Пращат го три пъти с препоръчано писмо, ако не намерят никой на адрес се счита за редовно връчен.А защо си мислиш, че може?
Пращат го три пъти с препоръчано писмо, ако не намерят никой на адрес се счита за редовно връчен.А защо си мислиш, че може?
Нема такъв филм.Пращат го три пъти с препоръчано писмо, ако не намерят никой на адрес се счита за редовно връчен.
Стига се филмира, колко акта си съставил и връчил? Това е процедурата по закон, друг е въпросът, че понякога не им се занимава или непознават закона.Нема такъв филм.
Да, за жалост.При неявяване и безмислено упорство ще бъде съставен служебно. И докато си мисли, че е прецакал системата ще изтърве и срока за обжалване. Акта ще влезе в сила и изпълнение. От там нататък 5 години не трябва да припарва до държавната администрация, защото ще си го плати. Ти си също толкова наясно, колкото и мен как се събира информация за собственик на платформа от вътрешните ведомства.
Прекалено добре звучи, за да е истинаНема такъв филм.
Стига се филмира, колко акта си съставил и връчил? Това е процедурата по закон, друг е въпросът, че понякога не им се занимава или непознават закона.
Имам над сто съставени и връчени акта, десетки от тях са връчени по цитираната по-горе процедура. Рови си сам закона, има си конкретен членА ти колко си съставил и връчил? Цитирай ми закона и да приключваме.
Имам над сто съставени и връчени акта, десетки от тях са връчени по цитираната по-горе процедура. Рови си сам закона, има си конкретен член
Нетози сайт https://drones.bg/ твои ли е?
не евъпроса да пише това. Но можешпе да пише. Установени са нарупшения в еди кой си сайт, еди какви си нарушения еди кви си точки алинеи запетаи мапетаи. И по тази причина Ви е съставен Акт, елате да Ви бъде връчен.... и останалото от писмото.. Толкова ли е трудно....Няма да пише "имате жалба от Иван Иванов, с ЕГН........, живеещ на........, с телефон .........., който дойде да ни се жали, че вие на дата хх.хх.хххх сте направили еди какво си" много ясно....
Иди и си виж какво е, защото давността му е 5 години най-вероятно. Ако ти е на физическо лице, все някъде ще трябва да ползваш държавна/общинска услуга и пак ще опреш до плащането му, но с лихвите.
Ако не продаваш салами от тоалетна хартия или менте играчки КЗП се занимава с теб само по сигнал.
Интересното е че такава обява няма в сайта...щом става въпрос за апартамента ти и някой си е направил майтап с теб, нормално.
Искаш да кажеш че е можело само да ме предупредят без да налагат акт?! Ако е така това само затвърждава "инфото", коеот получих странично ( по-горе бях споменал че ми казаха някой не бил харесал мое изказване за полотика във фейса ).не са били задължени да налагат глоба по този параграф
Хъъмм... да взема да говоря и с адвокатПредполагам, че ако актът се атакува в съда по местоживеене на глобения глобата със сигурност ще бъде заменена от съдията с предупреждение, тъй като случаят е маловажен, глобеният няма предишни провинения, няма засегнато лице, няма нанесени щети и на всичкото отгоре актът е на физическо лице без приходи от сайта.
Ако жената-каучук беше мнение във форум, щеше да е точно това мнение.Много сте интересни в разсъжденията си - в едната тема ревете, че ви спамят по телефона и няма какво да нарпавите и на кого да се оплачете, в другата ревете, че администрацията работи. Ами и въпросната леля на 3-ти март и е писнало да и звънят за апартамент, който не дава под наем или не продава. Посикала е да се свърже директно със собственика на сайта за да премахне обявата, но той не е спазил законовот изискване да посочи данни на сайта и КЗП се активизира.
Аз пак отбелязвам че такава обява няма. В сайта имаше обяви за имоти, за гараж, парко място, къщи 2 за продажба и два апартамента във ВАРНА за почивка, не и във София. Други обяви не е имало и няма. Това е странното...... Човека каза че е подадено в София и за това не ме търсят в Пловдив ( макар че не виждам какъв беше проблема и в Пловдив да ме викнат ). А данни за контакт имаше, докато не ми писна от спам и обаждания от сорта на : Продавам си козите, конете, овецете може ли да ми направите обявата Вие, а може ли да ми ги изкупите. Оставих формата за контакт само активна от която съобщение за подобна обява НЕ съм получил "бай дъ уей".Ами и въпросната леля на 3-ти март и е писнало да и звънят за апартамент, който не дава под наем или не продава