Krumov
Well-Known Member
Явно предпочиташ да си увреден... ЖалкоЗададох конкретен въпрос. Не казвам кой какво е писал. Гълъбите убиващи славяни ли са виновни за конфликта в Украйна?
Явно предпочиташ да си увреден... ЖалкоЗададох конкретен въпрос. Не казвам кой какво е писал. Гълъбите убиващи славяни ли са виновни за конфликта в Украйна?
"Кръв повръщам, ама майка Русийка не мога да обидя"Явно предпочиташ да си увреден... Жалко
Ма верно ли си има обяснение? Шокиран съм. То сигурно за всеки ръст и спад си има обяснение? Тука въпроса е, че спекулирате с войната, като единствена причина за повишените цени на газа, а аз показах че това не е истина. Пльоснал си точно това което и аз - 600% до 2021г. и +200% след началото на войната. И какво точно трябваше да се види от тоя пост, само ти си знаеш.Ма що си мислиш, че мен "виждането" ма притеснява?
Видях.. че тия 600% са за м.Септември 2020 спрямо м.Септемрви 2021
И си има обяснение за тоя ръст.
А ти кво ще "видиш" в нета за тоя другия ръст.. който започва нееейде Февруари-Март 2022
Тва в червеничкото са твоите 600% за 2021 vs 2020
Ей тия руснаци всички козове държат бе, всичкия нефт при тях, всичката газ при тях, всичките оръжия при тях Другите трева пасем, те всичко си имат и сме 200% зависими от тях.И от къде ще набавиш нефт, като в световен мащаб няма нафта и цените скоро ще ударят тавана? Дрънкате си едни празни приказки, където сами не си вярвате...
Щеше да има нещо вярно в мнението ти ако някой от хората, които осъждат действията на Русия в темата бяха подкрепяли действията на САЩ тогава. Но това в случая не е така, значи пак пишеш глупости.Казах ти спри да се правиш на малоумен. Къде казах САЩ са виновни? Зададох ти въпрос.
Унищожването на Голямата изкуствена река в Либия на стойност 33 милиарда долара и финансирането без международни заеми и подкрепа от МВФ беше обявено за велика демократична победа навремето.
Та пак да попитам ако симпатизираме на едните всичко е ОК - Свобода, демокрация. Но ако симпатизираме на другите - Диктатура, геноцид.
Та това малоумие малко не ми е ясно.
Разбира се, когато украинците обстрелваха ядрената електроцентрала в Запорожие, ти мълча като 'утка.Руските тролове си се радват, че подлагат на геноцид цял един народ с ракетен обстрел на електроцентрали.
Я погледни кой колко запаси на нефт има. След това обаче не се връщай тук да напишеш - да бе, беше прав. Просто спри да пишеш 3 страници, за да си скриеш малко срама.
Ами не виждам някой от вас да не подкрепя действията на САЩ и НАТО. Само браво НАТО, евала САЩ и т.н. Подкрепата на сегашните им действия е индиректно подкрепяне на всичките им такива през годините. А и от къде знаеш, че тези дето съдят Русия сега не са подкрепяли САШ тогава? Не всички са като Ремайнда да си сменят позициите според семейните отношения.Щеше да има нещо вярно в мнението ти ако някой от хората, които осъждат действията на Русия в темата бяха подкрепяли действията на САЩ тогава. Но това в случая не е така, значи пак пишеш глупости.
Ма верно ли си има обяснение? Шокиран съм. То сигурно за всеки ръст и спад си има обяснение? Тука въпроса е, че спекулирате с войната, като единствена причина за повишените цени на газа, а аз показах че това не е истина. Пльоснал си точно това което и аз - 600% до 2021г. и +200% след началото на войната. И какво точно трябваше да се види от тоя пост, само ти си знаеш.
Ако в писмото напишат, че цената е увеличена, защото политиците са малоумници и не са построили нито един lng терминал за 30 години, няма да е най-добрата идея, нали? Много по-добре е да обвинят някой друг и да насочат гнева срещу Русия. Така ще оправдаят и помощите за тях и санкциите, без те да излизат виновни.
Онези, които се отопляват на природен газ, вече трябва да плащат повече заради войната в Украйна. Държавната такса означава допълнителен тласък на цените. С какви допълнителни разходи трябва да се съобразяват потребителите, колко време се прилага надбавката? Отговори на централни въпроси.
Официално си обявен за най-лицемерното човечЕ в темата.
Светът използва много повече петрол, отколкото се знаеше до сега
Иран изглежда като единствената надеждаwww.bloombergtv.bg
Stronk logic, браво. Опасявах се че ще изръсиш нещо толкова тъпо, но надмина очакванията ми.Ами не виждам някой от вас да не подкрепя действията на САЩ и НАТО. Само браво НАТО, евала САЩ и т.н. Подкрепата на сегашните им действия е индиректно подкрепяне на всичките им такива през годините.
Кое наричаш ден първи? Аз твърдя, че цените се вдигат от преди войната и че това не е основният фактор. Вече наистина нямам идея какво твърдиш ти ...Аз пиша, че ми вдигат разходите, като са ми посочили основна причина случващото се в Украйна, тука капацетите, почвате да ми обяснявате къв конспиратор съм.. и сами си режисирате некви теории за компании, правителства... ана майко.
И пак казвам, това, че ще плащаме повече за топло се знае от ден 1, когато обявиха мерките и че няма да се дава назад и периодично се припомня във тукашните медии. Ето ти нещо от август
Давай поредната тарелка с локуми...
Вече наистина нямам идея какво твърдиш ти ...
NovaPS е руски мужик, що го мъчиш да се обяснява, като не може да състави изречение? Остави мужиците, стига си го гаврил.
Ти му казваш, че инфлацията и цените са нагоре още преди войната, то едно си баба знае, едно си бае. Като ти вдигаха разходите преди войната, какво пишеше? При 600% увеличение на газа преди войната не мрънкаше, сега при 200% (в момента 100%) голям рев, ама войната, таковата... Макдоналдс. Наистина, това помагало ще ти свърши работа.Аз пиша, че ми вдигат разходите, като са ми посочили основна причина случващото се в Украйна, тука капацетите, почвате да ми обяснявате къв конспиратор съм.. и сами си режисирате некви теории за компании, правителства... ана майко.
Ти му казваш, че инфлацията и цените са нагоре още преди войната, то едно си баба знае, едно си бае. Като ти вдигаха разходите преди войната, какво пишеше? При 600% увеличение на газа преди войната не мрънкаше, сега при 200% (в момента 100%) голям рев, ама войната, таковата... Макдоналдс. Наистина, това помагало ще ти свърши работа.
Никой не отрича, че войната също е причина, никой не отрича, че заради нея/санкциите се вдигат още цените. Говорим, че това е една от многото причини ама кой да "чете и разбира" ?