От: Има ли полза от репутацията и трейдъра?
Ах, та нали детето щеше да участва, а сега майката се оттегля :lol:
Знаеш ли, сега ще пробвам нещо. Да видим, дали ще се усетиш.
Една приятелка ме посъветва, да те игнорирам. Аз я послушах. Как ме убеди? Каза ми, че ти правя живота цветен като ти обръщам внимание. Сега обаче си мисля, че бих могла да съм добра и да ти го правя цветен
Така, да те усмихвам, дори усмивката ти да не е предизвикана от нещо смешно в мое мнение, а просто така неволно. Докато си мислиш "тая сега си мисли, че ще й отговоря злобно, но аз ще я забия с нещо наистина много компетентно, с повече английски думички, за да се гърчи, да ги търси по преводачи. И после да се пробва да ми отговори по същия начин и аз да покажа на всички, колко е зле и с тоя иначе елементарен език- английския!"(и така си присвила очички и клатиш главичка ...)
Аз няма да участвам в конкурса, защото не мога да се меря с толкова добри писатели на статии.
Аз съм добра в поркането на ром. Ако се организира надпиване, влизам от раз без да ме молите. Даже и без награда 8)
А детето пък предцених, че може да не му е интересно още. Ако темата не е свързана с електронни игри или нещо интересно за дивите животни. Така че, не е отказано участие на 100% процента, но все пак не го бройте.
Това е по контекста на питането ти.
А иначе, съвсем официално моля да извиниш обидните думи, с които съм се обръщала към теб!
Обещавам повече да не го правя. Заклевам се! В ... телефона ми "нокия"-модел 2001 г.
Приятен ден и хубава вечер ти пожелавам.