contra
Well-Known Member
Научиха ги и да се татуират и да пикаят прави, само и само да има какво да им продадат и да земат някой лев.Примерно пламенника на Фройд е организирал успеваемо лансирането за пушенето на цигари от жени.
Научиха ги и да се татуират и да пикаят прави, само и само да има какво да им продадат и да земат някой лев.Примерно пламенника на Фройд е организирал успеваемо лансирането за пушенето на цигари от жени.
Не, не - не си хипохондрик изобщо! Всеки нормален човек се тества при контакт с грипави хора на всеки кръгъл час, при това с тестове, които са доказано ненадеждни. Предполагам домашни тестове ползваш, а не търчиш до поликлиниката по няколко пъти дневно?След близък контакт цял ден с Ковид болна съм отрицателен. Не, ваксините не помагат, прави сте...
И това ли го има вече??? Не знаех...и да пикаят прави
Именно. Маската за толкова време употреба е развила ЕМОНИТЕТ!Тя сега ще е най-полезна с +защитни благотворни микробе. Вдигай от пода и слагай.
Със сигурност някой вече е предложил продукт на пазара.И това ли го има вече??? Не знаех...
Мисля, че съм виждала някакви фунии, ама май само в секс шоповете се предлагат.Със сигурност някой вече е предложил продукт на пазара.
Все пак трябва да има равенство м/у половете.
Не съм го изисквал аз теста, ех, мисли повече бе, човек!Не, не - не си хипохондрик изобщо! Всеки нормален човек се тества при контакт с грипави хора на всеки кръгъл час, при това с тестове, които са доказано ненадеждни. Предполагам домашни тестове ползваш, а не търчиш до поликлиниката по няколко пъти дневно?
С риск да се повторя, и аз много пъти бях в контакт с прясно заразени и болни - не се разболях. Не знам със сигурност дали е благодарение на ваксините, щото не съм ваксинирана, ама така предполагам.
Когато се срещнете лично с Тедката и той ти обясни за миналото си, за детските си травми, за лимитиращите му вярвания и всичко, което се обяснява на един психолог, само тогава ще знаеш до каква степен отговаря на характеристиките на Десмет Аз дори не знам Тедката мъж ли е или жена.Откъде-накъде и едно от тия ще важи за Тедката? Що да е самотен и да има слаба връзка (доста отворен и общителен ми се вижда, според мен има доволно приятели/компании); липса на смисъл (не съм забелязал, но не знам; смисъл в живота е обширно понятие, и лично, отвън може да не личи); безпокойство (за страшната корона - да, но по принцип не ми се вижда трайно обезпокоен)... Според мен малко от горните важи за него и става дума за друг филм. (Знам, че втора-трета тема поред е супер конскапашки по темата и понякога нагъл и обиждащ, но не ми се вижда свита, обезпокоена душа с лоши връзки..)
Не бързай със заключенията, Тедка, симптомите се появяват след дни Към края на седмицата ще мислим дали да те слагаме на вентилатор. Засега си живей живота... като за последноСлед близък контакт цял ден с Ковид болна съм отрицателен. Не, ваксините не помагат, прави сте...
Те инокулираните мозъци тъй почват да приличат на ботове. Поемат като гъба от СМРАД-овете, и който не е като тях го нападат като враг.Всички усмивки на Римайнда - сложени по едно и също време. Пуснал е един от неговите ботове да ни се смей сигурно.
(Така че не ви се смее на постовете - не ги чете. Гледам, че питаха леко изнервено някои що се смеел.)
Има 3 дни инкубационен, кво очакваш, като кихне някой и директно да ви извозват с линейките?След близък контакт цял ден с Ковид болна съм отрицателен. Не, ваксините не помагат, прави сте...
А, тъкмо са пуснали две графички от Австралия за умирания по възраст, със забележката точно над тях, че средната продължителност на живота е 82.9 години:
Генералният извод от тия графики е че минеш ли 75, оттам нататъка шансът да умреш от Ковид почва да пада като цената на Биткойн по време на война.А, тъкмо са пуснали две графички от Австралия за умирания по възраст, със забележката точно над тях, че средната продължителност на живота е 82.9 години:
Горната не е важна, само долната е важна. Даже по-детайлна графика правих аз за БГ, ето я:
Разликата е, че при нас върха е с 10-тина години по-наляво, просто защото нашата средна продължителност на живота е 72.7 години. Ето данни: Списък на страните по средна продължителност на живота
Аз просто не виждам повод за притеснение за хората под 50. Еле па причина да се бодат. Графиките много ясно демонстрират, че младите са практически неуязвими.
А не мислиш ли, че е точно обратното?Генералният извод от тия графики е че минеш ли 75, оттам нататъка шансът да умреш от Ковид почва да пада...
Вчера говориш за извращения с майки, днес пикаеш през фуния? Тая демокрация те съсипва...Мисля, че съм виждала някакви фунии, ама май само в секс шоповете се предлагат.
п.с. Държа да уточня, че съм посещавала такъв тип магазини само със служебна цел и само във виртуалния свят. Покупки нямам ... засега.
Хората, които са преболедували старите варианти на COVID или са ваксинирани, се разболяват от новия, защото техният имунен отговор не съответства на този вирус.
А ти дрискаш през клавиатура. Такива тъпи внушения се правят или от неспособност за разбиране на просто изречение, или умишлено. И в двата случая не ти прави чест.днес пикаеш през фуния?
Еее, знаеш ли колко пъти го виждам това, само от едната страна да се погледне. Хората си прехвърлят недоволството от рестрикциите към към медиците, които виждат, с които се срещат.Вече никой не ги спира да преглеждат и лекуват пациенти с ковид. Това тяхното се нарича безхаберие, алчност и немарливост.
И понеже знам, че сега някой от паникьорите ще вресне: ''ама, как ще ходи в поликлиниката, като е заразена?''. Ми, ето така, както ходехме преди ковид - всички грипави отивахме при личния, чакахме на тумби в чакалните, без маски, кихащи, кашлящи, обменящи флуиди. Ееех, хубави времена бяха.
Еее, знаеш ли колко пъти го виждам това, само от едната страна да се погледне. Хората си прехвърлят недоволството от рестрикциите към към медиците, които виждат, с които се срещат.
Уча се от най-добрите във внушенията.А ти дрискаш през клавиатура. Такива тъпи внушения се правят или от неспособност за разбиране на просто изречение, или умишлено. И в двата случая не ти прави чест.