Ваксинирахте ли се ?

Ваксинирахте ли се ?

• Да

• Не съм, но ще се ваксинирам

• Не съм и няма да се ваксинирам

• Още не съм решил

Резултатите ще са видими само след гласуване.
Колко по-елитни мембъри на Предприемач отвориха и затвориха форуми в последните години, ма бутай и ти. Само в тва не си се провалил.

Валидно за всички е мото: ''идат кат аслани, бегат кат насрани. Тоест, в началото много подбират член-масата, а после се молят на всеки да ходи да им драска. Ама, нема, баце.

И не ми говори така, че ще те запсувам, ясно ли ти е!

Колко по-елитни мембъри на Предприемач отвориха и затвориха форуми в последните години, ма бутай и ти. Само в тва не си се провалил.

Валидно за всички е мото: ''идат кат аслани, бегат кат насрани. Тоест, в началото много подбират член-масата, а после се молят на всеки да ходи да им драска. Ама, нема, баце.

Каква член маса, тепърва трябва да си припомням стрингове.

Няма да псуваш. Ела и се регни.

Джендърче съм всъщност, нямам пол.
А припознаваш ли се в някое от следните:

Значи за да бъде толкова лесно хипнотизиран, Тедката е имал:

1. Слаба връзка с хората около него
2. Липса на смисъл в нещата, които прави
3. Натрупано безпокойство, без да може да определи от къде идва или как да го реши
4. Натрупани неудовлетворение и гняв

Аз те защитих, между другото, казах, че си мега читаво джендърче и нямаш такиви сИмптоми.

А припознаваш ли се в някое от следните:

Значи за да бъде толкова лесно хипнотизиран, Тедката е имал:

1. Слаба връзка с хората около него
2. Липса на смисъл в нещата, които прави
3. Натрупано безпокойство, без да може да определи от къде идва или как да го реши
4. Натрупани неудовлетворение и гняв

Аз те защитих, между другото, казах, че си мега читаво джендърче и нямаш такиви сИмптоми.
Влизай с кретенИум.

Влизай с кретенИум.
Да не ме почваш и мене (както тупана, ноке, и останалите ти жертви)? Казвай ако почваш, да се настроя да го усетя колкото силно е нуцно (инак зема проспя хубавия момент).

Да не ме почваш и мене (както тупана, ноке, и останалите ти жертви)? Казвай ако почваш, да се настроя да го усетя колкото силно е нуцно (инак зема проспя хубавия момент).
Може да съм много други неща, но не съм комплексар.

Защо не се пренесете на лични съобщения?
Е така за кеф. Ти отговорник ли си? Ти ше ми кажеш къде кво ше пиша. А що не си пишете дребните, незначителни постчета, протакани до безкрай, в друга тема? "За ковид по-спокойно" примерно.:) Бегай бе.

Горе