NovaPS
Well-Known Member
T.e. според "трърденията на някого" приемаш че нещо е незаконно и го обявяваш за такова, а не можеш да приемеш, че твърденията на друг за народа. Евалата логика... Че си пристрастен е ясно, ма чак в така степен, че да не погледнеш и общата картинка...Според тоя дет се е изказал, явно има. Самото организиране с цел да се стигне до погром е престъпление.
Пак бъркаш "народното" с приближени до властта организирани групи, като оранжевата гвардия и други. Или наистина вярваш, че тва са радикализирани цвеклопроизводители... доста наивно. За тоа "конгрес" са пътували лично министри от БЗНС. Даже на снимката за спомен пред казармите с арестувните лидери, позира и член на БЗНС.
Цитатите които даваш са просто твърдения на някого, не са доказателства. Цитатите с въпросите които аз съм дал са в пленарна зала, директно отправенин към БЗНС и "отговорите" ги видехме... няма ги.
Дай доказателства, че са били организирани групи приближени до властта и че оранжавата гвардия е била сред биещите.
Прочети изявленията и прецени. Падането на главата на ферди в буквален или преносен смисъл е било? Кои съд отсъди Стамбата да лежи до живот?Тва с искането на глави в буквален или преносен смисъл е, не е ясно, нещо като ходенето по трупове и тн. определения.
Такова е било желанието на един от водачите на блока. Как и що - варианти много. После как напрайха преврат от затвора?Имаш мирно събиране, което властта има капацитета да обискира, подсигури но вместо това, организира погром под предлог "народа" с цел да се разправи с новото обединение. Как от Търново ще се сваля правителство не е ясно, митингите в Пловдив и София са на други дати.
Продължавай да четеш, ще стигнеш и дотам, стига само да не прецъкваш на абазци дето ти се връзват на фантазията.Не съм видял къде си дал челна и конкретния закон.
Как беше "просто твърдения на някого", иначе доближаваш отговора.
Да не забрайш да споделиш малко инфо и за каманягите и Стамбата:
Кои други са били убити? И кои от тях са убити от посочените по-горе.
Стамбата за какво е бил осъден и убит?