Pavlin_Kralev
Active Member
Това българофоб-русофил-комунист, никога не съм го разбирал как може да съществува на 1 място ...
Всъщност явно няма как да съществува, без и трите фактора да са на лице.

Това българофоб-русофил-комунист, никога не съм го разбирал как може да съществува на 1 място ...
Да, силно тенденциозни са в тяхна полза, чрез редица 5-ти колонии на местно ниво.
След 10-15 години когато ще има редица технологични иновации в енергийния сектор, както има редица алтернативни на фосилите, тогава пак ще си говорим, но в контекста на РФ като тоталния маргинал, АКО продължи Кремъл същата политическа линия.
Ето ти го пак тролското мислене, което се плъзга по повърхността.
Няма да споря, ако има и още характеристики. За мен е ясно, че путинофилистикът-трол никога няма да признае очевидните факти. Ще реве като магаре по западните Скайп и Фейсбук, по децата и внуиците си на запад, а не в Русия, докато работи за да храни ромските дечица тук, и няма да може да се сети защо те са там, а не в русофилска България. Няма да се сети, може би гдокато един ден не се огледа и разбере че е на смъртен одър, а всичко в което в вярвал е послужило единствено да прокуди децата му в "гнилия капитализъм", а внуците му може би и да не знаят вече български.Разбрал си ти какво е трол и тролско мислене...
Ето го пак трола в действие - не отговаря на това, което съм питал, а си развива теории като дървен философ.Разбрал си ти какво е трол и тролско мислене...
Ето го пак трола в действие - не отговаря на това, което съм питал, а си развива теории като дървен философ.
Още не е започнал. Сега мисли с какви "доводи" да ни срази. Да си заслужи похвалата. Мързи го даже да отиде да целуне православната мумия на православния Ленин...Похвали глупака, @Странникът , и виж как почва да се пери и кудкудяка.![]()
Не си никак в час! Ленин според някои е евреин (защото баба му по майчина линия е еврейка, а евреите това зачитат), а за православен и дума не може да става. Може би не ти е известно какви погроми е направил същият този Ленин на православните църкви. Добре, че е била втората световна война, че да се принудят да се върнат руснаците към православието...Мързи го даже да отиде да целуне православната мумия на православния Ленин...
Не познавам родителите му, за да знам. Ти познаваш ли ги? А и друго... Къде съм казал, че е етнически руснак? Типично по путинофилски, започваш с опити за обиди.Не си никак в час! Ленин според някои е евреин (защото баба му по майчина линия е еврейка, а евреите това зачитат), а за православен и дума не може да става. Може би не ти е известно какви погроми е направил същият този Ленин на православните църкви. Добре, че е била втората световна война, че да се принудят да се върнат руснаците към православието...
Просто коментирам твоята неграмотност за израза "православния Ленин". И сега допълвам неграмотността ти, че не знаеш, че де факто всички евреи са от "религията на стария завет", т. е. на юдаизма, която отрича християнството (и в частност православието). И още допълвам твоята слаба осведоменост с израза: "Колко е православно мумифицирането?". Ами изобщо не е, но наясно ли си кога е умрял Ленин - мнооого преди втората световна война, когато СССР е чисто атеистична държава (каквато я е направил същият този Ленин).Не познавам родителите му, за да знам. Ти познаваш ли ги? А и друго... Къде съм казал, че е етнически руснак? Типично по путинофилски, започваш с опити за обиди.Само това им е останало на горкичките ... хахахах
И върнали ли са се? Колко е православно мумифицирането? Или краденето на ресурси и териртории от други държави и хора? Точно и ем изяввестно какво са правили руските комунисти и с православието. Точно за това е чудя какво се случва сега в главите им...
Празните им глави...
![]()
Похвали глупака, @Странникът , и виж как почва да се пери и кудкудяка.![]()
Просто коментирам твоята неграмотност за израза "православния Ленин". И сега допълвам неграмотността ти, че не знаеш, че де факто всички евреи са от "религията на стария завет", т. е. на юдаизма, която отрича християнството (и в частност православието). И още допълвам твоята слаба осведоменост с израза: "Колко е православно мумифицирането?". Ами изобщо не е, но наясно ли си кога е умрял Ленин - мнооого преди втората световна война, когато СССР е чисто атеистична държава (каквато я е направил същият този Ленин).
Може лошите западни технологии да са ни поповредеили зрението. Веднага всички на руски пишеши машини. Форум с хартиени бележки на стената на мавзолея в Москва.Може би ти е време за очила или по-голям монитор, щом не виждаш запетайките.![]()
Икономиката на Китай несъмнено е в подем, но в каква посока и на каква цена най-вече? В страната има огромна пропаст между социалните прослойки, китайските мегаполиси и по-големите градове са изправени пред екологична катастрофа, ''храните'' им са заляли цял свят, от които се разболяват/умират всекидневно хора, за останалите боклуци, там е ясна картинката също.
Относно левитирането между ''големите'', майстор в това отношение определено е бил Живков, от там нататък само ''полуфабрикати''.
А по темата за руския пазар - три поколения българи са се издържали от този пазар - независимо, дали е общак в строителството или високообразован кадър в космическите технологии.
Сега си е пей сърце - всяка ниша в българската икономика е окупирана от ''побратимите'' отвъд океана. Май само БДЖ-то ни остана
Между другото този новия куку сега какъв се пада (трол, мол такива неща?), че не слядя форума последно време![]()
Виж как набързо се научи да поставяш кавичките където трябва. А по отношение на Сталин, нали ти е ясно къде е той в момента? Т. е. поради някакви фактори са направили не само грешката да го балсамират, но и да го сложат където не трябва, но сравнително бързо са оправили грешката (само седем години по-късно).Типичната русофилска злобаАко се бше опитал да мислиш, щеше да стигнеш до изненадващия факт, че мумията все още в Москва и руснаците все още и се кланят
ХАХАХА Това се случва на фона на "православието" на днешна Русия, която плаща огромни суми за да продължава да съществува това "православно мумифициране". Явно руснаците не знаят, че Ленин бил "евреин", което твърдиш ти.
ХАХАХА. Гърцие е доста по-православна от Русия, но путинофилите внимателно отбягват този факт. Разбира се, напълно възможно е и въобще да не го знаят. Все пак няма как един човек да е путинофилистик, без да е опасно глупав
Между друготоне забравяй, че и Сталин също е бил мумифициран. Явно след периода за който твърдиш, че се е възвръщало православието в Русия. Просто труповете са им фетиш там.
Виж как набързо се научи да поставяш кавичките където трябва. А по отношение на Сталин, нали ти е ясно къде е той в момента? Т. е. поради някакви фактори са направили не само грешката да го балсамират, но и да го сложат където не трябва, но сравнително бързо са оправили грешката (само седем години по-късно).
На @Blinky домашен-любимец/придворен-шут се пада, изглежда.новия куку сега какъв се пада