Предприемачеко разпускане!

От: Предприемачеко разпускане!

Нанди и Лили кво са напрайли за плюскане слагай те масата ако кака каси не е изпила сичко снощи, налейте и по една ракия

Кака Каси няма достъп до нашта изба. Пазят я два циклопа, ама ако дойде змийъта, ше побегнат. Аз и днеска ше дърлям вчерашните кюфтаци от леща. Ако си приятел идвай да ги доядем, че ще трябва и утре да ги ям, а не искам.

От: От: Предприемачеко разпускане!

Ти па много си взискателна - аз ти се моля "Спри, не си отивай!", ти още искаш. След малко ще има "Сбогом, дано си щастлива" и "Ще дойде най-щастливият ден, когато ти ше си далече от мен".

Е, тва е ! Викам си Лили сега ще възкликне: Не, тогава идвам с теб! Обаче - тц ! Нема бате...

С Лили се повтаряме, но аз ще спра до тук - тези не ги одобрявам "Сбогом, дано си щастлива" и "Ще дойде най-щастливият ден, когато ти ше си далече от мен".

Тогава да отидем заедно на пиратския ти кораб ! Тука не ме искат...

Е, тва е ! Викам си Лили сега ще възкликне: Не, тогава идвам с теб! Обаче - тц ! Нема бате...

Не бе, просто ти намеквам да се стягаш, бъди мъж - никакво отцепване от колектива, дорде не получим яйцата!

Пропуснала съм в калабалъка, извинявай (сигурно съм била прекалила с футбола, ракията и чалгата).
Извинена си, ама съм разочарован че тия трите са ме били :(

Чакай ще дойда да те взема скоро!

Не забрявай да облечеш ризката с къдричките ! Аз отивам да се къпя, че де да знам кога ще е тва ''скоро''.

Кака Каси няма достъп до нашта изба. Пазят я два циклопа, ама ако дойде змийъта, ше побегнат. Аз и днеска ше дърлям вчерашните кюфтаци от леща. Ако си приятел идвай да ги доядем, че ще трябва и утре да ги ям, а не искам.

Аа кюфтаци и аз мога да донеса кажи за десерт кво ще има

Ами тогава: Шо рече ??? Знам, че е досадно да обясняваш какво си казал за неразбралите, ама ако искаш да те разбера, ще трябва да преведеш...
Ами най-малкото не трябваше да е нещо негативно :) .

Извинена си, ама съм разочарован че тия трите са ме били :(

Ами то толкова се депресирах, че цяла вечер чужди дупета гледаш, че комбинацията от трите ме усмърти.

Не бе, просто ти намеквам да се стягаш, бъди мъж - никакво отцепване от колектива, дорде не получим яйцата!

Не замазвай издънката, че по-зле става ! Ти направо се зарадва, че няма да делиш парите за яйцата и вече сметки за други екстри почна да правиш ... Обаче аз, като Каси ще кажа: ''тръгвам си'' и след бурната радост по трибуните ще кажа: ''няма па вие да ми казвате. Тука ще стоя'' !:p

Направил съм ви тараторче с пържени картофки налазвайте, който иска и мастичка има и биричка :p

Аа кюфтаци и аз мога да донеса кажи за десерт кво ще има

Имам една кутия бисквитки ''Мираж'' с ягодка - става ли ?

Не замазвай издънката, че по-зле става ! Ти направо се зарадва, че няма да делиш парите за яйцата и вече сметки за други екстри почна да правиш ... Обаче аз, като Каси ще кажа: ''тръгвам си'' и след бурната радост по трибуните ще кажа: ''няма па вие да ми казвате. Тука ще стоя'' !:p

Да, да - знам ги аз тия женски номера. Като се върнеш след банята и веднага ше питаш "Липсвах ли ви?", а ние ще ти се радваме. Като онази шофьорка, дето карала в насрещното и се чудела как всички я познават и й свиркат с клаксоните.

Ами то толкова се депресирах, че цяла вечер чужди дупета гледаш, че комбинацията от трите ме усмърти.
Ами то от толкова недаващи ми мира мисли за твойто, се наложи да прибягна до компромисни варианти :oops:

Горе