Предприемачеко разпускане!

От: Предприемачеко разпускане!

Приемете, че има хора, които не могат да си представят, че ще живеят с един и същ човек постоянно и може би това е причината да търсят други връзки. И аз не го разбирам това с любовниците, но не сме еднакви:wink:

бе 21 години не ми е свършило търпението :) май опира до човека

Човече, ти си за музея ! Браво на теб, тогава ! Моята лична философия е, че хората не са моногамни по природа, поне не завинаги, ти явно си пингвин - мисля, че те се обвърваха за цял живот, без някоя институция да ги принуждава.:lol: Разбира се, че зависи от конкретния човек, шегувах се.

Аз съм си изградил като мнение, че мъжете повече изневеряват в първите години на връзката/брака, докато жените след това, точно когато мъжете се кротнат. :)

сигурно защото не са намерили Човека?
половината от познатите ми (май повече бяха) се ожениха само за да не останат сами :) сега са разведени... и пак се хващат като удавници са първия срещнат...

Приемете, че има хора, които не могат да си представят, че ще живеят с един и същ човек постоянно и може би това е причината да търсят други връзки. И аз не го разбирам това с любовниците, но не сме еднакви:wink:

Аничка-баничка, благодаря за снощното задоволяване на любопитството ми към пищова ! Хората са различни и това е най-хубавото на живота, аз лично не мога да съдя никой. За всяко действие си има причини..
Ние с Лили те разконспирирахме:-o Влизаш набързо, за да не дадеш селфи - дай селфито веднага !:twisted:

Аз съм си изградил като мнение, че мъжете повече изневеряват в първите години на връзката/брака, докато жените след това, точно когато мъжете се кротнат. :)

Да, в природата трябва да има баланс.:lol: Хората изневеряват, когато имат потребност от интимност, но съм съгласна и с тезата на Кай Рен, че не са намерили ''човека''.

Човече, ти си за музея ! Браво на теб, тогава ! Моята лична философия е, че хората не са моногамни по природа, поне не завинаги, ти явно си пингвин - мисля, че те се обвърваха за цял живот, без някоя институция да ги принуждава.:lol: Разбира се, че зависи от конкретния човек, шегувах се.

не съм за музея бе :) заглеждам се - и аз съм човек, ама до там... нещо не ме дърпа да продължа... като се замисля какъв ще ми стане живота - смс-и, мейли, лъжи, прикривания, значително повече разходи, умора, да търча от среща на среща, да живея в страх да не ме хванат... я предпочитам да се прибера да пия една ракия и да полея цветята... и да се порадвам на жена си без да ми тежи неизказаното на сърцето :)

Аничка-баничка, благодаря за снощното задоволяване на любопитството ми към пищова ! Хората са различни и това е най-хубавото на живота, аз лично не мога да съдя никой. За всяко действие си има причини..
Ние с Лили те разконспирирахме:-o Влизаш набързо, за да не дадеш селфи - дай селфито веднага !:twisted:

Веднага давам
a_big_load_of_nopes_640_20.jpg

Решението е да се търси жена, с която заедно да имате любовница.. :rolleyes:

не съм за музея бе :) заглеждам се - и аз съм човек, ама до там... нещо не ме дърпа да продължа... като се замисля какъв ще ми стане живота - смс-и, мейли, лъжи, прикривания, значително повече разходи, умора, да търча от среща на среща, да живея в страх да не ме хванат... я предпочитам да се прибера да пия една ракия и да полея цветята... и да се порадвам на жена си без да ми тежи неизказаното на сърцето :)

Всички тия неща, дето ги изреждаш за повечето хора са източник на адреналин, който да им даде стимул за живот. Не провеждам агитация към изневери, просто виждам и другата гледна точка. Разбирам и двата типа хора, всъщност ''моногамните завинаги'' - не съвсем, но им се радвам.

Един се прибира в къщи, водейки маце под ръка. От вратата викнал:
-Жена, ела да те запозная с новата ни любовница. Ако не искаш - ти губиш.
Жена му бясно си тръгнала. След няколко дена мъжът се прибира вкъщи и вижда жена си под ръка с огромен негър.
-Скъпи, да те запозная с новия ни любовник. Аз пак няма да участвам - ти печелиш.

Браво на момичето. Дашно, като пищова на кибапчита-мибапчита.
Добре изглеждаш !:wink: Шерпът ти е малко припотен, но сигурно от удоволствие.

... трябва всичко да е хармония, затова заедно и любовникЪТ :twisted:

хмммм то си има и предимства това груповия секс - винаги можеш да се скатаеш :lol:
я кажете групажа бройка ли се за изневяра, когато нейде сред дупетата е и това на половинката?

хмммм то си има и предимства това груповия секс - винаги можеш да се скатаеш :lol:
я кажете групажа бройка ли се за изневяра, когато нейде сред дупетата е и това на половинката?

По-скоро за поредния банкет, на който трябва да влачиш и ремаркето.:lol:

По-скоро за поредния банкет, на който трябва да влачиш и ремаркето.:lol:

ако го губиш в тълпата има ли значение? :lol:

От: Re: Предприемачеко разпускане!

Ееее, не гръмна ми главата днес. Ще си ходя по рано. Тия около Лъвов мост разглобиха всичко. Ако някой ще минава от там да си вземе танка и много нерви. :)

то да си столичанин е и привилегия и отговорност и неудобство :)
тук пеят птички, лъхва ветрец и от време на време минава по някоя по-модерна кола, колкото да ни съобщи, че сме 21ви век :)

ако го губиш в тълпата има ли значение? :lol:

А ако подозираш, че те държи под око и после ще ти прави разбор и ще дудне, как ще се насладиш на банкета? Аз не ги разбирам суинг историите, но пак не съдя никого. Животът ни е даден, за да го изживеем по най-приятния начин (тва не важи за педофили, убийци и т.н.), а не за да живуркаме, придържайки се към обществените норми.

• Like
Реакции: Atis

Горе