Монев, си иде у БГ. Българските емигранти без достъп до обществени услуги на Острова!

От: От: От: Монев, си иде у БГ. Българските емигранти без достъп до обществени услуги

Хехехе, тупа се в гърдите и се радва, че има пусната тема СПЕЦИАЛНО ЗА НЕГО, като същински Ганьо Балкански
И всички да го освиркват, той пак ще излезе на Бис.
:lol:

Че има възторжена ерекция, и ша зарови пръсти.... :-o :lol:

От: От: От: Монев, си иде у БГ. Българските емигранти без достъп до обществени услуги

Първо, достатъчно ли съм интелигентен, за да мога да проява някакви признаци на диалог с Ваша милост?
Второ, дали съм мулти-полиглот като Вас, за да се осмеля да плодължа какъвто и да е диалог с Вас?
Трето, всъщност как се осмелявам да Ви дубликирам:)

1) Си (инт.), Заповядай
2) Заповядай
3) Никак не се тревожи

Хехехе, тупа се в гърдите и се радва, че има пусната тема СПЕЦИАЛНО ЗА НЕГО, като същински Ганьо Балкански
И всички да го освиркват, той пак ще излезе на Бис.

Глупака казва глупак твоята... В лево, не си падам по мъже, заявих го (говори със Станишчето, той се опита да ме "сваля" вече)
Пс:
Интересен си, но ми влияеш зле като преследваш от тема на тема - трупайки си коментари, барем барнеш нещо зелено от абонатите си.

1) Си (инт.), Заповядай
2) Заповядай
3) Никак не се тревожи

.
Поздравления, спечелихте ми уважението. Изглежда сте прекомерно начетена личност и аз съм просто запленен от вашата интелигентност и житейски опит. Искрено се надявам да ми приемете официалните извиненения и се надявам да попия в близко бъдеще от вашия богат житейски опит и високо образование.
Надявам се да се появят във форума още начетени личности от вашия калъбър. Това наистина ще е много полезно на простите бачкатори в локалната онлайн общност:)

Поздравления, спечелихте ми уважението. Изглежда сте прекомерно начетена личност и аз съм просто запленен от вашата интелигентност и житейски опит. Искрено се надявам да ми приемете официалните извиненения и се надявам да попия в близко бъдеще от вашия богат житейски опит и високо образование.
Надявам се да се появят във форума още начетени личности от вашия калъбър. Това наистина ще е много полезно на простите бачкатори в локалната онлайн общност:)

Не кради, или поне се нареди на опашката тука, вече има много фенове.:twisted:

Отписвам се, отивам да духам горещ зелен чай с бисквитки да го ева, да се накефя на небето - за Вас духай дуду супа, трохи и попарка без сиренце от тия кои ви управляват - Уфце.

(Ако четеш това, обидиш се - сърди се сам на себе си - избрал си си съдбата. Истината боляла най-много. Не вини и завиждай, остави хората такива каквито искат да бъдат, и да говорят каквото си искат - Никой не си да казваш на който и да е било какво да прави, след като себе си не виждаш, но убеден че си с нещо някак по добър - Виртуален Бай-Ганьо .bg .eu .us .de ...)

Ако случайно си афектиран от по горното - Убий глупака с Мълчание! ще ти кажа, ще те посъветвам също.

Успех в начинанията, беше ми приятно да си губя времето с политчески гении, настоящи милионери, менталисти, юристи, статисти, автори и ред след ред - до безчет.

Послепис:
Приликата с действителни лица и събития е случайна.

Глупака казва глупак твоята... В лево, не си падам по мъже, заявих го (говори със Станишчето, той се опита да ме "сваля" вече)
Пс:
Интересен си, но ми влияеш зле като преследваш от тема на тема - трупайки си коментари, барем барнеш нещо зелено от абонатите си.

Виж ся, треба си наясно какво искаш да кажеш, а не просто да се правиш на много умен и да искаш да надвикаш всички.
И не излизай от добрия тон, ако обичаш.

