Ваксинирахте ли се ?

Ваксинирахте ли се ?

• Да

• Не съм, но ще се ваксинирам

• Не съм и няма да се ваксинирам

• Още не съм решил

Резултатите ще са видими само след гласуване.
Примерно пламенника на Фройд е организирал успеваемо лансирането за пушенето на цигари от жени.
Научиха ги и да се татуират и да пикаят прави, само и само да има какво да им продадат и да земат някой лев.

След близък контакт цял ден с Ковид болна съм отрицателен. Не, ваксините не помагат, прави сте...
Не, не - не си хипохондрик изобщо! Всеки нормален човек се тества при контакт с грипави хора на всеки кръгъл час, при това с тестове, които са доказано ненадеждни. Предполагам домашни тестове ползваш, а не търчиш до поликлиниката по няколко пъти дневно?

С риск да се повторя, и аз много пъти бях в контакт с прясно заразени и болни - не се разболях. Не знам със сигурност дали е благодарение на ваксините, щото не съм ваксинирана, ама така предполагам. ;)

Тя сега ще е най-полезна с +защитни благотворни микробе. Вдигай от пода и слагай.:)
Именно. Маската за толкова време употреба е развила ЕМОНИТЕТ!
Естествен филтър, сеш'са? Биологично-активен или как там им викаха...

За маските и хората..

1658309070448.png

Ето и за хилещите се емотикончета от достоверен източник

И това ли го има вече??? Не знаех...
Със сигурност някой вече е предложил продукт на пазара.
Все пак трябва да има равенство м/у половете.

Със сигурност някой вече е предложил продукт на пазара.
Все пак трябва да има равенство м/у половете.
Мисля, че съм виждала някакви фунии, ама май само в секс шоповете се предлагат.

п.с. Държа да уточня, че съм посещавала такъв тип магазини само със служебна цел и само във виртуалния свят. Покупки нямам ... засега. :)

Не, не - не си хипохондрик изобщо! Всеки нормален човек се тества при контакт с грипави хора на всеки кръгъл час, при това с тестове, които са доказано ненадеждни. Предполагам домашни тестове ползваш, а не търчиш до поликлиниката по няколко пъти дневно?

С риск да се повторя, и аз много пъти бях в контакт с прясно заразени и болни - не се разболях. Не знам със сигурност дали е благодарение на ваксините, щото не съм ваксинирана, ама така предполагам. ;)
Не съм го изисквал аз теста, ех, мисли повече бе, човек!

Откъде-накъде и едно от тия ще важи за Тедката? Що да е самотен и да има слаба връзка (доста отворен и общителен ми се вижда, според мен има доволно приятели/компании); липса на смисъл (не съм забелязал, но не знам; смисъл в живота е обширно понятие, и лично, отвън може да не личи); безпокойство (за страшната корона - да, но по принцип не ми се вижда трайно обезпокоен)... Според мен малко от горните важи за него и става дума за друг филм. (Знам, че втора-трета тема поред е супер конскапашки по темата и понякога нагъл и обиждащ, но не ми се вижда свита, обезпокоена душа с лоши връзки..)
Когато се срещнете лично с Тедката и той ти обясни за миналото си, за детските си травми, за лимитиращите му вярвания и всичко, което се обяснява на един психолог, само тогава ще знаеш до каква степен отговаря на характеристиките на Десмет :) Аз дори не знам Тедката мъж ли е или жена.

След близък контакт цял ден с Ковид болна съм отрицателен. Не, ваксините не помагат, прави сте...
Не бързай със заключенията, Тедка, симптомите се появяват след дни :D Към края на седмицата ще мислим дали да те слагаме на вентилатор. Засега си живей живота... като за последно :p

Всички усмивки на Римайнда - сложени по едно и също време. Пуснал е един от неговите ботове да ни се смей сигурно.
(Така че не ви се смее на постовете - не ги чете. Гледам, че питаха леко изнервено някои що се смеел.)
Те инокулираните мозъци тъй почват да приличат на ботове. Поемат като гъба от СМРАД-овете, и който не е като тях го нападат като враг.
Има 3 дни инкубационен, кво очакваш, като кихне някой и директно да ви извозват с линейките?

