nandibandi
Well-Known Member
В тоя ред на мисли:Цъкнах да видя в какво настроение са любимите ни про-ваксъри и отново заварвам необходимост да се обясняват нещата като на дечица в детската градина.
В картинката с Джак се има предвид, че ваксичките не работят според очакванията. Забравихме ли очакванията вече? Те бяха, че като се набодат 70% с 1 или 2 дозички и всички проблеми с шипчестия ще се изпарят, ще свалим маските, ще се втурнем по ресторантите, на мега шопинг, на кино, навсякъде. Вместо това на много места имаме много повече от 70% набодени, някои хора с повече от 2 дозички, и въпреки това единственото старо и познато което си връщаме са повече локдауни, повече маски, повече мерки, повече сертификати и дори нови версии на шипчестия. Ай мерси.
Твърдите, че някакви експерти казват, че неваксинираните са заплаха за ваксинираните. Нека Ви попитам нещо: щом са ваксинирани и ваксините работят толкова добре, защо се страхуват от някой, който не е ваксиниран? Нали това е причината да се ваксинираш. Това е причината да приемаш медицински продукт. Ти да бъдеш защитен. Не можеш да хвърляш вината за това, че даден медицински продукт не работи по начина, по който ти е рекламиран, върху хората, които не го ползват.
Официално: Аз съм най-големия фен на Кристиян Терис и компания
Нова пресконференция от група политици, които ни дават глътка надежда, че може би не всичко е изгубено.
Дългичко е, но всеки абзац изпълва с възторг (поне на мен така ми подейства). Гарантирам, че ако поне една от опитните мишки в темата си направи труда да изгледа видеото, или да прочете най-важните акценти в резюме, вярата му в "науката" сериозно ще се разклати.
Enjoy!