madgooglebot
Well-Known Member
Защо трябва да прави нещо, след като реално НИЩО не може да направи.. - справка - права на президента, втора предприемаческа справка - президент срещу мин. председател.. Трета предприемаческа... не справка а тУлкнование - НИЩОНе говорим той какво е направил.. той е ясен на всички.. аз не подкрепям Бойко, защо ги сравняваме ? Той си е ясен с тези чекмеджета..
Не получих отговор какво Радев е направил, защо да гласувам за него? Само защото е срещу Бойко ли?
НООО пък е ЛИЦЕТО на един народ, макар и съставен предимно от клатеняци, дебили и продажни пищенгяси ахаха тей че неговата роля и задача е НАЙ-ТРУДНАТА. Защо аджеба големий тиквочий не ще и да чуе за президенциоум..хах ми щото знае, че единствената далавера е личен шофьор ахахаха сметай как народният возач на тоЙоти обича да има шоферче
Сичко е яката далевера при едни и военна чест при други.. Да знам, звучи мега ламерски, НО това е истината. Радев ще спука кухата тиква на всички възможни фронтове, И ТОЧНО ЗА ТОВА тиквочий буквално СЕ НАСИРА само като си помисли за Радев, щото знае, че в равни условия ще бъде прибит
Последно редактирано: