Предприемачеко разпускане!

От: От: От: Предприемачеко разпускане!

Благодаря ти, че не ме намрази :)
Не исках да те засегна.
СПокойно, нямам спомен да съм мразил жена - все са някакви други вариации на това чувство.

Ама ми е леко странно що тъй буквално ми се приемат писанията :)

От: От: Предприемачеко разпускане!

Не съм си купила бански тази година още :((

Еййй, аз таман се селфнах с миналогодишния модел - дали е груба грешка ?

Еййй, аз таман се селфнах с миналогодишния модел - дали е груба грешка ?

Абе, и аз се селфнах с миналогодишния (монокини е) и пратих снимка на Муни, един вид като качествен контрол, да каже дали става. Нищо не е казал още. Притесних са.

Много изисквания за банан, който не сме видяли, дори в леопардови прашки. Подпираш ли още ?

Е ся това са европейски изисквания за екологичните села и бананите, ако не ви утърва тряя да рискувате" Подпирам са още ама кат не дойде СТанка ши дойде Ганка

Е ся това са европейски изисквания за екологичните села и бананите, ако не ви утърва тряя да рискувате" Подпирам са още ама кат не дойде СТанка ши дойде Ганка

Ганка не е по-добра от нас с Лили - отклони я ! Идваме лазешком - да не ни разкрие врагът.

Ганка не е по-добра от нас с Лили - отклони я ! Идваме лазешком - да не ни разкрие врагът.
Ши ва изчакам още малко и пускам Ганка, много са тъпче с луканка и няма остане за вас, затуй бързайте

Ши ва изчакам още малко и пускам Ганка, много са тъпче с луканка и няма остане за вас, затуй бързайте

Айде, не се прави, заради някаква си Ганка си готов да ни забравиш :(

Айде, не се прави, заради някаква си Ганка си готов да ни забравиш :(

При Бластера винаги има подсмисъл - какво ли значи Ганка ? Нещо, като Сам Шепа-рд, може би ?

Ами луканката треба се мачка от време на време да не стане за брак
Имаш предвид че суджука трябва да се пълни овреме.

При Бластера винаги има подсмисъл - какво ли значи Ганка ? Нещо, като Сам Шепа-рд, може би ?

Нема смисъл, аз съм поет от село и мойта поезия се върти се около къра

Имаш предвид че суджука трябва да се пълни овреме.

То първо трява се натъпче ама след туй са мачка да излезе въздуха и да не мухляса" и за туй съм учил ма да не съ изтъквам че много дипломи показах

Нема смисъл, аз съм поет от село и мойта поезия се върти се около къра

Изписано на латиница описваше по-добре твоето пасторално творчество.:wink:

От: Предприемачеко разпускане!

Мали, да не се окажете някакви предприемачи от колбасарската промишленост :) И бластер през цялото време буквално да е говорил за шпек, хм?

Изписано на латиница описваше по-добре твоето пасторално творчество.:wink:

За туй са подпирам на гегата цял ден и дрънкам хлопките от време на време ,, щот съм творец но пасторалното изкуство и с мойта четка правя шедьоври

За туй са подпирам на гегата цял ден и дрънкам хлопките от време на време ,, щот съм творец но пасторалното изкуство и с мойта четка правя шедьоври

Впечатли ма - за кой ли път ! Сега ще си лягам и ще ти мачкам ушенцата (в мечтите си), докато заспя.

От: Предприемачеко разпускане!

Лека нощ и розови сънища ама мачкай и някъде другаде в мечтите си или идвай на къра

Горе