Нека да опровергая @copypaster,
Защото Иво пише хубаво и му трябва малко, за да влезе в крачка и да докара трафик на сайта.
Иво ще ми напишеш ли една статия за туризъм?
Ще я кача в моя сайт е ще сложа името ти на автор.
Нека да е Почивка в Хисаря. Това ти е ключовата дума, трябва да повториш няколко пъти в текста. Можеш да напишеш в Гугъл този израз и да видиш какво още ще ти излезе при търсене. Другите думи, които излизат ще ги вмъкнеш в статията, без да ги повтаряш.
Да бъде като справочник - указател за туриста. Какви забележителности има, къде може да се отседне, къде да се нахрани човек, как да стигне до там. Ако искаш намери си и снимки по твой избор.
И, ако нямаш инструмент за тестване за уникалност, който е задължителен при всички статии, ползвай това.
Позволени са лирични отклонения, защото темата туризъм го позволява.
Обем - по твой избор. Ако е дълга ще се раздели на две, с две различни заглавия. Въпросът е да е полезна за читателите, но и за търсачките.
Срок - пак по твой избор.
Ivobos искам да те питам защо си изтрил всички твои коментари в темите, които си пускал досега? Или има многоточие или това - 12345678910. Любопитно ми е каква ти е била идеята за това упражнение, затова питам.
Абе, хич не съм душичка, особено ако питаш домашния ми народ!Ти си душичка.Първото ми гадже се казваше Десислава и още имам специално отношение към това име. Нищо, че после изредих всякакви имена и доста не ги и помня. ( Егото пак си показва рогата
) Старата любов ръжда не хваща.
![]()
Ivobos искам да те питам защо си изтрил всички твои коментари в темите, които си пускал досега? Или има многоточие или това - 12345678910. Любопитно ми е каква ти е била идеята за това упражнение, затова питам.
Бях тръгнал да напускам форума и затова реших да почистя след себе си като добро момче. С четири думи - нападна ме стадо хейтъри! Когато писах до модераторите да делнат цялата тема, те ми се извиниха и ме помолиха да поостана като обещаха да следят кой ме безпокои. Това е.Няма драма.
Старата любов ръжда не хваща.![]()
Иначе си прав, че първата любов ръжда не хваща.
Глупости, тая приказка още ли е модерна :lol:?! Ръжда не хващат само истинските хора и истинската любов. Некви подобия независимо в какъв ред са не влизат в това число.
@Ivobos имате лично съобщение от мен.
@Ivobos имате лично съобщение от мен.
Че какво му е на това гениалното? Така обяснено ми прилича на психологичен проблем.Имам един познат, техните казват, че на 7 годишна възраст за пръв път е казал "мама" - ето това приятелю, е гениално : ).
Никога не съм казвал, че съм гений. Не съм си го и помислял дори. Твърдя натрапчиво, че съм различен и това ми помага много при писането да давам винаги нестандартен, непредубеден, неподвластен на правилата и манипулациите и дори шокиращ поглед на всичко заобикалящо. Относно примера с твоята съседка - не бих го сложил в приоритетите си, но ако мой приятел се нуждае от помощ в тази област ще впрегна сили да му дам полезни съвети. Вече няколко пъти го казах по различни начини - щастлив съм когато се чувствам полезен на кауза или хора. За себе си мисля дотолкова, че да съм в прилична форма да помагам на другите. В този материален век е трудно да обясня, че не трупам нито пари, нито вещи и от тях ценя само книгите.Пич, само си въобразяваш, че си гений : ) - т'ва с тея водопади от мисли... не е кой знае к'во. И на мен всеки ден ми минават през главата няколко десетки мисли по-колко различни начина мога да изчукам съседката, но не са довели до голям прогрес, за сега. Имам един познат, техните казват, че на 7 годишна възраст за пръв път е казал "мама" - ето това приятелю, е гениално : ).