Да, но тук идва един друг важен фактор за успех и това е ФОКУСИРАНЕТО. Човек трябва да даде всичко от себе си за да се получат нещата, защото ако се прави през пръсти провала е много вероятен!
В една от любимите ми книги "Мисли и Забогатявай" Наполеон Хил разказва история за една малка армия, която се изправя срещу многочислен противник. Когато слизат на бреговете капитана заповядва да се изгорят всички кораби и след това казва на войниците - "Вече нямаме възможност за отстъпление. Или побеждаваме или умираме". В крайна сметка побеждават!
Блинки, благодаря за споделянето на тая инфографичка. Доста поучително. Никога не се предавай! :twisted:
За успех трябват много усилия и воля.
Да, така е. Това казва всичко на едно. Имам чувството, че ако не си минал през един два фалита (или провала) няма начин да успееш на 100%. Може и от първия път, но рядко се получава така, поне в много практики, които гледам. Включително и моята.
Понякога и аз самия се вкарвам в паранои. Принципно имам много работа, дори не мога и да смогна, но има и затишия... е тогава вече като дойде едно такова затишие и почват да ми се въртят из главата разни глупости из главата да затварям ли фирмата или не.