Така е, лафя си отвреме-навреме с един от Текирдаг. И там ги удари кризата, но знаят как да използват ситуациите.проблема е, че нямаме ДИПЛОМАТ политик, колкото и да не се харесва за някои, Турция е пример за това как се печели от такива конфликти. Докато ние само губим от този конфликт някои са на плюс.
В политиката няма приятели има интереси - Чърчил.
Никак. Ако го напиша, ще пламне целия форум, че има цензура, та туко виж са ни причислили и към някоя партия.Чудя ти се как се занимаваш с тези глупости. Пиши си в правилата, че "политика" не се модерира и спри репортите в раздела...
Задай въпроса на протежето ти, защото той е единственият, който се пеняви и обижда - ОТНОВО.Едно не мога да си обясня, както и за тези във фейса, които се пенят толкова, толкова ли свърши работата?
А не като ДБ. Всяко изказване за Украйна. Чак се чудя в кой парламент ще влизат.проблема е, че нямаме ДИПЛОМАТ политик, колкото и да не се харесва за някои, Турция е пример за това как се печели от такива конфликти. Докато ние само губим от този конфликт някои са на плюс.
В политиката няма приятели има интереси - Чърчил.
Сакън, недей. Сега ще почнат с истериите...Я про американците да кажат какво толкова има в Донбас, че Байдънови изхарчиха вече над 60 милиарда /ама народна пара/ за да се докопат до там?
Тоя лендлиз от кога го чакаме, не започна ли вече. Те повечето доставени хаймарси вече са скрап, вижда се че и ракетие за тях са кът
А този ленд лиз как ще го доставят, до сега беше лесно, но руснаците започнаха вече да им унищожават инфракструктурата в западна Украйна?
Кви протежета, кви 5 лева? Намерете си работа, хора.Задай въпроса на протежето ти, защото той е единственият, който се пеняви и обижда - ОТНОВО.
За да ги накарат да се бунтуват в страната си и да свалят Путин от власт. Тъпо, ама колективния запад толкова си може.Защо на бежанци руснаци им отказват някой може ли да каже ?
Аз съм от тия, които не се оплакват. Ама не знам, честно, що така го правите Блинки. Все едно @Устатата не е обиждала на кило, не че оня "Тъпаааак" не обижда, даже е обиждал най-много ама някак си обижда тъпанарски. И на мен ми е леко, така, като не се засягат много-много лични неща. Наистина се опитвам да се изразя, така както го виждам без префърцунености. С какво кака ти Нанди е по-добра от @ReminD В това отношение? И като добавка , и то не е от 20:20 часа, т.е. сега докато го пиша ти и още няколко човека от форума са ми любимци, но понеже не съм админ не може да сте ми протежета.@ReminD Не е заяждане, но наистина искам да попитам.
Ако НАТО имаме някаква защита как мина един самолет през половината държави ? Дори като кацна не го чакаха там. Изобщо не знаеха нищо.
Не съм за Русия (все пак живея в ЕС). Дано да имаме защита.
Муахахаааааа. Значи на банди й се подиграваш за погледа, ама клубZ е сериозна работа.
От цялата безсмислица, която си сътворил, става ясно, че отново се мазниш на Блинки.Аз съм от тия, които не се оплакват. Ама не знам, честно, що така го правите Блинки. Все едно @Устатата не е обиждала на кило, не че оня "Тъпаааак" не обижда, даже е обиждал най-много ама някак си обижда тъпанарски. И на мен ми е леко, така, като не се засягат много-много лични неща. Наистина се опитвам да се изразя, така както го виждам без префърцунености. С какво кака ти Нанди е по-добра от @ReminD В това отношение? И като добавка , и то не е от 20:20 часа, т.е. сега докато го пиша ти и още няколко човека от форума са ми любимци, но понеже не съм админ не може да сте ми протежета.
Аз се чудя кой гламавак те е взел да пишеш стати. Това чудене не е от сега.От цялата безсмислица, която си сътворил, става ясно, че отново се мазниш на Блинки.