От: Райфайзен: Извиване на ръце!!!!!!!!!!!!
Райфайзен са най-долната банка в България и това е от много години насам. Псувам ги в банката, псувам ги по телефона и всеки път, когао ми се отдаде възможност. Казал съм си, че някой ден ще взривя някой техен офис (този, от който ме тормозих) и съм им казал и на тях, тези, които си мислят, че Райфайзен е "тяхна банка", а това са шибаните мижитурки, които дали вземат по 1000 лв на месец незнам и ми се правят все едно им е бащиния тая банка. Не ги знам може и такова да им е обучението ама някои доста насериозно се взимат и съм им показвал много пъти, че са в грешка
.
Тук да добавя и други КОФТИ банки, от които да бягате:
1. Райфайзен - тва си го знаеме вече.
2. Uni Credit Bulbank - ебаси измамниците. Всеки път, когато на банкомат си проверя колко ми е баланса ми взимат 0.80 лв, ебаси ташака, такова нещо не бях виждал. Имах една стока на изплащане там. Изплатих я за 2 месеца вместо за 10, звъннах им викам проверете всичко изчистено ли е, провериха и да господине всико е ок, дори сте внесли 5 лв повече. На въпроса как мога да си ги взема естествено не можаха да отговорят
. С две думи не ставало хаха. И след 2 месеца ми звъняъ, че съм в просрочие 2 месеца, дължа лихви и ме заплашват
. Да ама не съм аз човека, който ще заплашват и им ебах майката като стана нали ясно, че всичко е внесено, исках им имената, исках записи на разговорите как са ме заплашвали..в чудо се видяха.
3. Алфа Банк - е те предполагам от беднотия се чудят откъде да дърпат кинти вече. Помня, че бях вкарал 30 лева само, за да си открия сметка там хаха и ако реша да я закрия до 1 година няма да ми ги върнат хаха
В момента 2-те банки, които ползвам са ProCredit Bank i First Investment Bank. За мене това са банките в БГ, никога съм нямал проблеми, всичкое точно с тях. Препоръчвам ги на всеки.