Предприемачеко разпускане!

От: Предприемачеко разпускане!

Епа уелкъм :rolleyes:
Само да отбележа - Нанди леко я изгуби с тва свинско :)

Благодаря на всички. Сажелявам че така е станало със свинското. Ще се радвам дамите във темата да разкажат малко повече за себе си.

blaster: позна имам македонска жилка.

От: От: Предприемачеко разпускане!

Касиопея ще се радвам някой път двамата да потанцуваме на това любовно танго!

Касиопея ще се радвам някой път двамата да потанцуваме на това любовно танго!
И защо точно с въпросната персона? Любопитно ми е просто - с какво те привлече?
:mrgreen:

И защо точно с въпросната персона? Любопитно ми е просто - с какво те привлече?
:mrgreen:

Мисля че е ЖЕНА със главна буква. Нежна и ранима. Във днешно време повечето жени са кучки а тя изглежда приятно исключение.

нандинце, душко нещо не та е страх много таз вечер :rolleyes:

Айде наздраве от мен на разпускащите! :beer: Подкарал съм едно виски да видим ще успея ли да се усмъртя. :D

Наздраве братле, свърши ми слатката , май ще ходя за чипс за биричката :beer:
Айде наздраве от мен на разпускащите! :beer: Подкарал съм едно виски да видим ще успея ли да се усмъртя. :D

Наздраве! Обаче германците още не са вкарали и започвам да се напрягам.

Наздраве :beer:

Много пусто тази вечер, сигурно заради мача :)

Може, аз нещо не съм футболен фен пред нас да дойдат да ритат няма да изляза да ги погледна. :mrgreen:

И аз съм с горе-долу същото отношение към футбола. Така и не успя да ме развълнува този спорт.

И аз не харесвам футбола. Не ги разбирам истеричните викания и изтрещелите симпатии. :) Не помни кога се е сгодил, а знае колко титли има Манчестър Юнайтед. Баси гъбата. :)

Тъпооо. По времето на Великия Райх щяхме да вкараме ганайците след мача директно в съответните учреждения :twisted:

Re: От: От: Предприемачеко разпускане!

Мисля че е ЖЕНА със главна буква. Нежна и ранима. Във днешно време повечето жени са кучки а тя изглежда приятно исключение.
Здравей и добре дошъл тук при нас. Прав си, малко останаха дамите, сега са на мода кучките и мъжемелачките. :)

Хубаво, че момичетата тук влизат в другата графа. ;)

Добра неделя на всички.

Отварям си мой форум на английски, заповядайте да flood-ите

http://flicklelady.yuku.com/

Добро утро.

Успех с форума, като начало бих казал че има доста приятен дизайн.

Ако може един въпрос: от къде взимаш снимките за сайта от подписа ти и как са уредени правата им?

Добро утро.

Успех с форума, като начало бих казал че има доста приятен дизайн.

Ако може един въпрос: от къде взимаш снимките за сайта от подписа ти и как са уредени правата им?

Търся си ги из интернет. Имам огромна колекция. Не се притеснявам за правата - ако някой има против или ще му платя, или ще махна снимката.

Горе