$INeed$
Well-Known Member
Някъде из линковете, които споделяш няма ли такава информация, значи слабо си търсил. Знам за хора, които със самолечение са се докарвали до болници, и за такива идиоти дето са билни, ама си шават, защото са мозъци.Аз още не съм чул някой да е умрял от короната извън болница. Някой знае ли такива случаи?
Бате, за*би, тук няма да пробиеш. Тук си е мамата.....тия си чакат клиничните доказателства. Имаше едно много яко мнение, някъде из медийните сайтове, за задължителните зелени сертификати. Та пича беше написал, че ако някой не иска да се ваксне да му издава зелен сертификат само ако имал 150 часа положени като дежурство в някое Ковид отделение. Беше добро. Не съм грам за зелените сертификати, но се и сетих, че такива хора дори и с такава оцпия няма да са Ок, защото просто нямат топки. Едно е да лаеш, друго е да си човек на място.Какво ме интересува, ако съм се заразил с кови, като няма да прекарам болестта, и изобщо няма да я усетя? И какъв ви е проблема с буустерите - ами грипа как е, всяка година нова ваксина.
Айде фактите да видим, или ще смениш темата а? Я кажи колко умират в болниците според фактите, колко от тях са ваксинирани и колко не са, нали преди година ти обясняваше, че се гледа смъртния фактор, а не гледаме заразените, защото не може да тестваме всички.
Хайде дай да видим с КОЛКО ПЪТИ е по-голям риска да умреш от ковид според ФАКТИТЕ, давай, ти си на дансинга.
Сега чета, че ще задължат работодателите да пускат на работа само такива със зелен сертификат, което нали се сещате, в IT сферата е Ок, ама ако си търговски представител, или продавач, или дори в някой тъп завод на поточната линия, гориш. И там лесно може да се намери друг. И като нищо ще го въведат. Което на практика го правят задължително. Няма по-силно от глада. Само да спомена пак - това е против моите разбирания, но на доста няма да им оставят избор.
Аха, защото с един софт не могат да ти откраднат живота? Имаш доверие да си влизаш в спестовните сметки през уиндолса, а после ще и вкарали в организма. Дебилизъм е ако мислиш, че ако са решили клатят, и имат възможност, до сега да не са решили да го направят. Много повърхностно гледаш на нещата. А и честно казано, за да го направят, първо трябва да имат интерес. Ще ти го кажа така, на слънцето пука ли му, че днес се е родала една мравка?Всъщност ползвам легален такъв, но това няма значение.
Да не правиш разлика между технология, която използваш на електронно устройство и технология, която се имплатира в собственото ти тяло е проява на тежък дебилизъм.
Ся, има ли смисъл да ви обяснявам, че използването на даден продукт, не те прави автоматично фен на неговия производител. За вас може Бил Гейтс да е 100% филантроп (може да проверите някъде значението на думата), но за мен си остава пълен психопат.
Момчета, нали се разбрахме, че "всеки сам си преценя". Слагайте бустери и ни оставете да си рискуваме живота. Може па да сме суицидни. Вас кво ви бърка?