Има ли полза от репутацията и трейдъра?

От: Има ли полза от репутацията и трейдъра?

Дай да се забавляваме, стига с тия кавги - тук съм за да се разтоарвам, не да се товрим с глупост :0)
Затова дай да спрем с тъпи заяждания и да се радваме и без това не ни остава много...

А, ти коя или кой, си и с каква цел си в форума, да си показваш разголените крака и огромното его на "невероятно красива". Ще ти кажа не си, и начина по който си търсиш внимание в форума въобще не е интересен. Не рзбирам защо блинки и кулл продължават да търпят всичко това ти направо превърна форума от бизнес в сайт за запознанства....... Нямам думи за наглото ти и безочливо поведени!

Колеги ревяхте от политически теми? Това как го търпите не мога да разбера? :cry:

Не си ли малко нахална? Не отговаряй, това е риторичен въпрос.
Позволяваш си да ме обиждаш индиректно (като си оставяш вратичка, естествено да ми обясниш как си е мой проблем, че съм се припознала в твоите думи), че съм с лабилна психика?
Коя си ти?
Но се обиждаш на това, че си комплексарка и с нищо не го опровергаваш.
А накрая постановяваш, че трябва да се спазват граници. На кое?
Да ти обещая че няма да коментирам външния ти вид, след като ти го направи вече за останалите.
Нещо ти куца саморефлексията. За това ти препоръчах психиатър. Това са добри хора, които имат търпение да те изслушат и евентуално да ти помогнат.
Но щом не искаш си живей с проблемите, без да си позволяваш да се имаш за нещо повече от останалите и да раздаваш квалификации.
Не трябваше да ми ставаш Враг! Сгреши! Ама пусто Его, няма начесване.

Не рзбирам защо блинки и кулл продължават да търпят всичко това ти направо превърна форума от бизнес в сайт за запознанства....... Нямам думи за наглото ти и безочливо поведени!

Колеги ревяхте от политически теми? Това как го търпите не мога да разбера? :cry:

+1 :D

Подкрепям на 1000%!
Още повече, че когато се появи темата за "разцеплението на бг-мама", аз бях от първите, които изразиха недоумение и дори неодобрение за мястото й във форума.
Но тогава преобладаваше телешки възторг от връхлитащата ни вълна от "свежа женска плът". Казах ли ви, че това е спам и тролене на квадрат и няма да донесе никакви
позитиви на форума? Казах го и меко и твърдо, но кой разбрал - разбрал.
Има си "бг-мами" и техните разновидности. Има сайтове за запознанства, има нуди чатове, всичко има в нета, има и Гугъл да ви насочи любезно.
Тук сме се събрали във форум за предприемачи и се опитваме да въртим бизнес.

И малко по темата - виждате колко е безсмислена репутацията и по-точно начина, по който се раздава.
Аз лично съм написал десетки качествени статии и повечето съм ги подарил на доволни потребители от форума, но затова не съм получил нито репутация нито итрадер.
Напротив - дори тръгнах с червено в началото, защото някой се беше припознал в мен и стана "пернишка трагедия" докато си поизчистя името.
В момента виждам как разни женски никове получават репутация само заради празни приказки, показване на снимки или трепетното очакване, че ще покажат още и много.

Последно редактирано:

Не знам, защо излязох толкова лоша, при положение, че изрично уточних, че съм нямала намерение и не е самоцелно постването на снимки.
В темата пуснах първата като шега, а то се получи верно драма. И както беше казал Амон в една тема, ако трябва да се обяснява шегата, значи не се е получила и не са я разбрали.
Освен снимката съм написала и три мнения изключително и само по контекста на темата, без да засягам никой лично.
Докато любимата ви космонавтка още с първото си мнение беше така "любезна" да отбележи, колко по-тежък е нейния рейтинг нищо, че е по-малко като число, докато на други ... бля бля за това че съм си сложила снимка. А аз всъщност на мнението за снимката нямам един "реп". И ако за някои моите мнения са "празни приказки" и безполезни за форума ви ... не ги четете.
И така в закачки, понеже лесно се дразнят комплексираните, реших още малко да ги подразня с днешна дата. Добре, лоша съм! Като сте по-добри и готини, се радвайте, че не ме познавате лично. Това е.

