Е аз ва чакам на зовоя до табелата и съм съ подпрял на гегата и дрънкам хлопките да ма чуете вий пак са объркахте
Какви са тия кръстосани транстопични засечки дето ми правиш?Интересно. А аз си мислех, че разпускаш или просто си съпричастен. Заслужаваш, да се учат от теб Предприемачите! Браво.
Какви са тия кръстосани транстопични засечки дето ми правиш?
Няма връзка, отричам обвиненията.
Еееее, Бластера пръв покани, а и е нестандартен - по съм навита.. Муни после, че сега не ми се шият пердета. Писнало ми е, сестра ми като дойде я цип за подмяна, я на зет ми панталони да скъсявам - хапват ми се ягодки. Бластера сигурно така ги е бралВиж файлът 10085
Ей, направо ми се приядоха ягодки, щом лично ги е брал
Сигурно на Бластера ягодките са сладки, добре че ни чака с гегата:lol:
Какви са тия кръстосани транстопични засечки дето ми правиш?
Няма връзка, отричам обвиненията.
Аз го бях измислил това второ....то, ама зех че го забравих.А, Ноке, какво стана? Цял ден те чакам да измислиш нещо второсигнално. Няма да мога да спя, честно ти казвам.
значи трябва да побързаме
Махнах подписа - и без туй изгубих интерес.И да отричаш, самопризнанията са доказателство.
Ти си знаеш. Все тая. Не те обвинявам или нещо, просто винаги ми е бил интересен механизмът на лицемерието. Защото аз никога не успявам да се науча на това. Не ме намразвай. Просто отбелязвам. Подмини. Ей го- 100 страници се правят за нула време ... :-o
Аз го бях измислил това второ....то, ама зех че го забравих.
Неска твърде много творчество се наложи да проявявам и вече съм изцеден май.
Айде де че ши имаме и сбор и маже и играчка да намажете
Махнах подписа - и без туй изгубих интерес.
Сега остана да поспамя на сухо и ще се реабилитирам...
Надуваем банан за морето не става ли , може и аз да се включа към банана имам големи вибрацииМхм, нещо вибриращо вероятно?
Надуваем банан за морето не става ли , може и аз да се включа към банана имам големи вибрации
Колко ви е лесен живота, а аз трябва да мисля за безсмъртие и шевни машини...
ами трябва някакъв тест драйв на банана да направим първо
Нихт проблеме, тряба само първо да подпишете гаранцията, а за това ми трябват вашите лични данни и снимка в цял размер по бански
Нихт проблеме, тряба само първо да подпишете гаранцията, а за това ми трябват вашите лични данни и снимка в цял размер по бански
Ами, за безсмъртието няма как, ама за шевните машини Нанди ще помогне.