$INeed$
Well-Known Member
Така е, но друго казват по телевизията и линковете на двамата мозъка тук. Ти що не им вярваш? Я веднага нандито да пусне поредния шит в ефира.Засега от обкръжението ми и познати на мои познати + колеги - нито един не е починал или да е получил странични ефекти. Единственото, което всички сложили си пфайзър споделят, че след втората доза за 1 ден се чувстват доста зле.
Според мен е далеч по-вероятно човек да се разболее/пострада от тревоги и стрес покрай това да се ваксинира или не, ще се разболее или не и прочее натоварващи мисли. Психическото натоварване и тревога също се отразяват на здравето.
Малко встрани от темата:
Тази сутрин под една статия за учители в социалните мрежи една млада майка наричаше учителите плюнко-колектори, и гордо твърдеше, че няма шанс да пусне дъщерите си на училище, защото ще им се подиграват съучениците ако плюели. Предполагам, че според нея...дамите не плюят, под достойнството им е. А същевременно учителите бягат възторжено с торбичките/децата да им преследват децата. Докато реалността е, че директорите издават заповед и учителя е длъжен да я следва, твърденията на министъра, че е доброволно тестването от учители не отговаря на истината (имам преки наблюдения); и на никой не му е кеф да му плюят насреща, а после да пробоотбира от плюнки. Ама мозък у глава родителска рядко се среща, поне из нашите ширини, където според родителските представи учителя е длъжен да козирува на учениците и като бива псуван и унижаван да се усмихва, и да казва "благодаря".
Колкото до тази откачалка в примера ти. Това пак е от тия анти-идиотски мозъци. После що детето и е малоумно, еми защото не е плюло, за това. Според мен тази не прави френска.