nandibandi
Well-Known Member
От: От: Свободата на изразяване в Предприемач.ком
Странно защо съм те мислила за малко по-интелигентно момче досега?!
Ти не виждаш ли фразата ''свободен изказ'' в цитата, който си пуснал, бе пиле шарено? И не знаеш ли разликата между ''слово'' и ''изказ'', бе пич? Баси колко ме разочарова...
Иначе: Ок - темата е тъпа, а ти ''умният'' стоиш в нея цяла нощ и наистина я правиш тъпа, като се заяждаш на дребно.
Пак да те светна: темата е в правилния раздел! В този раздел имаме право да обсъждаме всичко, включително и да се съмняваме в обективността на администраторите. Съмненията пораждат въпроси, въпросите намират отговори и всичко се изяснява без да се мишкува.
Мишкувай си, навеждай се, купи си вазелин! Аз никога не съм сервилничила пред авторитети. Когато имам въпроси - питам. Когато нещо не ми харесва си казвам. Администраторите не се обидиха от съмненията ми, доколкото видях, затова не се бутай да играеш ролята на тяхно Его.
Твоето мнение е важно за мен - пак заповядай да го споделиш.
Блинки, това не го разбрах. Мисля да те репортна и при второ нарушение - Бан!
Нищо не изменям. Ето цитат от първото мнение в темата.
Обяснявам, че темата е тъпа и заключенията ти не стоят на основата на здрав разум. В нея са се включили много хора, повечето от които по един или друг начин също казват, че е тъпа. Това не я прави по-смислена.
П.П. Баба ти е възвишена.
Странно защо съм те мислила за малко по-интелигентно момче досега?!
Ти не виждаш ли фразата ''свободен изказ'' в цитата, който си пуснал, бе пиле шарено? И не знаеш ли разликата между ''слово'' и ''изказ'', бе пич? Баси колко ме разочарова...
Иначе: Ок - темата е тъпа, а ти ''умният'' стоиш в нея цяла нощ и наистина я правиш тъпа, като се заяждаш на дребно.
Пак да те светна: темата е в правилния раздел! В този раздел имаме право да обсъждаме всичко, включително и да се съмняваме в обективността на администраторите. Съмненията пораждат въпроси, въпросите намират отговори и всичко се изяснява без да се мишкува.
Мишкувай си, навеждай се, купи си вазелин! Аз никога не съм сервилничила пред авторитети. Когато имам въпроси - питам. Когато нещо не ми харесва си казвам. Администраторите не се обидиха от съмненията ми, доколкото видях, затова не се бутай да играеш ролята на тяхно Его.
Твоето мнение е важно за мен - пак заповядай да го споделиш.
@nandibandi, абе и за това какво казваш не те съветвам да се хващаш, защото и там е голяма скръб положението......но всеки допринася с каквото може.
Блинки, това не го разбрах. Мисля да те репортна и при второ нарушение - Бан!