От 1 юни няма да се пуши в заведения, нощни барове, работни места и офиси

От: От: От 1 юни няма да се пуши в заведения, нощни барове, работни места и офиси

Еленка, горе долу на прав път - със забрана или без пак ще се пуши от лапетиите и ще се взимат наркотични субстанции, то това не е до държавата а до родителите.

Именно това е в момента целия туризъм работи с да кажем, ниска добавена стойност - щото освен с едно бетонно гето, което е слънчев бряг друго освен ефтин алкохол и храни не може предостави. Вижте обаче в контраст какво е в Албена. Чистота, въздух, природана, няма наблъскано хотел до хотел мила моя майнольо, с редица качествни услуги, като не се търси ниско платени таргет - в момента асоциацията БГ летен туризъм е пълна деградация от тази част, ама айде да вкараме някой остров или източни че и западни държави там асоциацията е качеството висок стандрт и голям релакс. Така че има нещо много силно сбъркано в масата собствници в тези индустрии и да не си признават че са калпави, си търсят изкупителни жертви като цигарите и т.н. А реалността че са силно ефективни, и капитализма си работи пазара ги отсфирва. Тук не говорим за перачките, щото десетки примери за перачка има.

От: От 1 юни няма да се пуши в заведения, нощни барове, работни места и офиси

А като цяло такива забрани са именно в полза и само на държавата - трябва да доведе до по силно здравословна работна сила, която да работи и увеличва крайната продукция.

:D Я сега ми обясни как аз като пуша съм по-малко продуктивен от теб, даже мога да ти кажа, че е напълно обратното щото не си топя нервите с глупости, ако това са намеренията на държавата тя цели да остави плюскащи нервни нонстоп хора които освен това да се заяждат с другите друго не знаят! И извинявай за агресията ще изпуша една цигара ще ми мине, дори вече ми е минало защото в момента пуша, явно хората като теб ще продължат да зло беят. И вместо да си изливаш злобата върху пушачите си я излей в темата за гейчетата които наистина са в много по голяма вреда от колкото пушачите.

:beer:

:D Я сега ми обясни как аз като пуша съм по-малко продуктивен от теб, даже мога да ти кажа, че е напълно обратното щото не си топя нервите с глупости, ако това са намеренията на държавата тя цели да остави плюскащи нервни нонстоп хора които освен това да се заяждат с другите друго не знаят! И извинявай за агресията ще изпуша една цигара ще ми мине, дори вече ми е минало защото в момента пуша, явно хората като теб ще продължат да зло беят. И вместо да си изливаш злобата върху пушачите си я излей в темата за гейчетата които наистина са в много по голяма вреда от колкото пушачите.

Е аз съм пък непушач, но си успокоявам нервите в пийване :wink: Даже в момента си пийвам Узо ледено на кристали, извадено от фризера и си турих и мезенце. В тия жеги трябва да се разхлаждам и смазвам лагерите. :) И наистина добре ми действа на нервите. Зимата пък нервите ги успокоявам с коняк - супер е. :) И всяка вечер задължително вечерям със винце - нервите стават железни. :) Наздраве :beer: И по малко се ядосвай, че нервите ще ти трябват - не са нито за един, нито за 5 дни, нито за една, нито за 5 години, а за цял живот. Сърбите казват: "Защо да се ядосвам като после ще ми мине" :) Трябва да се вардим от такива негативни емоции, защото всички болести тръгват най вече от емоциите.

То хубаво си чел, ама и толкова си чел. Защо реши, че злобея изкавам на мнение, ама твоито не знам как да го определя.
Явно далече си от икономиката.
В момента, в който влезеш в болницата с нефункциониращ бял дроб или пък с рак на някой от всевзъможните органи, или пък с инфаркт да не говорим инсулт, проблеми с кръвта и т.н. може изброявам (да не дава Господ) и като те хоспитализират седмици или месеци и те лекуват, колко ще си продуктивен да те питам, всичко това благодарение на твоите вълшебни цигари за успокение на нервите?! Това е голямо самовнушение за цигарите и успокоението, може утре смениш мислите и друго те успокоява, както и да е. После като се възтоноявваш колко ще си продуктивен? Това говоря, че е много голямо перо по държавните бюджети.
Задай си въпроса защо в корпоративна Америка, че и ззападна Европа не се наемат тютюнопушещи на работа?! Или предпочитат там супер неревните спрямо логиката ти.

Търсете малко резеoн в нещата и гледайте причината не следстивето.

Последно редактирано:

Нервни биха могли да са отказващите цигарите ... и това е така защото изпитват никотинов глад за съжаление, ако нещата не стигаха до пристрастяване много от пушачите отдавана да са оставили цигарите. наистина нищо добро от тях ... баща ми е след трета операция, проблеми с кръвоносни съдове , байпаси .. тромби .. сериозна причината на цигарите. Не само че е нетрудоспособен но е и инвалидизиран със 100%. Това лечение излиза наистина сериозно на човек както и държавата и близките. Казвам го защото виждам до какво може да доведе и навреди ...особено тежко е когато е на близък човек.

И за нервите да кажа най успокоително ми действа хормона на щастието ;) има един особено ефективен метод за набавяне в организма .. сещате се ... правете любов ... и не палете цигара като свършите :p

Аз да попитам - вие до сега в заведения сте ходили само и единствено за да пушите ли??

Re: От: От 1 юни няма да се пуши в заведения, нощни барове, работни места и офиси

Аз да попитам - вие до сега в заведения сте ходили само и единствено за да пушите ли??
Аз лично не, но да ти вземат нещо, което го имаш за даденост не е от топ офертите на деня. :)

Ходя, за да се веселя. Пушенето не ми е кой знае какъв проблем, даже никакъв. Защо не легализират марихуаната, а забраняват пушенето. Защо не осигурят безплатен вход за рожденици, а товарят на всеки на тоалетната с 50 ст. Има много въпроси, а отговорите са все едни и също. Защото не знаят как се прави бизнес. Нищо хубаво не се случва на тези места, само щаване и глупости. Поредната отдръпна още хора. ;)

Вместо да мрънкат, че са държавата ги е ощетила и ограбила с тази забрана, можеха да предложат нещо ново и интерактивно, което да привлече посетителя. Най-мразя хора, които мрънкат и в същото време не правят нищо. Такива заслужават да мизерстват. ;)

То кво илиза момчета и момичета, заведенията не са в хотелериеския бизнес а в тютнопушнето. Така значи и автомоиндустрията и тя в същия бизнес - щото и тя предлага пепелник, колкото и заведенията. Сега значи на запад като ще влезнат забрани да не се пуши в колата всички притежатели на коли ще се откажат ги карат, щото това е логиката и затова се откават от заведенията. Направо много ми е чудно какви теории се развиват.

Айде да не гарантирам, ама съм доста убеден че след известно време всички ще бъдете по заведенията, нон стоп, както и до сега. Просто щом нон стоп са всички по заведенията, нямат кво толкова правят извън тях. То си е до манталитет не до здравни нрави. Така че след една година всичко ще си е по старото му, само дето ще е по-чисто и свежо. Все едно сега да мислите, че щом няма цигари няма заведенията и дискотеки. Горките испанци завалиите кво правят? Еми кво правят пълнят дискотеите по ибиза/мадрид/барса/валенсия и т.н. на макс - пак се повтарям манталитет, не нищо друго

Мен ми е интресено дали е имало и такива теми за самолетите едно време :)) Там има полети по 7-8+ часа и няма къде да излезеш, сигурно затова имаше много фалити на авиокомпании ... заради забраната за пушене :pPP

Милите пушачи-наркомани, направо се просълзявам като гледам нервниченето на хората завладяни от никотинов глад :) Не само пушенето на цигари трябва да забранят, но и продажбата им.

