Stacy_sto
New Member
Ок. Мерси.Долу във футъра, както и във секцията пазар - дискусия за пазара - условия за ползване на пазара.
Ок. Мерси.Долу във футъра, както и във секцията пазар - дискусия за пазара - условия за ползване на пазара.
Какво става тука сега? Банери на сърченджинс и уебтуриста в предприемач? Админа нещо се активизирал и той там...
сърченджинс се дублира с предприемач, странна идея да ги развиват и двата паралелно.
Аз бих го ползвал за редирект тоя домейн
Те така казаха и за 10те социални мрежи, в които всеки има вече по 3-4 акаунта. Като основната идея е една единствена, да се опитаме и вдигнем и двата форума. Аз, предполагам и Кула, сме много голяма сантименталност към двата форума, туй като бяха от зората на малките общества, които бяха силно концентрирани като тематика. А през това време мрежата беше малко див Запад, без толкова ограничения и правила. Имаха си своя чар такива сайтове. Отделно винаги може да се потърси помощ във всеки един от тях, ако го няма на едното място лесно да се ориентираш да го търсиш на другото. Може би като подкатегориите на Stackoverflow, който е един много силен инструмент за всеки един дев. И не само.Няма толкова юзъри и за 3-те форума, ще следя как ще се развива този експеримент.
те са големи в други ниши, уеб "историите" там никога не са били добре развити, предимно хардуер, софуер и ощи приказки са там.по-големите в ИТ - калдатата и хардуер.бг
До някъде и ти си прав.. Но реално да погледнем каква е истинската тематика на този форум ?Единственото полезно - един перма редирект към предприемача и на двата, иначе не виждам смисъл.
Ще видим дали ще може, но най-вероятно не. Може да се обърнат всички. Още не съм много сигурен, но така няма ли да е объркващо?Има ли начин новите постове да идат най-горе при мобайл версията?
Сега видях, че има бутонче нови постове, щото общо взето аз като влезна винаги скролвам най-долу..Ще видим дали ще може, но най-вероятно не. Може да се обърнат всички. Още не съм много сигурен, но така няма ли да е объркващо?
Я дай малко повече инфо. То някой търси ли имотки? Аз никога не съм ползвал от менюто. Помня кода на всяка, която ми трябва.Емоджитата от телефона не ги записва