И аз си мисля че това ще се налага в целия ЕС и няма връщане ... имайте в предвид че такива заведения са най - окриващите приходи, там работят изключително персонал без трудови договори, също така някой са "перални" за мръсни парици ... нищо хубаво там , особедно за подрастващите и разюздените студенти. Учат се да харчат парите на мама и тате за алкохол и цигари... а за дрогата дето се разпространява няма да коментирам ... ако не си похарчите парите там, ще си ги похарчите за нещо по - смислено така че .. аз като непушачка и алергична към цигарения дим ... атдавна чакам да разкарат миризливите мъгливи цигари .. вече може и да не сме толкова привлекателна дестинация за туристи които идват да се осмъртят от пиене и злоопотреба с каквото и да било .. но аз лично не съжалявам ... отдавна посещавам по - цивилизовани европески курорти ... а за тук .. не ми се говори ... пушачите да му мислите ...
Сега и другата гледна точка ...
Един приятел ... заклет пушач ... казва - Държавата ме зариби с ниските цени на цигарите, когато почнах да пуша бяха по 78 ст. и постепенно вдида цената, а аз вече съм зависим и няма как да не си копувам ... е не мога ли да осъдя държавата ...
Вие как мислите прав ли е ?