От: Свободата на изразяване в Предприемач.ком
Горски, готин си.
Всъщност аз не се връзвам особено на подмятанията на ''прейпреймачите'', щото на тях това да обидят неква виртуална женка им е единствен начин да се почувстват значими. Иначе ще се приберат и ще потрепят дечурлигата и жените си. Радвам се, че мога да предотвратя домашно насилие на територията на цялата страна. :lol: Това в кръга на шегата - не се скапвайте много.
Колкото до бластера: не чакам благодарност и не съм го направила за това. Подозирам, че той дори не е разбрал за случката, защото и без това влизаше рядко във форума - може даже да не знае, че е баннат.
Аз се чувствам добре, че можах да изразя позиция и обещавам, че ще продължа да го правя. Ще защитавам всеки, който смятам за нуждаещ се от защита, независимо дали той го иска или не.
Знам, че бластера изобщо не е искал вниманието, което привлякох към него, за което му се извинявам.
Тази тема, обаче ми дава възможност да защитя още един човек, който дори не смятам за приятел - Косьо/tekstmag. Човекът определено изпитва затруднение да упражни правото си на свободен изказ в тоя форум.
Бластера виновен, че говори/пише на диалект и обижда, Косьо - виновен, че е прекалено изтънчен в начина си на изразяване.
В темите, в които човекът си предлага услугите постоянно влизат да спамят и да се заяждат разни келемета, част от които тук се възмущават от поведението на бластера.
Как реагира, обаче Блинки на моя репорт? Влезе, изтри спамерските постове, в които аз и Петя се опитвахме да озаптим поредния разпасан простак и му заключи темата на човека. А сега ми кажете тва па кво е? Все едно крадци да ти оберат магазина, а полицията да ти го затвори, щото създавал предпоставка за престъпления.
Блинки, отключи темата на човека и не се излагай повече. Вместо да говориш глупости, напиши, че следващият, който влезе да се заяжда ще изяде бан за месец и не се занимавай повече.
Много си добричък, ама на моменти действаш неадекватно. Не може да наказваш потърпевшия вместо нарушителите.
п.с. за тази тема става дума и най-идиотското е, че част от постовете на дебила още си стоят в нея.
http://www.predpriemach.com/showthread.php?t=61573&page=5