Абе бинки и кулис оставиха политическити ИДИОТИ тук да си развяват коня с години, а висе сте седнали да питате за някакви женски глупости?
ЗА мен в нета няма мъже и жени всички са еднакви, щом не съм ги пипвал или няма намерение да го правя.
Така че борете се първо против политиката, а борбата с целулитната вълна оставете на професионалистите като мен :twisted:

От: От: Има ли полза от репутацията и трейдъра?

+1 :D

Подкрепям на 1000%!
Още повече, че когато се появи темата за "разцеплението на бг-мама", аз бях от първите, които изразиха недоумение и дори неодобрение за мястото й във форума.
Но тогава преобладаваше телешки възторг от връхлитащата ни вълна от "свежа женска плът". Казах ли ви, че това е спам и тролене на квадрат и няма да донесе никакви
позитиви на форума? Казах го и меко и твърдо, но кой разбрал - разбрал.

Има си "бг-мами" и техните разновидности. Има сайтове за запознанства, има нуди чатове, всичко има в нета, има и Гугъл да ви насочи любезно.
Тук сме се събрали във форум за предприемачи и се опитваме да въртим бизнес.

И малко по темата - виждате колко е безсмислена репутацията и по-точно начина, по който се раздава.
Аз лично съм написал десетки качествени статии и повечето съм ги подарил на доволни потребители от форума, но затова не съм получил нито репутация нито итрадер.
Напротив - дори тръгнах с червено в началото, защото някой се беше припознал в мен и стана "пернишка трагедия" докато си поизчистя името.
В момента виждам как разни женски никове получават репутация само заради празни приказки, показване на снимки или трепетното очакване, че ще покажат още и много.

@penman, като цяло съм съгласна с мнението ти, с изключение на частта, която съм потъмнила. Изрично подчертавам, че не съм засякла нито една потребителка, дошла от "мамешки" форум, която да е изразила някакви нужди и желания да показва "свежа женска плът" тук. Нещо повече, има доста мами като Адриана и agatha65, които не само, че са влезли тук с определената цел да постигнат нещо, но и вече са го постигнали. На новите "мами" за съжаление ще им е тежко. Защото е един огромен черен ПР някакво фриволно и неуравновесено поведение, което май се свърза с "мамите" само поради общия им пол с единствената горяща от желание да показва женска плът тук. Изключително ми е неприятно да бъда слагана под общ знаменател с подобно поведение по какъвто и да е повод. Аз съм дошла да науча нещо тук, да развия някакви умения и държа да ме възприемат сериозно.

Развалихте темата с глупостите си ... мами баби, кво ви пука и без това форума отдавна е станал спамерски...

@penman, като цяло съм съгласна с мнението ти, с изключение на частта, която съм потъмнила.

Лили, ние с теб сме от различни светове и затова не се опитвай да ме разбереш. Най-общо казано ти си "буквалистка" и възприемаш нещата както ги виждаш и чуваш! На моята планета всичко се подлага на анализ, пълен разрез и се чете между редовете.

Видях, че предлагаш услугата "писане на статии" и по една случайност там си приличаме. Не те възприемам като конкуренция, защото стиловете ни на писане са драстично различни.
Както стана дума, аз винаги се изразявам завоалирано, в най-невинните си текстове се стремя да скрия дълбок подтекст. Знам, че са малко хората, които си "превеждат" съвсем вярно моите послания, но не ми пука особено, защото целта
на истинския творец е да се изрази, а не да се хареса! Ти си жена и е нормално да търсиш одобрение на всяка цена и точно това забелязах в твоите "писания" - пишеш това, което всички очакват да прочетат.
Не го приемай като оценка, но мен такива текстове не ме грабват! Няма да те критикувам, защото някой ще ме заподозре, че "нападам конкуренцията". Между нас казано, аз щях да съм във възторг, ако всички мои "съперници" на полето на свободното перо бяха на твоето ниво, обаче за жалост има наистина много много много ......добри, та чак недостижими за моите скромни възможности. Да са живи и здрави! :lol:

@penman, нямам нищо против градивна критика и някакви съвети за работа. Не мисля, че реално сме конкуренция - доколкото разбирам, ти имаш значителен опит. Личните разбирания и светоглед силно се съмнявам, че ще си ги променя, но се надявам да си подобря писането. Можеш да даваш мнения и критики в моята тема (тази е на Амун), аз и без това мислех да пиша в нея, защото имам една поръчка за още 2-3 дни работа и после ще имам доста свободно време.

