hristonev
Well-Known Member
Не мисля. Предвид миналото на Киро и това, че те искат да команват в партията. Иначе по метода на изключване тези двамцата остават последни.защото логиката сочи, че ще се слеят със соросидите от ДеБа
Не мисля. Предвид миналото на Киро и това, че те искат да команват в партията. Иначе по метода на изключване тези двамцата остават последни.защото логиката сочи, че ще се слеят със соросидите от ДеБа
А защо не се включи в дискусията и милата ви съпруга? Изглежда достатъчно начетена, за да има собствено мнение по злободневните въпроси. Няма да е излишна още една дама във виртуалния ни хоре-маг, пък още една Нина - безценно.Не мисля. Предвид миналото на Киро и това, че те искат да команват в партията. Иначе по метода на изключване тези двамцата остават последни.
Не съм получил нареждане от горе. Ама с тия въпроси може и да се самосезира!А защо не се включи в дискусията и милата ви съпруга? Изглежда достатъчно начетена, за да има собствено мнение по злободневните въпроси. Няма да е излишна още една дама във виртуалния ни хоре-маг, пък още една Нина - безценно.
Очакваме я с нетърпение.Не съм получил нареждане от горе. Ама с тия въпроси може и да се самосезира!
Тя новата ще е като старата, до на пролет ще е все служебен кабинет.
Съмнявам се. Партията на Радев няма как да бъде 1ва. Аз искам да има истински националисти в правителството, някои като Орбан, ама при нас няма как да стане...Може и да не стане така. Партията на РАДЕВ 1, ИТН 3, ГРОБ 2. Първия и третия правят коалиция, подкрепени от ИБНИ И ДА, БГ... Tpin Boiko Trol е в тежка депресия....
Да бе, по-скоро дразя Tpin Boiko Trol, знам че това му е кошмар Някой като Орбан.... няма да е скоро....Съмнявам се. Партията на Радев няма как да бъде 1ва. Аз искам да има истински националисти в правителството, някои като Орбан, ама при нас няма как да стане...
Жалкото е, че има много такива хора, но заради Марешки, Каракачанов и Симеонов се опозори на макс понятието патриот.Да бе, по-скоро дразя Tpin Boiko Trol, знам че това му е кошмар Някой като Орбан.... няма да е скоро....