Вчера като бях на диско, отвън си беше регулярно пълно. Заведението не беше така пълно както се пълнеше едно време без забраната. Аз съм съгласен да забранят продажбата им. Така ще има къде къде по-силен ефект. :) Но нека бъдем солидарни с всеки, който пуши. Аз подпушвам то време на време и реално и без и с, все ми е тази. Но е малко дискомфорно в заведение. Ди-Джея започна с фразата "Добър вечер, непушачи." Беше лека закачка, а на плазмите - надпис извиняваш се за неудобството. Още малко ще е така и после пак може да започнат да се пълнят. Все пак на хората им се излиза. :)

Ми да пушат електронни цигари. Аз бях на изпит, на който професора пушеше постоянно електроннта си цигара. :)

Мен ми е интресено дали е имало и такива теми за самолетите едно време :)) Там има полети по 7-8+ часа и няма къде да излезеш, сигурно затова имаше много фалити на авиокомпании ... заради забраната за пушене :pPP

От доста години пътувам по самолети, и там е различно - като си купуваш билета, те питат дали да ти запазят място в салона за пушачи, или непушачи. Аз разбира се винаги избирам второто :wink: Там проблема е решен :)

От доста години пътувам по самолети, и там е различно - като си купуваш билета, те питат дали да ти запазят място в салона за пушачи, или непушачи. Аз разбира се винаги избирам второто :wink: Там проблема е решен :)

Кога пък си пътувал бе пич, не се излагай ... в самолетите не се пуши ОТ ГОДИНИ!!!
И няма такова нещо като салон за пушачи и не пушачи, нали има една климатична система и ги дели едно перденце ...

От: Re: От 1 юни няма да се пуши в заведения, нощни барове, работни места и офиси

Вчера като бях на диско, отвън си беше регулярно пълно. Заведението не беше така пълно както се пълнеше едно време без забраната. Аз съм съгласен да забранят продажбата им. Така ще има къде къде по-силен ефект. :) Но нека бъдем солидарни с всеки, който пуши. Аз подпушвам то време на време и реално и без и с, все ми е тази. Но е малко дискомфорно в заведение. Ди-Джея започна с фразата "Добър вечер, непушачи." Беше лека закачка, а на плазмите - надпис извиняваш се за неудобството. Още малко ще е така и после пак може да започнат да се пълнят. Все пак на хората им се излиза. :)

Блинки не се излагай, излез да видиш, че навън няма жива душа, всеки е духнал към морето или другаде за събота и неделя ...

Кога пък си пътувал бе пич, не се излагай ... в самолетите не се пуши ОТ ГОДИНИ!!!
И няма такова нещо като салон за пушачи и не пушачи, нали има една климатична система и ги дели едно перденце ...

Пич не те знам на колко години си, но имам доста дестинации зад гърба си, и са ми давали да избирам дали в салон за непушачи или пушачи! Само не ме карай да си сканирам сега билетите и да ги поствам тука като доказателство!

Последно редактирано:
Блинки не се излагай, излез да видиш, че навън няма жива душа, всеки е духнал към морето или другаде за събота и неделя ...
Eeee, братле. Нали вчера бях навън. :) Има все още хора. Сериозното опразване започва от началото на Юли. :)

Пич не те знам на колко години си, но имам доста дестинации зад гърба си, и са ми давали да избирам дали в салон за непушачи или пушачи! Само не ме карай да си сканирам сега билетите и да ги поствам тука като доказателство!
Не се излагай, пътувал си ама само на снимка май :pPP

От: Re: От 1 юни няма да се пуши в заведения, нощни барове, работни места и офиси

Eeee, братле. Нали вчера бях навън. :) Има все още хора. Сериозното опразване започва от началото на Юли. :)

Ей днеска по центъра имаше толкова места за паркиране колкото само по коледа и великден ... няма хора в града вече ...

Утре като заседна някъде по задръстванията ще то пиша пак. Реално някои не излизат, а други ходят извън София. Вчера не знам защо имаше добро количество, че и въргал стана до мен. :)

Ще се забележи дали е така след почивния сезон. Сега и аз не смея да кажа, дали е забраната или липсата на хора като цяло. Защото не са както бяха през Май или Април. ;)

Горе