Предприемачеко разпускане!

От: Предприемачеко разпускане!

Попитах за мЕстоположението, което харесваш? Наименование? История?
А ти нещо друго си ми обяснил ...
Мерси все пак за информацията.

Наблягаш на "Е" и си помислих, че има лека критика....

Местото е Монако, Южна Франция - история Господ дал, ма не ми се пише сега:roll:

днес, предпочитам второто - люш, люш....

Ето и нещо подходящо за вино, ако има някой да прави компания:

Малко ни е раничко за винце, а и още се опитваме да се събудим, но за ''люш, люш'' момента е винаги подходящ - идвам. ... знаех си, че трябва да наваксам с работата, преди да се появиш. Много разваляш дисциплината, ей ! Мерси за поздравчето !

Наблягаш на "Е" и си помислих, че има лека критика....

Местото е Монако, Южна Франция - история Господ дал, ма не ми се пише сега:roll:

Няма критика.
Хубаво място е. Но твоята история би била интересна и защо ти е любимо?

Предполагам, че си ходил там?

Защото и аз си имам любимо място хипотетично, където не съм стъпвала и искам да живея някой ден, но вероятно някое, на което отида преди това и ми хареса би го изместило :)

Няма критика.
Хубаво място е. Но твоята история би била интересна и защо ти е любимо?

Предполагам, че си ходил там?

Защото и аз си имам любимо място хипотетично, където не съм стъпвала и искам да живея някой ден, но вероятно някое, на което отида преди това и ми хареса би го изместило :)

Ходил съм много пъти, винаги по работа за съжаление, но е уникално - природата и цялото усещане е неповторимо!

Малко ни е раничко за винце, а и още се опитваме да се събудим, но за ''люш, люш'' момента е винаги подходящ - идвам. ... знаех си, че трябва да наваксам с работата, преди да се появиш. Много разваляш дисциплината, ей ! Мерси за поздравчето !

Моля, след малко ще те оставям да работиш, съжалявам, че нарушавам работния процес :)

Моля, след малко ще те оставям да работиш, съжалявам, че нарушавам работния процес :)

Абе аз друго казах, ама щом така си го изтълкувал...:rolleyes:

Хахаха, може и да съм се объркал - ще прочета отново - 27 часа не съм спал имай милост.

Хайде, лягай... след малко ще дойда да те полюшкам.

След малко настина лягам, само секунда, че чашите станаха 2!!! :beer:

Направи ги три и изобщо няма да разбереш, че съм идвала. Май ще трябва да оставя белези за спомен.:wink:

Направи ги три и изобщо няма да разбереш, че съм идвала. Май ще трябва да оставя белези за спомен.:wink:

Повярвай ми способен съм да ги направя три, но ще постъпя разумно - след 6 часа трябва да ставам.

Моля те без следи - разсъдък не губя (всичко помня винаги) :roll:

Моля те без следи - разсъдък не губя (всичко помня винаги) :roll:

О.К. щом пък не искаш... щяха да са временни - нямаше да те дамгосвам с нажежено желязо и можеше да ти харесат, но..

О.К. щом пък не искаш... щяха да са временни - нямаше да те дамгосвам с нажежено желязо и можеше да ти харесат, но..

Умрем за удоволствие, но болка не ща да изпитвам - горещи железа, инквизиции твърдо Нье

Умрем за удоволствие, но болка не ща да изпитвам - горещи железа, инквизиции твърдо Нье

Болка никога не причинявам умишлено, поне не и физическа, така че споко !:wink: И аз съм против маркирането на добитъка по болезнен начин.

като ви слушам, че се сетих:

Един мъж бил при любовницата си. След страстния секс се погледнал в огледалото
и се уплашил - на врата си имал огромен отпечатък от зъби и засмукване…
Какво да прави? Мислил, мислил, и нищо не можал да измисли как да се прикрие.
Прибрал се вкъщи, и като видял кучето, се сетил - поборил се малко с него,
разкъсал си сам ризата, и като влязъл при жена си, казал:
- Ей, това куче съвсем е побесняло! Виж как ме ухапа по врата!
Жената си свалила блузката и казала:
- Така си е, виж пък мене как ме нахапа по гърдите
:)

като ви слушам, че се сетих:

Един мъж бил при любовницата си. След страстния секс се погледнал в огледалото
и се уплашил - на врата си имал огромен отпечатък от зъби и засмукване…
Какво да прави? Мислил, мислил, и нищо не можал да измисли как да се прикрие.
Прибрал се вкъщи, и като видял кучето, се сетил - поборил се малко с него,
разкъсал си сам ризата, и като влязъл при жена си, казал:
- Ей, това куче съвсем е побесняло! Виж как ме ухапа по врата!
Жената си свалила блузката и казала:
- Така си е, виж пък мене как ме нахапа по гърдите
:)

:lol: Добре, че няма пред кой да лъжем, че както нямаме кучета - какво друго да измисли човек..:lol: Един познат ми е разказвал как прикрива следи от червило и дамски парфюм пред жена си... мъжете могат да бъдат много изобретателни.

накъдрят ми се космите на врата при мисълта да си завъдя любовница. винаги съм се чудил на смелостта/глупостта на някои да си вкарат такъв таралеж в гащите... аз едвам с една скъпа на сърцето ми се оправям, камо ли да имам сили за повече :)

накъдрят ми се космите на врата при мисълта да си завъдя любовница. винаги съм се чудил на смелостта/глупостта на някои да си вкарат такъв таралеж в гащите... аз едвам с една скъпа на сърцето ми се оправям, камо ли да имам сили за повече :)
Търпение ! Необходимостта от разнообразие и липсата на тръпка те карат да правиш неща, които си мислил, че няма да направиш. Не съдя никой, стига да се прави интелигентно.

Търпение ! Необходимостта от разнообразие и липсата на тръпка те карат да правиш неща, които си мислил, че няма да направиш. Не съдя никой, стига да се прави интелигентно.

бе 21 години не ми е свършило търпението :) май опира до човека

Горе