Какво мислите за партия Възраждане

Кой си, какъв си?
Аз съм форумна мишка, ти не си. Представи се, пред аудиторията, да знаем кой ще ни диктува лицеви опори.
Костадинов като прочете темата, ще ти каже евала.
Наистина ли искате да ви асоциират с мутри от ъндерграунда?
ей мишок

аванта на никой няма да пусна бе паляк Кое не разбра? Някви интернет нинджи дето се дуят ама ги е страх очи в очи да застанат срещу мен... вклю'чително и ти! 20 кила с мокри дрехи сте всички взети заедно

Да, умирам от страх, че ще ти изпусне памперса за възрастни...

аванта на никой няма да пусна бе паляк Кое не разбра? Някви интернет нинджи дето се дуят ама ги е страх очи в очи да застанат срещу мен... вклю'чително и ти! 20 кила с мокри дрехи сте всички взети заедно
За кое съм се дуял? Говоря в максимално дипломатичен стил, казах, че съм мишок, и много ме е страх.
Нека изолираме личните предразсъдъци, и да напишем нещо по темата.
Слушам в момента по радиото, май съставят невъзможната коалиция. Ако не бяхте толкова страшни, вие щяхте да сте първа полит. партия, и щях да съм под знамената ви.

Досега не видях и едно градивно мнение от тебе.
1 мегабайт снимка ни стига!
тебе пък кой те пита? Виж на кой отговарям, то стой и си трай там мишок

тебе пък кой те пита? Виж на кой отговарям, то стой и си трай там мишок
Не съм се и надявал на отговор. Мишок съм ама не е това по темата.
Терсене ми е в момента, съставят най-кофтито възможно правителство. Ако имаше някаква дискусия с вас, щяхте в момента да назначавате премиер. Не тъй ами ни плашите с квото ви дойде на акъла.
Ако си мислиш, че туй е правилният начин, кой бил 20 кила, и кой бил в ъндерграунда - давай, не спорим. Може и да си прав.
В момента влизате в опозиция, и тъй ще е поне 4 години.

• Haha
Реакции: Vbb
Каза си го Денков от трибуната - коментари по състава няма, защото нямат компетенция да коментират.

• Haha
Сега като ни карате към Белене, поне автобусите от вас ли ще са или всеки трябва сам да се оправя?

Сега като ни карате към Белене, поне автобусите от вас ли ще са или всеки трябва сам да се оправя?
От ДПС. Те им организираха автобуси за предишни техни протести, така че имат опит.

От ДПС. Те им организираха автобуси за предишни техни протести, така че имат опит.

Още не са ни ги върнали от Протеста за "Защита на парламентарната република"... То само няколко автобуса им трябваха на тея :), ама оня ден трябваше да дадем и за Протестите в защита на Алексей Навални!

Въобще, натоварена програма напоследъка :D

аз ще ти кажа ..... по времето на комунизма та чак до времето в което дойде Бойко на власт , българина работеше за 500 лв на месец , но харчеше 1500 лв. За другите 1000 никой не го питаше откъде са. Държавата на далаверите и кражбите. Дойде Бойко на власт и спря далаверата на народа и всичко стана недостъпно и скъпо. За това е така. Това , че ти не си се възползвал си е твой проблем ,
Никога не съм имал възможност да се възползвам. Ако това ти отговаря донякъде на един друг въпрос, който ми зададе.
Но възползването тогава е било от различен тип.

Повечето далавери на народа, както го определяш са били на дребно, малко е трудно да се обвинява някой, че си е купил 50 квадрата апетитно място на цената на 2-3 заплати. Така, че да, разбирам го, определено бих се възползвал, ако е било възможно - дори не е било толкова ясно, доколко това е далавера, навремето.
Ударна, почти мигновена смяна на устройство, всъщност мигновенно рухване на модела. И крайна сметка контролиран взрив.

