От: От: Колеги, коментирайте окупацията на СУ
Не Redrum бъркаш се, защото за теб политиката явно започва от преди няколко години, тъй като ти самия публично призна, че 97 година не си имал мнение за политиката за разлика от целокупния български народ, който беше точно против СССР и комунистите. Ти така и не можа да отговориш какво си правил тогава, но няма как да отговориш и аз знам къде се корени цялата тази работа. На другаря тест ли е, изпит ли е няма какво да му обяснявам, тъй като той сам си е закачил табелата "Аз съм от БКП" опитвайки се по супер простоват начин да заблуди аудиторията, че не е за БСП.
Кое казвам бе, казвам ти, че комунистите правят въоръжени преврати и атентати на църкви това ли ме прави комунист? Или ме прави комунист, че плюя по Пеев и доказаните му връзки с мафията. Или ме прави комунист, че съм против антиконституционната партия ДПС, агента на ДС Доган, подлогата Местан и сина на най-големия комунист Серго Станишев? Кое ми е комунистическото на мене?
Може би съм комунист, защото не искам да оставя лъжците и изедниците да управляват. И редрум националиста, който не знае, че най-големите родоизменници са именно червените комунисти (той го знае).
Редрум какъв националист може да си ти при положение, че се примиряваш да те управляват хора, които са женени за Русия? Ти ли си националист бе, ти въобще историята на България не знаеш? Сложил си си горе местонахождение Царство България как не те е срам бе. Нали именно синовете и внуците на тия, които свалиха с оръжие царската власт те командват в момента. Ти си някакъв странен националист, такъв дето за да прикрие комунистическата си същност лъже по форумите, не че някой му вярва.
Какъв националист може да бъде човек, който вместо да ходи да протестира срещу мафията и лъжите на реалните комунисти стои и прави пропаганда срещу партии, които въобще не са в парламента?
Аз и вчера те попитах драги ти като си голям ПАТРИОТ какво точно направи, за да възродиш България. Защо заедно с Тест и другите патриоти не направихте един протест и да искате доброто на България, било то смяна на избирателната система, задължителен вот или друго. Аз мога да ти кажа какво правя, ходя на протести и не вея партийни знамена, а трибагреника искайки оставката на комунистите и тъпкачите на българската история. А вие сте форумни герои комунисти, които умело прикриват този факт (някои умело, други директно си го казват).
АЗ БОЙКОТИРАМ ТАЗИ ТЕМА, ЗАЩОТО ЗАПОЧНАХТЕ С ЧЕНГЕДЖИЙСКИТЕ МЕТОДИ И ПРОМИВАНЕТО НА МОЗЪЦИ. ПОНЕ ДА ГО БЯХТЕ НАУЧИЛИ КАК СТАВА, ЗАЩОТО ВИ РАЗОБЛИЧИХМЕ!
Бойкот на темата и Оставка!