Видях, че предлагаш услугата "писане на статии" и по една случайност там си приличаме. ...

хайде да направим едно съзтезание по писане на статии по дадена тема, и спонсори ще се намерят даже много ако има читава конкуренция и 50 - 100 лева поне награден фонд.
Да участвал и лелките да видим какво могат?

хайде да направим едно съзтезание по писане на статии по дадена тема, и спонсори ще се намерят даже много ако има читава конкуренция и 50 - 100 лева поне награден фонд.

Добре бе, чичка :)) Аз съм навита :)

Добре бе, чичка :)) Аз съм навита :)

Ами идеално, организирайте нещата, дайте условията, даже може да смесим двата форума, за да видим колко можете...
както казах мога да намеря спонсори с награди ежемесечно.

Ами идеално, организирайте нещата, дайте условията, даже може да смесим двата форума, за да видим колко можете...
както казах мога да намеря спонсори с награди ежемесечно.

Ами да, може :) Някакъв конкурс в стил "Чичовците атакуват, лелките отвръщат на удара!" (от ваша страна може да се включи и нещо по-младо :)).

Забелязах, че в нашия форум има изключително много потребителки, които обичат да пишат и да четат. Сигурна съм, че с радост ще участват - предлагам да пусна темата там. Само да уточним нещата. Иска ми се творбите да са анонимни, за да не се оценяват по репутация. За целта ще ни е нужен дискретен посредник, който да публикува творбите анонимно, под номера. Те ще се изпращат на него (може и нея, нямам предвид точно определен пол в случая). Трябва да уточним срокове - от кога до кога ще е конкурсът, задание - на каква тематика да са текстовете, специални изисквания, ако има също така. Предполагам, че спонсорите може да се включат по тази част - в замяна на спонсорирането да има вероятност да получат текстове, които ще им вършат работа. Всъщност не съм много сигурна дали ще са използваеми от гледна точка на уникалност, щом веднъж са публикувани в публичен форум. Това се сещам за момента.

Ами тя рекламата ще е тази във самия форум предполагам няма да имат нищо против админите да стои в темата линк или цяло каре рекламно към сайта на спонсора, така ще се натискат всички да са спонсори и ще има хубави награди.

Ами да, може :) Някакъв конкурс в стил "Чичовците атакуват, лелките отвръщат на удара!" (от ваша страна може да се включи и нещо по-младо :)).

Не си ме разбрала, не искам да се бием групово и всеки да си приписва чужди заслуги.
Всеки се бори сам за себе си, анонимнно под номера ще са участниците,
разбира се ще има и детски истории, да си молят познатите да гласуват, но ше му намерим цаката...

щов ви с епише и тук има мнгоо които пишат
ще има поне 50 статии

Не, разбрах те - индивидуален ще е конкурсът, просто се пошегувах. Може някой да се изпълни с особена гордост, че победителят е от единия или другия форум. Не съм наясно как стоят точно нещата с рекламата, затова точно по този пункт се надявам ти или някой по-запознат да се заемете. Под "предлагам да пусна темата там" имам предвид, че може да я пусна аз в "Алтернативата" (или пък направо УФСЪ или някой от модераторите), но тема да има и тук.

От: От: От: От: Има ли полза от репутацията и трейдъра?

Слагам веднага моя! момент само:

Виж файлът 9239

Ето една таква самоснимска фреш... отпреди часове...
Сори не съм разбрал че съм обещал, споменавал съм че забравям много :)

Ето и мъжки:) да няма дискриминация.

тралалал ла ла ла тра лал ла...

Темата сигурно ще я даде спонсора с кибапчетата или не съм разбрал, щото чакам за тема и се самонадъхвам и бягам на място

Горе