Ми ще ти кажа, явно не го помниш. Първо Лада можеха да карат малцина, Ладите бяха рядкост. Караха Трабант и Вартбург, дето едното е пластмасово, другото дрънчи като варел. Едното с 2 цилиндъра, другото с 3, наливаш масло в бензина, и пуши като локомотив. Или пък Москвич, дето легендата разправя, че един дошъл с бутало по-малко. Пратили го фабрично с 3 бутала, трябва да са 4.
Забраняваха да купуваме коли от запада, само руски кочини, югославски Застава, полска Варшава, май и някакви Дачия имаше. Да караш Москвич трябва да си половин монтьор, аз имах такова. Гласиш с кибритена клечка реле регулатора, монтираш жалузи на радиатора, носиш си резервна капачка, кондензатор, палец и чукче. И се учиш да правиш центровка, и палиш с манивела. В багажника - половин работилница.
Поколения наред пестят и делят от залъка, гледат домати и кокошки, да си купят ЕДНА семейна руска кочина. Предава се по наследство, от дядо на внук. Ценност като къщата.
Почти всичко това е доста далеч от истината.
Единственото вярно, което обаче не си го написал, е че наистина по-обикновения човек е чакал повечко, в доста случаи и години.
Всъщност за Варбурга е вярно, имаше един лаф за 100 метра дим.
@Vbb греши, че масовата заплата е била 500 лв, но за другото е прав.
Масовата заплата и то говоря за квалифицирани кадри, ммм да кажем главен счетоводител е вземал до 400 лв, така че и това не е масова заплата, може би по-скоро 300, или 250.
И всъщност една Лада 5-6 хиляди, ами това си е 20-25 чисти заплати.
Има и друго - масово хората дали са граждани или селяни са имали села. Ниви, Лозя, прасе :), кокошки, компоти и т.н.
А също така и комунални услуги и въобще услуги клонящи към стотинки и левчета. Храната също, може би от 100 до 200% по-малко разходи.

• Like
Почти всичко това е доста далеч от истината.
Кое точно е далеч от истината, щото лично ги помня.
Единственото вярно, което обаче не си го написал, е че наистина по-обикновения човек е чакал повечко, в доста случаи и години.
Мисля в тая тема писах, правиха ми вноска за Лада, като бях 7 годишен. Като се заженя да ми излезе ред.
Всъщност за Варбурга е вярно, имаше един лаф за 100 метра дим.
@Vbb греши, че масовата заплата е била 500 лв, но за другото е прав.
Масовата заплата и то говоря за квалифицирани кадри, ммм да кажем главен счетоводител е вземал до 400 лв, така че и това не е масова заплата, може би по-скоро 300, или 250.
Чистачките в училище бяха на нещо като 100 - 120 лева, и това късния соц. Комшийка е работила в кравеферма, оня ден ми каза, на 70 лева е била повечето време. Пенсията на баба ми 35 лева. Оня ден писа един, инженер ЕИМ, днешното програмист. 135 лева месечно заплата.
Ся аз не споря, че имаше соц кърлежи, дето си бяха намерили отде да смучат. За някои имаше, за нас нямаше.
И всъщност една Лада 5-6 хиляди, ами това си е 20-25 чисти заплати.
Има и друго - масово хората дали са граждани или селяни са имали села. Ниви, Лозя, прасе :), кокошки, компоти и т.н.
Що не гледаш крави и прасета, като е толкоз cool? Що не си направи компоти?
А също така и комунални услуги и въобще услуги клонящи към стотинки и левчета. Храната също, може би от 100 до 200% по-малко разходи.
Ми заплатата левчета, колко да са услугите? Соцът си беше затворен пазар, затуй не ни даваха да притежаваме валута,
щото никой на запад ни неще боклуците, съотв. долари НЯМА.

Кое точно е далеч от истината, щото лично ги помня.

Мисля в тая тема писах, правиха ми вноска за Лада, като бях 7 годишен. Като се заженя да ми излезе ред.

Чистачките в училище бяха на нещо като 100 - 120 лева, и това късния соц. Комшийка е работила в кравеферма, оня ден ми каза, на 70 лева е била повечето време. Пенсията на баба ми 35 лева. Оня ден писа един, инженер ЕИМ, днешното програмист. 135 лева месечно заплата.
Ся аз не споря, че имаше соц кърлежи, дето си бяха намерили отде да смучат. За някои имаше, за нас нямаше.

Що не гледаш крави и прасета, като е толкоз cool? Що не си направи компоти?

Ми заплатата левчета, колко да са услугите? Соцът си беше затворен пазар, затуй не ни даваха да притежаваме валута,
щото никой на запад ни неще боклуците, съотв. долари НЯМА.
Соца е почти идентичен на устройството на западно-европейските демокрации.
Според мен селското стопанство е готино нещо. Не мислиш ли, че това е дълбоко неизвергнато. Какво е каубой? - кравар. Това обидно ли е? - не е.
П.с. Това е сбъркано, политическия, социалния и икономическите парадигми се преплитат, но социализъм е обществено-културно понятие, демокрация е политическо.

Горе