За маските и хората..

Виж файлът 24888
А, тъкмо са пуснали две графички от Австралия за умирания по възраст, със забележката точно над тях, че средната продължителност на живота е 82.9 години:

60382463-11022951-The_vast_majority_of_those_who_have_caught_Covid_are_under_50_wi-a-2_1658112863012.jpg

Горната не е важна, само долната е важна. Даже по-детайлна графика правих аз за БГ, ето я:
1636882750798-png.22196

Разликата е, че при нас върха е с 10-тина години по-наляво, просто защото нашата средна продължителност на живота е 72.7 години. Ето данни: Списък на страните по средна продължителност на живота

Аз просто не виждам повод за притеснение за хората под 50. Еле па причина да се бодат. Графиките много ясно демонстрират, че младите са практически неуязвими.

А, тъкмо са пуснали две графички от Австралия за умирания по възраст, със забележката точно над тях, че средната продължителност на живота е 82.9 години:

60382463-11022951-The_vast_majority_of_those_who_have_caught_Covid_are_under_50_wi-a-2_1658112863012.jpg

Горната не е важна, само долната е важна. Даже по-детайлна графика правих аз за БГ, ето я:
1636882750798-png.22196

Разликата е, че при нас върха е с 10-тина години по-наляво, просто защото нашата средна продължителност на живота е 72.7 години. Ето данни: Списък на страните по средна продължителност на живота

Аз просто не виждам повод за притеснение за хората под 50. Еле па причина да се бодат. Графиките много ясно демонстрират, че младите са практически неуязвими.
Генералният извод от тия графики е че минеш ли 75, оттам нататъка шансът да умреш от Ковид почва да пада като цената на Биткойн по време на война.

Генералният извод от тия графики е че минеш ли 75, оттам нататъка шансът да умреш от Ковид почва да пада...
А не мислиш ли, че е точно обратното? :)

п.с. Държа да уточня, че съм посещавала такъв тип магазини само със служебна цел и само във виртуалния свят. Покупки нямам ... засега. :)
16.jpg

Вчера говориш за извращения с майки, днес пикаеш през фуния? Тая демокрация те съсипва...

Чудя се от какъв зор? Да си пръскаш обувките от високо.

И по темата:

Хората, които са преболедували старите варианти на COVID или са ваксинирани, се разболяват от новия, защото техният имунен отговор не съответства на този вирус.

днес пикаеш през фуния?
А ти дрискаш през клавиатура. Такива тъпи внушения се правят или от неспособност за разбиране на просто изречение, или умишлено. И в двата случая не ти прави чест.

Вече никой не ги спира да преглеждат и лекуват пациенти с ковид. Това тяхното се нарича безхаберие, алчност и немарливост.

И понеже знам, че сега някой от паникьорите ще вресне: ''ама, как ще ходи в поликлиниката, като е заразена?''. Ми, ето така, както ходехме преди ковид - всички грипави отивахме при личния, чакахме на тумби в чакалните, без маски, кихащи, кашлящи, обменящи флуиди. Ееех, хубави времена бяха. :)
Еее, знаеш ли колко пъти го виждам това, само от едната страна да се погледне. Хората си прехвърлят недоволството от рестрикциите към към медиците, които виждат, с които се срещат.
penata-covidmask.gif

Еее, знаеш ли колко пъти го виждам това, само от едната страна да се погледне. Хората си прехвърлят недоволството от рестрикциите към към медиците, които виждат, с които се срещат.
penata-covidmask.gif

Към кого да си прехвърлят недоволството? Хора, които се страхуват от вирусна инфекция в най-слабите ѝ вече варианти, не е трябвало да стават лекари. Още по-малко да получават редовни суми за всеки свой пациент по НЗОК. Визирам джи-пи-тата. Ся, ако ида с ковид при очния си лекар, той има пълното право да откаже да ме лекува.

А ти дрискаш през клавиатура. Такива тъпи внушения се правят или от неспособност за разбиране на просто изречение, или умишлено. И в двата случая не ти прави чест.
Уча се от най-добрите във внушенията.;)

Горе