Думата свобода е използвана напълно неправилно в началото на темата. Свобода не означава всеки да прави каквото си иска, а да има ясни правила и ред, които позволяват спокойно да се използват услугите на форума. Когато някой системно нарушава правилата е нормално да бъде получи бан. Има само един начин потребителите на форума да участват в неговата модерация и той е чрез пускането на репорти. Тази тема е проява на грубо неуважение към екипа на форума. Идеята да се решава дали някой ще се банва с анкета е абсурдна. Само админите имат пълна информация по случая и могат да вземат адекватно решение по въпроса. Освен това те плащат хостинга, отделят от времето си да модерират и се грижат за техническата поддръжка. От какъв зор разни хора, които само потребяват безплатни услуги ще решават важни въпроси като това кой ще бъде баннат и за колко време?
Бе нема ли некоя опция в панела на форума да му махнат бана на бластера само за тази тема, може да иска да каже нещо човека! То г*за вече сигурно два дни го сърби заради вас :lol:
Да се научи да пише нормално и да заповяда. Никой не е длъжен да му чете псевдо-диалектните троления. Айде стига драматизира.
Ако е на живо - не ми дреме особено. Обаче от такъв текст почва да ме боли главата. Просто се чете трудно.Ти па верно ли си толкова дребнав?
Важно е какво казваш, а не толкова как. Ти какво предпочиташ: Да те напсуват граматически издържано или да те похвалят на диалект?
Ако е на живо - не ми дреме особено. Обаче от такъв текст почва да ме боли главата. Просто се чете трудно.
Темата е пълна пародия и напълно безполезна. Ако бях админ на форум и някой пусне подобна тема доста щях да се обидя. Ако си искала тема, в която хората да изразят мнението си за конкретен потребител да беше пуснала такава. Тази е съвсем различна.Темата се оказа повече продуктивна, отколкото дори аз очаквах, защото много хора имаха възможност да си дадат мнението за Бластер/фен.
Има една българска народна мъдрост за мисленето, приложима в случая.Заглавието е такова, защото наистина мислех, че репортите и банът са, заради начина на изразяване на Бластер.
Репутацията, репортите и другите инструменти на форума са изпитани и работят успешно на много места в интернет. Защо се мислиш за някакъв възвишен експерт, който е над тези неща и може да пренебрегне традициите и опита, изплющявайки една такава тема, щото админите си позволили да баннат някого?Бъдещето ще покаже, но не съжалявам, че я пуснах, защото нормалните хора обсъждат нещата, а не се клеветят и замерят с червени репутации, каквато е масовата практика тук.
Темата е пълна пародия и напълно безполезна. Ако бях админ на форум и някой пусне подобна тема доста щях да се обидя. Ако си искала тема, в която хората да изразят мнението си за конкретен потребител да беше пуснала такава. Тази е съвсем различна.
Има една българска народна мъдрост за мисленето, приложима в случая.
Репутацията, репортите и другите инструменти на форума са изпитани и работят успешно на много места в интернет. Защо се мислиш за някакъв възвишен експерт, който е над тези неща и може да пренебрегне традициите и опита, изплющявайки една такава тема, щото админите си позволили да баннат някого?
Първо разбрала-недоразбрала надава зверски рев против това, че баннали някого, после обвинения, че който не е съгласен с нея значи се подмазва и е хейтър, а накрая се опитва да налага кой къде има право да пише. Да не говорим за фундаменталното неразбиране как функционира един форум, наричайки основните инструменти в него "дребни неща"...
Представата ти за форумите, света и решаването на проблемите като цяло е толкова сбъркана, че няма накъде повече. Ти знаеш ли, че това е най-свободният активен форум в България и си пуснала тема, където протестираш срещу потъпкването на свободата на словото в него? Осъзнаваш ли колко тъпо е това, което си направила?
Искам отмяна на бана на Fen и реабилитация на неговата репутация! Смятам, че отношението към него е несправедливо, а цялата ситуация - потъпкване на правото на свободен изказ, който в случая не нагрубява и не обижда никого.
Бе нема ли некоя опция в панела на форума да му махнат бана на бластера само за тази тема, може да иска да каже нещо човека! То г*за вече сигурно два дни го сърби заради вас :lol:
Значи бластерут е изял банана завинаги, а фена е временно бананизириан, защо не му оставите стария профил на човека и без това той е по-известен или онова му аз е сгафило повече от това:-D ?
За мен бластеру просто тъси фнимание, като не ти е дълъг, по-добре крив;-)