Защо не ви трябва красив мъж? Тема за дамите във форума

От: Защо не ви трябва красив мъж? Тема за дамите във форума

Друго, което си мисля, че дори един мъж да не е красив по критериите на фотомодел, би могъл да се опита с ... интелекта.
Не боли. :) Но гаранция, че жените се впечатляват от ерудираните и внимателни мъже, които не са агресивни или търсещи на всяка цена само плътското.
Не че е лошо последното или не е човещинка, но така понякога за душата е хубаво, да се пробват :) ...просто размисли "от клавиатурата" :)

Последно редактирано:

Да ама е по добре първо да се почешеш пък тогава да си помислиш, не мислиш ли, че съм прав

Защо ви трябва тъпа жена? - защото винаги ще се чувствате умен около нея.

Да ама е по добре първо да се почешеш пък тогава да си помислиш, не мислиш ли, че съм прав

Това звучи много иносказателно :)

Има един момент преди един мъж, да осъзнае, че интелекта или ерудираността не са му силна страна, и не мисли, че е и нужно да се насилва и напряга за подобни нива, но все пак би могло жената, да не е такава консерва и не пречи да пусне, ей така от алтруизъм.
Но така или иначе интересното остава в ... играта.
В този смисъл, ако "чешенето" в твоето мнение се тълкува по подобен начин (ето,вече философствам, защото едва ли винаги преди да помислиш за нещо се чешеш) като "игра", да, мога да се съглася.

Останалите опити за плъзгане по повърхността в един момент обезсмислят играта.

Последно редактирано:

Промених си мнението - искам тъп и красив мъж.

Честито, издърпа дългата клечка, аз съм точно такъв

Честито, издърпа дългата клечка, аз съм точно такъв

А, то при теб и клечката е дълга - остава само да организираме някоя вечеря на свещи. Ти ще бъдеш красив и ще мълчиш, а аз ще ти се радвам.

Не съм нито от мълчаливите нито от умните, само клечката е дълга

За умното ясно, ма и с пълна уста и със зает език ли се опитваш да говориш?

Това лично за мен е притеснително :( Как ще ме убедиш (примерно), че "клечката" е нещо по-различно от всички останали, за да й се обърне внимание.
Но пък разбирам успокоението и самочувствието на тези, които винаги могат да й отвърнат: Ти губиш!

Каква ли драма ще последва в нейния скучен живот с непотенциални клечки за използване :-o

За умното ясно, ма и с пълна уста и със зает език ли се опитваш да говориш?

Не ама ям шумно и мляскам и смуча стриди доста шумно, ако те притеснява шума да минем направо към десерта, облизването е по тихо

Това лично за мен е притеснително :( Как ще ме убедиш (примерно), че "клечката" е нещо по-различно от всички останали, за да й се обърне внимание.
Но пък разбирам успокоението и самочувствието на тези, които винаги могат да й отвърнат: Ти губиш!

Каква ли драма ще последва в нейния скучен живот с непотенциални клечки за използване :-o

Философски погледнато клечката си е клечка, обаче колкото по голяма по добре...

Не ама ям шумно и мласкам и смуча стриди доста шумно, ако те притеснява шума да минем направо към десерта, облизването е по тихо

Не ме притеснява - и без тва недочувам с дясното ухо. Откъм дясната ми страна ще гледаш да засмукваш.

Хехехе аз пък с едното око недовиждам и трябва ме насочиш към блюдото

Философски погледнато клечката си е клечка, обаче колкото по голяма по добре...

Не!
Мани.
С мляскането ме загуби и отказа.
Оставям те в ръцете на по-разкрепостените ценителки.
За мен размерът е необходимо, но недостатъчно условие. Сори (както казва Тошко Колев във филма "Топло")

Без да те засягам надявам се :) Очевидно се чувстваш добре в тази комуникация.
Аз не бих. И това също е показателно.
Оценям онези, които успяват да не се "цапат", а имат принципи, колкото и да им е скучно в реалността.
Все пак за баскетболист е ясно, какво е да си от един отбор и да играеш за него, когато си започнал и го правиш с удоволствие.
Но това е друга тема.
Оставям ви и тази да я направите ... както си знаете ... разпусната.

Мани мани ама е така, ако не си фенка на големите клечки с големите забивки стани фенка на кърлинг, ама и за философстване ти свири защитата, мани защитната стена да четеш надписите, ако не разбираш шегите

Тази тема е по-скоро за "Кофата", защото дори не е и от нормалния "офтопик" (доколкото нормален и недразнещ такъв може да има).

Ти не обяви ли бойкот на тази тема още преди 9 страници?

Последно редактирано от модератор:

Мани мани ама е така, ако не си фенка на големите клечки с големите забивки стани фенка на кърлинг, ама и за философстване ти свири защитата, мани защитната стена да четеш надписите, ако не разбираш шегите

да ти отговоря с цитат, че са много напористи като в чат.

Естествено, че аз съм виновна и скапаното ми или никакво чувство за хумор, което вече беше отбелязано май!
Така че, добре. Това съм аз. Сухарка, кака, която не понася мляскащи и много отворени индивиди, които си и признават, че не им е проблем да са ... удобни... за йога, и друг вид губене на време.
Това не е друг полюс за мен, а друга галактика.
Обяснявала съм и преди, че съм общувала с много хора по форуми, но (уж) преобладаващо едни други сме си помагали, не просто като "чешем"нещо, щото с "чешене" (вероятно и Дарвин го е разбрал) не става ...а с мислене, преминаване или някакво развитие в нещо.
Било в теми или мисли.
Няма лошо, хората да се възползват от толерантността. Няма лошо за едни случаи много ясно и ненужно да се включват и уточняват Иронията. Но когато им се подсказва, намеква и въобще с възможно най-добро чувство показва, че реално СПАМЪТ не е Контент, те просто да признават, че Контентът не им е важен. А просто да им минава жалкото време, тогава вече тези хора имат проблем. Бил професионално изкривяване или някаква житейска и психологическа несправедливост. Все тегоба според която те имат нужда да си пишат терапевтично!
Нищо лично.
Само че качеството като се омаловажи, количеството и размерът не значат нищо. Т.е. са безполезни.
Примерът: С големият си красив шпек да чукаш травестит. Същото е. Просто за спорта. Кой ще разбере... че е дебела или неприятна, просто си й го сложил ... за протокола.

Накрая, темата е за онези красиви мъже според мен, които колкото и да са суетни (дори и надежни) могат да имат някаква пропускливост и да не са всеядни. Оценявайки сами себе си. Защото не всеядните оцеляват, а ... ценителите.

Само че качеството като се омаловажи, количеството и размерът не значат нищо. Т.е. са безполезни.
Примерът: С големият си красив шпек да чукаш травестит. Същото е. Просто за спорта. Кой ще разбере... че е дебела или неприятна, просто си й го сложил ... за протокола.
За госпожа с претенции владееш уличния жаргон на завидно ниво. По-добре от всяка друга представителка на нежния пол наоколо :rolleyes:

Горе