Предприемачеко разпускане!

От: Предприемачеко разпускане!

И една стая свободна да се бием като се ядосаме :D
Мен, с якост не може ми се излезне на глава, и с акъл не може, аз съм коч и винаги трябва да съм прав :lol:
Аз си те представям теб с някоя сравнително мъжествена жена. Ячка, може и с леки мустачки.

Що ми трябваше въобще да коментирам... :rolleyes:

И една стая свободна да се бием като се ядосаме :D
Мен, с якост не може ми се излезне на глава, и с акъл не може, аз съм коч и винаги трябва да съм прав :lol:

Имаш предвид, че ти е трудно да намериш в твоето обкръжение жени/мъже с повече акъл и по-яки от тебе ли?

От как се занимавам с уеб, моето обкръжение се е стеснило здрав в него. Ами, за акъл не съм и намирал намирал съм хора винаги с които мога до общувам, споделям, не съм търсил някой с който да се боря.
Жени, много е трудно да се намерят на това ниво (тук не говорим за правопис или нещо подобно, а за мислене и поглед в бъдещето) просто повечето дават фира още в началото, само една оцеля и за туй си я тача, другото е пълна боза колкото да не си говоря сам, че иначе комшиите почват да викат лудницата. ;)
Имаш предвид, че ти е трудно да намериш в твоето обкръжение жени/мъже с повече акъл и по-яки от тебе ли?

Абе, Ани, имаш някаква сериозна тръпка към Пищова обаче :lol:

Лека вечер :)

:lol::lol: Нанди днес загрижена ме питаше за него и аз реших да и дам инфо за неговото начало :lol:

От как се занимавам с уеб, моето обкръжение се е стеснило здрав в него. Ами, за акъл не съм и намирал намирал съм хора винаги с които мога до общувам, споделям, не съм търсил някой с който да се боря.
Жени, много е трудно да се намерят на това ниво (тук не говорим за правопис или нещо подобно, а за мислене и поглед в бъдещето) просто повечето дават фира още в началото, само една оцеля и за туй си я тача, другото е пълна боза колкото да не си говоря сам, че иначе комшиите почват да викат лудницата. ;)
То и аз съм на подобно дередже. Изглежда затва ми избиват бушоните да пиша безсмислици у форуми.

Ще да се оправим някой слънчев ден, ама няма да е днес. :)
Лека ви, че тъкмо закусих и викам да си дремна малко :)
То и аз съм на подобно дередже. Изглежда затва ми избиват бушоните да пиша безсмислици у форуми.

http://olx.bg/trsya-rabota-i50404585

attachment.php

Прикачени файлове

• 51552071_7_585x461_rev001.jpg
    51552071_7_585x461_rev001.jpg
    43.8 KB · Преглеждания: 18

Я, и Муни е пуснал селфи ! И мацка с пушка го язди .:-o Що така унило, бе Муни - мацката изглежда екзалтирана ?

Да речем че мене не очаквам да ми е голям проблем ако евентуалната ми дъщеря харесва жени.

По-интересно е, ако хипотетичният ти син е гей. За дъщерята даже по-добре, че няма някакви цървули да я ... разочароват ;)

Иначе, аз понеже имам съвсем нехипотетичен син, си мисля, че бих го завела да си направи операция на пола, за да е напълно щастлив (естествено, ако го "играе" жената)- и без това, не мисля, че би имало голямо значение моето отношение, защото ми е дете и винаги ще го обичам, но живота му сред останалите ще е по-различен.
Имам приятел-гей, който си ми е като приятелка естествено и е забавно че ми говори със същата емоция за мъжете като всяка жена. Страда, че някакъв го изоставил ... въобще чисто женска сензитивност. И въпросът е, че не излиза много и не обича да е сред всички останали хора. Това е много неприятно според мен. И за психиката ти и за живота ти като цяло.

Но! Добро утро и наистина, когато се говори за любов долу Хомофобията, ксенофобията, крейзифобията ... и т.н. :)

Re: От: Re: Предприемачеко разпускане!

Готина пушка. Но как я е хванала ... тцъ! Следващата.

8)

С тази на лов не бих отишъл. Като нищо можеше на мястото на глигана да е някой от ловната дружинка. :) Като гледам как е хванала пушкалото, направо се чудя как са и го поверили дори за снимката. :)

Касиопея, хич недей да ги наобикаляш Амуна и Нокето. Аз съм ги заградила - единият за сексуални, другият - за ментални наслади.

п.п. Муньо е за сексуалните, ако не става ясно, че Нокето се дърпа.

Касиопея, хич недей да ги наобикаляш Амуна и Нокето. Аз съм ги заградила - единият за сексуални, другият - за ментални наслади.

Добре. Оттеглям се... в кухнята. Вчера направих чуден боб 8)

... и добре че има други внимателни мъже да ми обръщат внимание :)
Сетих се, вчера една колежка какво ми каза като й разказвах колко запомнящо се си изкарах рождения ден :twisted: неочаквано между другото, но те неочакваните неща са най-вълнуващи. И ми каза: Наслаждавай се и се радвай, че още успяваш и можеш да се забавляваш като студентка 8)

А ти нали ще разказваш, ако стане интересно :) Че да ползвам, ако има нещо интригуващо за книгата :rolleyes:

А, добър ден. :|

Дал Бог добро! :roll:

Ти, сега как ще ги/ни впечатлиш каките и батките? Примерно ... имаш ли мотор? Има нещо много секси в пичовете с каски и такива екипирани на бързи машини :)
Много искам някой ден да си купя мотор и да си джиткам 8)

Дал Бог добро! :roll:

Ти, сега как ще ги/ни впечатлиш каките и батките? Примерно ... имаш ли мотор? Има нещо много секси в пичовете с каски и такива екипирани на бързи машини :)
Много искам някой ден да си купя мотор и да си джиткам 8)

А защо да ви впечатлявам? :) Аз и сега се радвам на достатъчно внимание от живота.
Поздрав, за който иска :)
[video=youtube;uhYMVwn3pJw]https://www.youtube.com/watch?v=uhYMVwn3pJw[/video]

Заграденото го пазят мацки, като тая от снимката на Муни и точно така държат пушката - доближаването на забранената територия е на ваша отговорност. Лиле, добрютро !

Горе