Пс:
Винаги съм изказвал моето мнение, не искам да съм интересен, да трупам коментари и репутация.

Сарказъм се счита за форма на Лъжлива гордост.

Сарказъм се счита за форма на Лъжлива гордост.

Що пък не и като либов? Язе та обичам бре ама хейтиш ли ми народа ша та хейтя и аз до ка не ти дойде ума у главата. :-o

Няма слагам си да пийна нещо, че инак няма да мога да влезна в дискусията, просто е тежко. :D

Успех в начинанията, беше ми приятно да си губя времето с политчески гении, настоящи милионери, менталисти, юристи, статисти, автори и ред след ред - до безчет.

.
Искаш да кажеш, че повече няма да пишеш в този форум? Трудно ми е да го повярвам, въпреки че сме полуфабрикати. Представи си сутринта (като изтрезнееш, след като са ти пробутали менте вино от пернишка вана като 20-годишно шардоне).
Честно казано, половината потребители в този форум ще заборяват сайтовете си, поради вашето отсъствие. Не, не вярвам, че бихте постъпили толкова коравосърдечно:)

От: Монев, си иде у БГ. Българските емигранти без достъп до обществени услуги на Остр

Уни вероятно има някаква предистория за тая помия дето я спретна - Хубаво ще е да обясниш с какво толкова те е засегнал Монев та му отдели от ценното си време да му посветиш цяла тема.
Защото ако на теб не са ти приятни писанията му бъди сигурен че и на потребителите на форума не са приятни подобни твои писания.

От: Монев, си иде у БГ. Българските емигранти без достъп до обществени услуги на Остр

Уни вероятно има някаква предистория за тая помия дето я спретна - Хубаво ще е да обясниш с какво толкова те е засегнал Монев та му отдели от ценното си време да му посветиш цяла тема.
Защото ако на теб не са ти приятни писанията му бъди сигурен че и на потребителите на форума не са приятни подобни твои писания.

Има братле, ще я обясня на кратко въпреки че съм на чашка!

Въпросния, господин изкара всички останали в България некадърници, не мислещи, не можещи, и глупаци! В същото време защитава правителството което съсипа всичко в България и ни връща до едно положение от 1996 1997, (НЕ, ЧЕ ПОНИ ТОВА ВРЕМЕ). Обиди всички Българи като ги нарече неколкократно, че едва ли не не са хора.

Не мисля, че искам, а и нямам желание да се връщам по-назад, има сърч на постовете му може да ги прегледаш.

"Почерпи народа и слушай приказките му.”
"Пиянството става национален въпрос в България..."

Атанас Буров

Кой както си иска, си ги разбира нещата Юни.
Стига с тия напречни разрези...

Оплаквате се по цял ден! Рекнах ли ти го ? Сепна ли се ? Все някой, нещо е виновно - но НЕ и ние - ето това ни прави Велик народ........
Говори си, има кой да те слуша.

Черпя, се Уважавам родината и Братята си, и по гъс да са посурнеш няма да ми промениш мнението, нито за клоуна който защитаваш нито за отношението ми към хората които уважавам.

"Почерпи народа и слушай приказките му.”
"Пиянството става национален въпрос в България..."

Атанас Буров

Кой както си иска, си ги разбира нещата Юни.
Стига с тия напречни разрези...

Оплаквате се по цял ден! Рекнах ли ти го ? Сепна ли се ? Все някой, нещо е виновно - но НЕ и ние - ето това ни прави Велик народ........
Говори си, има кой да те слуша.

Ама не пропусна да си фраснеш и един два линка нали...е тва са предприемачите :D

Черпя, се Уважавам родината и Братята си, и по гъс да са посурнеш няма да ми промениш мнението, нито за клоуна който защитаваш нито за отношението ми към хората които уважавам.

То освен "ти мене уважааш ли ма" друго има ли ?

