Предприемачеко разпускане!

От: Предприемачеко разпускане!

А ако подозираш, че те държи под око и после ще ти прави разбор и ще дудне, как ще се насладиш на банкета? Аз не ги разбирам суинг историите, но пак не съдя никого. Животът ни е даден, за да го изживеем по най-приятния начин (тва не важи за педофили, убийци и т.н.), а не за да живуркаме, придържайки се към обществените норми.

въпросът е на правилната самооценка, че да не се окаже накрая, че си живял живота на друг и да си умреш с отворени очи

ох не мога да спра да се хиля на това:

На преглед при психиатър.
- Докторе, мисля че полудявам...Мебелите ми говорят, и аз им отговарям!
- Интересно. И как разбра това?
- Дремя си с жената в спалнята, а гардеробът казва:
- Според мен той заспа...
Жена ми му отговаря:
- Да, заспа...
Гардеробът:
- Тогава аз ще тръгвам вече...
Аз викам на гардероба:
- Къде ще тръгваш ти,бе?!?! Още си на изплащане.
:lol:

Re: От: Re: Предприемачеко разпускане!

то да си столичанин е и привилегия и отговорност и неудобство :)
тук пеят птички, лъхва ветрец и от време на време минава по някоя по-модерна кола, колкото да ни съобщи, че сме 21ви век :)

Точно за този ремонт нямам думи. Не съм виждал Лъвов мост от не знам си колко време цял. Па то беше метро, па после пазара оправяха, сега кръгово. Ако имаха малко повече каъл щяха да го направят на веднъж. Столичанин, столичанин, ама то цяла София е за рестарт. :) Тръгнали Лъвов. То цялата София е Байрут. :)

Значи с теб ще си останем двамцата, без трети :)

Това предложение ли е за нещо или хипотетично?
:)
На 24 тъкмо завършила първото си висше ... познай какво следва?! Живей човече. Опитвай! Не се забивай в ангажименти и сериозности :twisted:

ей така! лудница

[video=youtube;ZaI2IlHwmgQ]http://www.youtube.com/watch?v=ZaI2IlHwmgQ[/video]

От: Re: От: Re: Предприемачеко разпускане!

Точно за този ремонт нямам думи. Не съм виждал Лъвов мост от не знам си колко време цял. Па то беше метро, па после пазара оправяха, сега кръгово. Ако имаха малко повече каъл щяха да го направят на веднъж. Столичанин, столичанин, ама то цяла София е за рестарт. :) Тръгнали Лъвов. То цялата София е Байрут. :)

поне градят, не рушат само. вчера пред офиса общинарите отрязаха две дървета, че били загнили и опасни. питам ги - кога ще садите? амиии имало било залесителен план, нейде из общината - когато стигнели до нашата улица, каквото им разпоредели, това щели да направят - сега само режат. пусто и грозно оставиха след себе си...

Хипотетично, разбира се :)

Това предложение ли е за нещо или хипотетично?
:)
На 24 тъкмо завършила първото си висше ... познай какво следва?! Живей човече. Опитвай! Не се забивай в ангажименти и сериозности :twisted:

ей така! лудница

на 24 бях вече татко :) не ми е пречило да си живея :)

Re: От: Re: От: Re: Предприемачеко разпускане!

поне градят, не рушат само. вчера пред офиса общинарите отрязаха две дървета, че били загнили и опасни. питам ги - кога ще садите? амиии имало било залесителен план, нейде из общината - когато стигнели до нашата улица, каквото им разпоредели, това щели да направят - сега само режат. пусто и грозно оставиха след себе си...

Имало план. :) Утре като им опадат зъбите от газовете, които колите пускат и замърсяват големите градове, ще ги питаме пак за плана. :)

От: Re: От: Re: От: Re: Предприемачеко разпускане!

Опитвам се да оцелея, а пантофи нЕма :cry:

От: Re: От: Re: От: Re: Предприемачеко разпускане!

Опитвам се да оцелея, а пантофи нЕма :cry:

Леле, още ли не ти ги е пратила Нанди :) Значи трябва лично да си ги вземеш, щом е толкова несериозна :)

Май ще трябва да предприема тази стъпка :evil:

Май ще трябва да предприема тази стъпка :evil:

Стъпка без пантофките - трудна работа ! Що, бе Гога не си ги получИл ? Пратих ти ги в колетче, заедно с едни ръкавички, дето ти оплетАх, посочих адрес: езерото Ариана; получател: най-убавия лебед там. Чудна работа, тия пощи са объркАли нещо пак...

Стъпка без пантофките - трудна работа ! Що, бе Гога не си ги получИл ? Пратих ти ги в колетче, заедно с едни ръкавички, дето ти оплетАх, посочих адрес: езерото Ариана; получател: най-убавия лебед там. Чудна работа, тия пощи са объркАли нещо пак...

Объркала си адреЗа: получател е най-хубавият жабок :)

Времето може, ама хич не ми е до разходки :(

Що, какво ти е? Ако трябва, ние ще се разходим до теб :D

на 24 бях вече татко :) не ми е пречило да си живея :)

Той и баща ми на толкова е станал татко, а дядо дали и по-млад даже, ама все пак говорим за сегашно време/век и начини на забавление ... нали така!
В смисъл, надявам се не го подстрекаваш да почва да си търси жена за майка на детето си? Ако не я срещне безвъзвратно 8)

От чисто психологическа гледна точка си мисля, че човек трябва да е по-зрял, за да поема отговорност и да създаде здраво семейство. Знам, че има изключения, но това е моето мнение :)

Объркала си адреЗа: получател е най-хубавият жабок :)

Що, какво ти е? Ако трябва, ние ще се разходим до теб :D

А нищо ми няма, само не знам къде ми е главата

Горе