Не знам ама ако съм на твое място (и предвид досегашния й профил), не бих й разкривал чувствата си по телефона.Тази на касетофон ли записва?
Мани им настроението, гледам им действията. Доста неадекватни включвания. Гледахме го и преди този сценарии с Волен, патриоти, не знам какво и в историята.На миналите избори гласувах за Възраждане. Но в последно време прекалено про-руска им е риториката. То си се знаеше, че са про-руснаци де. Но Копейката ако искаше да има по-висок процент, трябваше малко да намали про-руските си действия и да наблегне на про-българските.
По принцип харесвам Ива Митева, но ще гласувам за нея само ако има шанс да влезе в парламента, ако няма шанс пак ще е за Възраждане, то няма за кой друг.
Много симпатична на пръв поглед, само 1 интервю съм й гледал, ама като я заслушах какъв демидж контрол се опитваше да прави на пръдливата си (екс?) партийка... и си пасувах.По принцип харесвам Ива Митева, но ще гласувам за нея само ако има шанс да влезе в парламента, ако няма шанс пак ще е за Възраждане, то няма за кой друг.
Направи си реклама, според мен. Не си я представям като Мишел от съпротивата с два куфара шпионска техника, ама кой знае. Ти заради мен ли започна да тролиш по-елегантно или това е някакъв етап в развитието ти по принцип?Не знам ама ако съм на твое място (и предвид досегашния й профил), не бих й разкривал чувствата си по телефона.
Имам спомени че тя предостатъчно хинтове ти даде какъв е правилния подход, т.е. с тъпи подмятания няма да стане работата.
На мен ми стигна, че искал да върне субсидията както мина предизборната му кампания 2017, ако мине процент, ама закона не му позволявал:На миналите избори гласувах за Възраждане. Но в последно време прекалено про-руска им е риториката.
Абе ГРОБ и тесни ..... му е майката.На мен ми стигна, че искал да върне субсидията както мина предизборната му кампания 2017, ако мине процент, ама закона не му позволявал:
Ð ÐÐСÐÐÐÐÐÐÐ ÐÐ NOVA: Ðак пÑоÑивниÑи на паÑÑийниÑе ÑÑбÑидии ÑаÑÑÐ°Ñ Ð´ÑÑжавниÑе паÑи?
ÐÑ Ð¿Ð°ÑÑÐ¸Ñ âÐÑзÑажданеâ обеÑаваÑа, Ñе Ñе Ñе оÑÐºÐ°Ð¶Ð°Ñ Ð¾Ñ ÑÑбÑидиÑÑа, но не го напÑавиÑаnova.bg
Децата ли ще агитира тоя ШишкоЧеченеца щял да агитира за ППДБ
Кви украинци ...Малко за въпросната Деница Симеонова...
... и типичните ПП симпатизанти с шареното знаменце
Децата ли ще агитира тоя Шишко
България е една възродена и то изкуствено държава от Русия. Още щяхме да подмиваме ташаците на турците, ама сега подмиваме на европейците. България умря много отдавна. Пенсионер в кома, чакащ да му изключат системите.188K views · 6.9K reactions | Денислав Г. on Reels
www.facebook.com
Този е пълен олигофрен. Тези татуси говорят много за умствения багаж. И всичко това снимано от руската му кола с руския му телефон. Глупак пълен.България е една възродена и то изкуствено държава от Русия. Още щяхме да подмиваме ташаците на турците, ама сега подмиваме на европейците. България умря много отдавна. Пенсионер в кома, чакащ да му изключат системите.