди - идвам ! Ш' ги хапваме ли или ш'се мажем с тях първо. Шампанско мразя - боли ме глава от него, ама обичам, като гръмне така...

чалгари... .

Е, ти сега ни залъгваш - уж със сексуални намерения ни каниш на морето, а накрая ще се окаже, че пердета трябва да ти шием. Затова искаш и тройка - да имаш 2 шивачки.

Да не бъркаш потребителите с главно "А" или и друг е канил за море? :rolleyes:

Аз даже не смея да призн ая, че имам тапия по специалността, имам и за фризьорка, но и там съм некадърна - язък за обучението...

Ей цял живот на фризьорки и на деви ми върви, баси и орисията...

Щом има ягоди - идвам ! Ш' ги хапваме ли или ш'се мажем с тях първо. Шампанско мразя - боли ме глава от него, ама обичам, като гръмне така...

Ний на село знайм първо второ и трето, ягодите са за десерт, ама салатата закъснява

Аз даже не смея да призн ая, че имам тапия по специалността, имам и за фризьорка, но и там съм некадърна - язък за обучението...

Ох, аз съм направо с 2 десни ръце в това отношение. Жалко, че съм левичар обаче :)

Ний на село знайм първо второ и трето, ягодите са за десерт, ама салатата закъснява

Ма още ли не е готова ? Ааааа, ние мислехме, че си се подготвил..
Подминахме табелата и след малко те налазваме - на четири/ осем крака

Ох, аз съм направо с 2 десни ръце в това отношение. Жалко, че съм левичар обаче :)

Блазя ти, аз с лявата не мога и да се подпирам. А с двете съм още по-зле:lol: Нямам нерви за пипкави неща, ако не става за 2 минути го захвърлям

Ма още ли не е готова ? Ааааа, ние мислехме, че си се подготвил..
Подминахме табелата и след малко те налазваме - на четири/ осем крака

Чакай, че малко се разсеях вечи - първо през бластера ли ще минаваме, или първо през Муни?

От: Предприемачеко разпускане!

Подминахте ма тъй ли уж навигация туй унуй пък не видяхте големия кър

От: Предприемачеко разпускане!

Ами слаба промоция правиш на темата.
Трябва по-агресивно.
Гледай аз колко спам ударих с тоя подпис само и само да набера потребители/читатели за мойта...

ПС: А и онва не е като да не е бахти дългата статия.

Интересно. А аз си мислех, че разпускаш или просто си съпричастен. Заслужаваш, да се учат от теб Предприемачите! Браво.

Чакай, че малко се разсеях вечи - първо през бластера ли ще минаваме, или първо през Муни?

Е аз ва чакам на зовоя до табелата и съм съ подпрял на гегата и дрънкам хлопките да ма чуете вий пак са объркахте

Горе