Окей, гледай си кефа. Ама спри да насаждаш негативизъм. Всички си обичаме Родината - недай да облъчваш хората че някой който не е "там" я мрази.
Идея си нямаш за какво говориш нали ? Кой съм защититавал, мисля че цитирах, не ти хареса и се заяде, но като не ти млъкнах - Изяде...

Гледай си братята, недай си боже да останеш в нужда (ала не забравяй че имаш и такива някъде.). Мисля че не си наясно и ммного по тоя въпрос. Тъй като си имаш добро обкръжение от сънародници мислиш ли че всеки би се държал така мило с теб както те, приятели и познати ? както и да е, дано не ти се налага, че доста гадове си имаме - не са само чужденците. Което ме кара да ти кажа също от личен опит че не всички нации са гадове, Англичаните също. Има и испанци, и Индийци, Поляци Словаци... не са само Българи и тяхната култура - факт е обаче че всички са много топли хора, подобно отношение не съм видял наяве... (винаги има мърша!)

Гъз мъз, много културно, Българско за пример...
Хайде да спираме като бели хора, вече не е интересно за никой мисля.

Няма
да ти се извиня по проста причина една - позволи си да нападнеш с доста груби изрази, без да си получил такива в нито един от моите коментари като атака или заащита.
Успя даже да си събереш мака орда, обслужваща глупава идея, породена от едно голямо - Нищо, което самия ти направи Огромно НЕЩО...

Не ме цитирай вече, изморих се от теб.
Наистина мисля че нямам какво да науча, не искам също... от теб.

Със здраве.
Успехи

ТВсички си обичаме Родината - недай да облъчваш хората че някой който не е "там" я мрази.

Няма, да си играя да ти търся глупостите дето беше изговорил за родината и сънародниците ти! Който има желание може да си ги намери, за мен си едно заблудено младо лапе, дето в момента си мисли, чи е хванало дядо господ за шлифера.

По добре дядо Господ за шлифера, отколкото Мойсей за кайсиите.
И другото, по добре млад и заблуден, отколкото дрът глупендер!
Проблема е хардуерен драги, не в околните.

За жалби и оплаквания: Holy Armenian Apostolic Church

Казах не ме цитирай, не изричай напразно името Господне! :!:

Пс:
Ето ти храна - Дръж шаро, дръжжж!!!

Чел съм му доста от постовете и не съм останал с впечатление да се възхищава на ББ и компания, възможно е и да съм пропуснал някой.

А иначе от всички дето фалат правителството най ги мразим тия дето го фалат от чужбина - Имам тук едно приятелче дето по цел ден псува англичаните и възнася картофа какви чудеса бил направил в БГ - И му викам събирай багажа и бегай към БГ щото ще пропуснеш финалната права на любимеца ти и ако не успее да купи следващите избори няма да си имал честа да си живял под мъдрото му ръководство - Ама нещо не иска дърпа се.

Чел съм му доста от постовете и не съм останал с впечатление да се възхищава на ББ и компания, възможно е и да съм пропуснал някой.

А иначе от всички дето фалат правителството най ги мразим тия дето го фалат от чужбина - Имам тук едно приятелче дето по цел ден псува англичаните и възнася картофа какви чудеса бил направил в БГ - И му викам събирай багажа и бегай към БГ щото ще пропуснеш финалната права на любимеца ти и ако не успее да купи следващите избори няма да си имал честа да си живял под мъдрото му ръководство - Ама нещо не иска дърпа се.
Ей за това Мантаман ми е любимец от целия форум от край време. Шапка му свалям:)

Ти и на други хора се възхищаваш, даже понякога се опитваш да говориш като тях имитирайки тона и жаргона. ;)
Лошото е че понякога се отвращаваш също така без причина... не за друго, "щото" така правят те. :)

Заповядай плувецо, чакам ответния удар в хейт рими и цинизъм. (никой не може да каже какво мисли за теб - Грешно е за същия)

Горе