От: Re: Предприемачеко разпускане!
Ми ето ме, какво ще предложите?
Е, домъчня ми за теб направо
Е, домъчня ми за теб направо
Хубаво ли е?
Предлагат ти (в крив текст) да им предложиш нещо.Ми ето ме, какво ще предложите?
Предлагат ти (в крив текст) да им предложиш нещо.
Нямам представа ? Звучи вълнуващо... Аз съм бъзла, ама все към опасността ме влече - като няма пирати-похитители..
Търпение, човек падне от дърво, па почака... за всяко нещо си има време и място.
:lol::lol::lol: Така е, особено след падане от дърво е добре да се почака. Аз веднъж паднах по едни стълби и се приземих седнала в една локва (не беше пиянско падане!) и толкова исках да стана веднага, за да не ми кисне задника в локвата, обаче същевременно така ме болеше кракът, че наистина се наложи да почакам... та и пиратското похищение ще си го чакам - имам ли избор...
Хахах, интересна случка, аз пък веднъж в една поледица така се хлъзнах, че се озовах под колата и си постоях 30-40 секунди без да мръдна. Относно похищението, надявам се не очакваш нещо варварско и анти-хуманно, независимо че говорим за пиратско похищение.
[video=youtube;7bzk_XrXroI]http://www.youtube.com/watch?v=7bzk_XrXroI[/video]
Нека си стиснем ръцете на ''романтично-варварско''. Без излишни грубости и физическо насилие.
:lol: Така и така 3-те дами превърнаха форума в бардак (не ги е срам), поне да уточним какви ролеви игри ще разиграваме с ... (няма да кажа клиенти!) надарителите. Обаче надарителите да внимават, щото вече имат сериозен конкурент в лицето на Митьо пищова ! Той, освен кибапчита-мибапчита може да предложи на всяка от нас титла от конкретен конкурс. Пу за мене ''мис - малък титкойн''.
Е, нали Пищова вече не можел да го вдига - пропуснахме шанса си. Вече единствено във форумните надарители ни е надеждата.
п.п. Аз мога да си мърдам титкоините, но не и двете едновременно.
Браво Лиле ! давай видео и събрахме пари за пералня - не само за яйца. Тя вибрира още по-добре, а и чисти дрехи ще имаме...
А, просто споделих. За по-нататък ще помисля за видео - ако ми се развали пералнята.
Ее тамън бях отворил пейпала..
За какъв размер на дарението говорим, ако се има предвид, че титкоините са ми по-малки и не ги мърдам с чак такава амплитуда? Проучвам пазара просто, ако евентуално, нали, такова...
Ти покажи видео, ние няма да те разочароваме с дарението - все работещи хора сме тук, големи и разумни, няма да се излагаме я.
Ми ти им уцели мезето за ракията, бе Лиле. Те искат да видят как ги мърдаш без сутиен, няма кво да тренираш повече.Ще се поупражнявам малко, че само без сутиен мога да ги мърдам. Иначе все едно с усмирителна риза, много ограничава движенията.